Buna fetelor , la 1 noiembrie trebuie sa ma prezint la noul meu loc de munca in Cluj Napoca , stie cineva daca exista cresa care sa-mi poata primi baiatul de 9 luni ?
Multumesc !
Mami de Matei Cazimir
In principiu cresele de stat ar trebui sa il primeasca. Problema e lipsa locurilor.
ALEXIA(28 aprilie 2007)
Asa este ... inscrierile la cresa se fac prin mai pentru septembrie...
In mod normal la cresa ar trebui sa-l primeasca de la orice varsta...Noi suntem la cresa de pe Str Tazlau, in Manastur..sunt foarte multumita dar nu cred ca mai au locuri...
Nu ai scris in ce zona te intereseaza?...E important sa fie aproApe de casa...se face un dosar si un punctaj, daca ai domiciliul in zona e in avantajul tau..
MULT SUCCES!
are mama 2 baieti : ANTONIO MIHAI (29.05.2004) si ALEXIAN GABRIEL (07.11.2006)
| Citat: |
| citat din mesajul lui flavia maria Asa este ... inscrierile la cresa se fac prin mai pentru septembrie... In mod normal la cresa ar trebui sa-l primeasca de la orice varsta...Noi suntem la cresa de pe Str Tazlau, in Manastur..sunt foarte multumita dar nu cred ca mai au locuri... Nu ai scris in ce zona te intereseaza?...E important sa fie aproApe de casa...se face un dosar si un punctaj, daca ai domiciliul in zona e in avantajul tau.. MULT SUCCES! are mama 2 baieti : ANTONIO MIHAI (29.05.2004) si ALEXIAN GABRIEL (07.11.2006) |