Cresa pentru copil sub 1 an in Cluj ?

Cresa pentru copil sub 1 an in Cluj ? | Autor: virgo

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor , la 1 noiembrie trebuie sa ma prezint la noul meu loc de munca in Cluj Napoca , stie cineva daca exista cresa care sa-mi poata primi baiatul de 9 luni ?

Multumesc !

Mami de Matei Cazimir

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

In principiu cresele de stat ar trebui sa il primeasca. Problema e lipsa locurilor.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia maria spune:

Asa este ... inscrierile la cresa se fac prin mai pentru septembrie...
In mod normal la cresa ar trebui sa-l primeasca de la orice varsta...Noi suntem la cresa de pe Str Tazlau, in Manastur..sunt foarte multumita dar nu cred ca mai au locuri...
Nu ai scris in ce zona te intereseaza?...E important sa fie aproApe de casa...se face un dosar si un punctaj, daca ai domiciliul in zona e in avantajul tau..
MULT SUCCES!

are mama 2 baieti : ANTONIO MIHAI (29.05.2004) si ALEXIAN GABRIEL (07.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Citat:
citat din mesajul lui flavia maria

Asa este ... inscrierile la cresa se fac prin mai pentru septembrie...
In mod normal la cresa ar trebui sa-l primeasca de la orice varsta...Noi suntem la cresa de pe Str Tazlau, in Manastur..sunt foarte multumita dar nu cred ca mai au locuri...
Nu ai scris in ce zona te intereseaza?...E important sa fie aproApe de casa...se face un dosar si un punctaj, daca ai domiciliul in zona e in avantajul tau..
MULT SUCCES!

are mama 2 baieti : ANTONIO MIHAI (29.05.2004) si ALEXIAN GABRIEL (07.11.2006)

Multumesc de raspuns ! Na , situatia mea e cu cantec , eu de loc sunt din Iasi iar acum trebuie sa ma mut din cauza serviciului . De stat ... nu stiu unde o sa-mi iau apartament . De aceea am intrebat de gradinita privata , unde pot sa duc copilul fara sa trebuiasca sa-l inscriu cu nspe luni inainte .

Mami de Matei Cazimir

Mergi la inceput