Sa ai un ingeras langa tine- adoptia

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amiuta spune:

Mi-ar fi placut sa va daruiesc cate un buchet imens de flori, nu numai cate o floare. Iti multumesc Misha ptr. incurajari In februarie mi se expira atestatul. Pentru prelungire ce acte mai trebuiesc ?
Pentru mine anul acesta este mai greu pentru ca termin facultatea , m-am apucat tot la gandul ca poate si o diploma de licenta ar da bine la dosar, si .....tot odata , ptr. psihicul meu. La mine si varsta imi bate in usa, si asta ar fi inca un motiv.
Amma mi-a transmis sa-i scriu un mail . Dar sincera sa fiu , nu stiu de unde sa-i iau adresa , ( nu ma prea pricep ... recunosc la calculator ) Am inteles ca intru pe mesaje private si am putea discuta acolo ? Iti multumesc, si va multumesc pentru tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Amiuta, sper ca ai reusit sa iei legatura cu ama29. Daca nici acum nu ti-ai dat seama cum sa faci, apasa pe Y! din profilul ei, care inseamna ca ii poti trimite un mesaj pe adresa ei de yahoo.
Daca mai ai nelamuriri, spune-ne sa te ajutam!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amiuta spune:

De cand ai trimis mesajul,tot incerc sa-ti raspund,dar vad ca Netul imi face figuri. Nu am reusit sa dau de Ama29, am incercat si pe Y cum mi-ai spus ,dar imi apare fereastra de mess si atat. Daca tu gasesti ceva, ma refer daca poti sa o contactezi tu ,ca poate ai mai mult noroc decat mine, ti-as fi recunoscatoare. Nu stiu daca ai primit mesajul pe mail, ( am scris si pe MP) macar sa stiu daca am reusit. Iti multumesc ptr. ca te gandesti si la mine. Mi-ar place sa reusesti si tu in ceea ce ti-ai propus. Acum sa vedem daca reusesc sa trimit......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Exact cum mi-ai trimis mie mesaj, asa ii trimiti si lui ama. La mine a mers!
Pentru noul atestat noua ne-au cerut exactaceleasi acte ca la primul, am trecut prin aceleasi etape (mai putin scoala). Acum poate la la tine nu iti va mai cere absolut toate actele, atita timp cit nu a survenit o modificare gen schimbat de locuinta, loc de munca, buletin, caracterizari. Intreaba mai bine acolo, ca la fiecare DPC e diferit.

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama29 spune:

BUNA, DA AM PRIMIT MESAJUL TAU, DAR TE ROG SA IMI TRIMITI PE ADRESA MEA DE E-MAIL, ADRESA TA SAU UN ID DE MESS, CA SA PUTEM VORBI MAI USOR
IN SPERANTA CA VOM REUSI SA LUAM LEGATURA, ASTEPT UN SEMN DE LA TINE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihap spune:

Buna seara,
Am urmarit mesajele de pe acest forum si as dori sa ma alatur tuturor femeilor care au aceeasi problema ca si mine, dorinta de a adopta un copil.Sunt casatorita, am 51 de ani si as dori sa adoptez o fetita cu varsta intre 3-5 ani.Credeti ca e prea tarziu? Am mers la DPC din judetul meu, m-am interesat despre toate etapele pe care trebuie sa le parcurg, la momentul respectiv mi s-a spus ca e greu sa gasesc fetite de varste asa mari si ca trebuie sa am foarte mare rabdare.Va rog sa ma intelegeti ca mi s-a cam spulberat orice speranta cand am auzit ca nu prea sunt sanse, mai ales ca din cauza birocratiei iti vine sa renunti.La inceputul casniciei, e drept am fost cam sceptici in privinta adoptiei, dar pe masura ce au trecut anii ne-am dat seama ca alta solutie nu exista. Va rog sa-mi spuneti parerile voastre despre acest subiect, va multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Miha, in primul rand, bine ai venit printre noi.
Copii mari sunt foarte multi. Adoptabili, dar cu sanse foarte mici (chiar inexistente) de a-i adopta cineva. Problemele apar, cand un cuplu doreste un copil mic (bebelus).

Cred ca ai putea sa te orientezi si spre un copil mai mare. Sunt copiii minunati trecuti de 7,8 ani care au sanse minime sa fie adoptati. Ei constientizeaza situatia in care se afla si te va iubi ca nimeni altul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Miha bine ai venit pe DC si mult succes cu adoptia!
Ai inceput sa iti faci dosarul pentru atestat?Referitor la ce spun cei de la DPC e un limbaj standard ca nu sunt copii.Asa cum spunea si Anca W ar fi bine sa te prientezi si spre o fetita mai mare .
Succes si te asteptam cu vesti bune.

Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nuti1 spune:

MIHAP BUNA!
AM CITIT MESAJUL TAU, TE TNTELEG F. BINE!!!!DACA I-TI DORESTI ATAT DE MULT, LUPTA!! NU RENUNTA.TI-AM TRIMIS MESAJ PERSONAL.
NUTI1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nuti1 spune:

Mihap buna seara, Am uitat sa-ti spun si ca, si eu ma alatur celollalte pareri ca,sa te orientezi catre un copil mai maricel 7 8 ani, este mai usor de gasit.
Succes mult!
Nuti1

Mergi la inceput