Mesaje private de pe vechiul cont

Mesaje private de pe vechiul cont | Autor: abramburika

Link direct la acest mesaj

Am primit o instiintare pe mail ca am un mesaj privat. Am fost sa vad, nu era nimic. Dupa aia mi-a picat fisa ca ar putea fi de pe vechiul cont (pet.cost2005), deoarece adresa aia de mail o aveam pt. contul ala. Am incercat sa accesez vechiul cont, dar nu mai e posibil.

Deci, intrebarea mea e: imi poate trimite cineva mesaje private pe vechiul cont? Daca da, cum fac sa le citesc, se pot transfera pe contul actual?

Visele oamenilor sunt aripi cu care acestia zboara spre cer.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Ok preluat intrebarea.

Pagina familiei / Mai multe...
www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank">Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Si totusi cat trebuie sa astept pt. un raspuns competent? Nu de alta, da' ma macina curiozitatea ... cine si ce mesaj mi-a trimis.

EDIT: am facut proba si mi-am trimis singura un mesaj (de pe acest cont, pe contul vechi). Deci, se poate, desi contul este inchis, ca alti membri sa imi trimita PM-uri. Acum vreau sa stiu cum pot sa-mi citesc mesajele de pe vechiul cont?

Mergi la inceput

Inca mai astept raspuns ... mai e posibil sa recuperez mesajele private de pe contul vechi??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Cere sa ti se activeze contul vechi pt un timp minim, citeste mesajele apoi dezactiveaza PM, sa nu mai poti primi mesaje. Probabil cei mai multi membrii iti stiu deja noul cont si vor stii unde sa te gasesca. Ma gadesc si eu ca asta ar fi cea mai la indemana solutie, dar tot ai nevoie de ajutorul moderatorilor. Trimite diresct PM lui Marius.

Monica si iepurasii

"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Nu, trimite PM direct la desprecopii.

Pagina familiei / Mai multe...
www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank">Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

ma macina curiozitatea ... cine si ce mesaj mi-a trimis.

Cita vreme instiintarea pe care ai primit-o pe mail suna cam asa: ""X" ti-a trimis un mesaj nou la Forumul desprecopii.com. cu subiectul intitulat "y"", tu deja stii cine ti-a trimis mesajul. E mentionat in instiintare.

In ceea ce priveste continutul, daca rezolvarea administrativa intirzie, poti eventual sa-i adresezi tu un PM expeditorului, sa repete mesajul pe contul tau actual.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iileana

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

ma macina curiozitatea ... cine si ce mesaj mi-a trimis.

Cita vreme instiintarea pe care ai primit-o pe mail suna cam asa: ""X" ti-a trimis un mesaj nou la Forumul desprecopii.com. cu subiectul intitulat "y"", tu deja stii cine ti-a trimis mesajul. E mentionat in instiintare.

In ceea ce priveste continutul, daca rezolvarea administrativa intirzie, poti eventual sa-i adresezi tu un PM expeditorului, sa repete mesajul pe contul tau actual.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Bingo ! Multumesc frumos pt. idee!

Puteti inchide acest subiect, am gasit rezolvarea!

Mergi la inceput