Mop H2O are cineva?
Ma bate serios gandul sa-mi achizionez o noua "jucarie" ptr curatenie, si anume Mopul H2O pe care l-am vazut de ceva vreme la teleshopping. Il are cineva, merita investitia?
Sau ati vazut ceva similar prin magazine?
God, if I can't have what I want, let me want what I have.
Raspunsuri
diana2004 spune:
Il am eu si-mi pling banii.Il folosesc ca pe un mop oarecare,nici vorba sa inlature murdaria cum arata ei iar pinguinul care cica e la oferta e absolut inutilizabil si inutil.
karfe spune:
Eu mi l-am luat de pe Laredoute pe acesta si sunt f multumita de el are presiune mare http://www.laredoute.fr/vente-nettoyeur-vapeur-simeo.aspx?productid=324109784&documentid=201208&single=false&categoryid=22920521
alipiticot spune:
Buna,
de mult caut si incerc sa gasesc ceva ff bun pt parchet.Eu am parchet in toata casa si nu am de gand sa pun covoare.
m-am gandit si eu la H20 dar bineinteles cand am cautat pe net,am aflat ce i poate "capul"
Acum din descrieri vreau acesta http://www.amazon.com/Hoover-H3000-Floor-Hard-Floor-Cleaner/dp/B00005R19P/ref=cm_cr_pr_product_top
bineintele de pe redoute l-am gasit prima oara,dar este si la noi si pe amazon la cel mai bun pret...dar asta e alta poveste.
Acum am cateva intrebari,Karfe daca mai citesti pe aici,cum curata aparatul luat de tine,nu imprastie firmiturile,scamele si praful?eu vreau ceva care sa aspire sa spele dar sa lase si uscat pt a nu strica in timp parchetul.
Dana,mopul tau si aspira sau numai sterge cu abur?plus ca nu l gasesc si in romania....acum depinde de pret pe amazon e la pret ca si celalat dar cu mai putine functii.
mai sunt si la Quele ceva aspiratoare cu abur...dar de fapt sunt mopuri,nu aspira...chestia e ca vreau acum repede ceva si nu am 8 mil...sa astept nu am rabdare....
mai asteptam sfaturi cu produse f bune pt curatat .
o zi excelenta
kiforu spune:
Buna Alipiticot,
scuze ca am intrat aici fara sa raspund de fapt la subiect, as avea nevoie de ajutorul tau. Am incercat sa-ti trimit un PM, dar n-am reusit.Am putea vorbi me messenger? Id-ul meu este gabrielachifor. E legat de o problema de sanatate la copii. Multumesc frumos, sper sa nu te superi. Gabriela
Mihai33 spune:
Eu am mop H2O si sint multumit de el.....l-am folosit si pe parchet masiv, si pe parchet laminat si pe marmura si am fost multumit de rezultate.
Faptul ca nu mai folosesc solutii mi se pare un mare avantaj.
Mihai
Roxana Claudia spune:
Paula - si eu vreau un Hoover dar am citit si pareri proaste despre el pe anumite site-uri...Anunta-ma daca mai afli ceva de el..
Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)
catalinii27 spune:
Buna,
Am vazut ca Dana scria de bine despre Shark Steam Mop. Mie imi surade ideea de a achizitiona acest mop, intrucat pare usor, mult mai micut, mai suplu decat restul, insa nu stiu daca ar merita sa-l cumpar. M-ar interesa sa stiu cat de eficient curata chitul din rosturile de gresie, cat de multa apa lasa pe suprafata curatata si daca firul (cablul) se rebobineaza in vreun lacas al mopului, daca este retractabil undeva in interiorul acestuia.
Va doresc numai bine si astept cu interes parerile dvs.
StMihaela spune:
Eu am. Nu e rau, dar nici ca in reclama. Prima data trebuie aspirat bine prin casa. Apoi dai cu mopul H2O. Curata foarte bine, sunt foarte multumita de el DAR dupa ce am dat cu mopul H2O ramane multa apa pe care trebuie sa o sterg cu o laveta uscata. Nu ramane podeaua uscata, ca in reclama. Iar laveta o dau jos si o storc.
Pinguinul cadou e bun in locurile in care nu ajung sa sterg si am nevoie de abur cu presiune, dar nu e nici pe departe ca in reclama. Nici el
chris27 spune:
Va rog sa mai scrieti pareri ca pe mine m-ar ajuta mult sa pot lua o decizie!
Mami de Albert-Damian si de Alma-Daphne
Acestia suntem http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=2d8e9adad03c7f51d38832&utm_source=otm&utm_medium=text_url