FIV 193
Raspunsuri - Pagina 6
catalina2307 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Blanche25 Catalina imi este greu sa ma pun in locul tau, dupa marea ta pierdere tot ceea ce iti doresti este sa fii mama, eu imi doresc enorm sa fiu gravida, sa simt bebele, momentele fericirii supreme, sunt sigura ca acel bebe te va face foarte fericita si linistita insa nu iti va umple golul lasat de cele doua floricele pe care le simteai crescand. Ce iti doresti tu acum? Sa fii mama diresct, sau sa fii mama dupa ce sa va naste bebele din burtica? (ca sigur va ramane) |
Blanche am simtit miracolul sarcinii.Le-am auzit inimioara, i-am vazut facandu-mi cu manuta i-am simtit crescand m-au trezit in fiecare dimineata.....am simtit tot. As da orice sa simt din nou acelasi lucru, sa ii pot tine la san, sa ma uit la sufletelul acela mic care vine din mine. Dar mi-e teama in acelasi timp ca daca Dumnezeu imi va lua puii din nou eu imi voi pierde mintile. Si ma rog pentru fiecare dintre voi. Sa nu se pozitiveze testul ala niciodata decat sa se pozitiveze si sa treceti prin asa ceva.
nusy spune:
Of,Crystyna,imi pare tare rau ...eram atat de optimista in ceea ce te priveste....mai ales ca erau 2 blastocisti...asta e,n-ai cu cine sa te bati,trebuie sa mergi inainte.Ma bucur ca nu te lasi.Peste 3 luni poti face alt FIV.Capul sus,draga mea,pana la urma tot vom reusi!
Petricia:ca si 2bobocei,si eu stiu prin ce treci...mie mi s-a oprit in evolutie la 6 sapt...a fost groaznic, a trebuit sa fac chiuretaj,rechiuretaj...dar acum,dupa aproape 6 luni de atunci,am luat-o de la capat.Am spus si atunci si o repet..mai bine sa nu raman deloc decat sa raman si sa se opreasca in evolutie..cazi de mult prea sus...te faci mii de bucati...DAR TREBUIE S-O IEI DE LA CAPAT, SA NU TE LASI!
Blanche,Cristinici: sunt a 4-a zi de stimulare.Ma simt bine (exceptand raceala ,dar care,din fericire, e pe sfarsite).
Catalina:iti doresc din suflet ca alegerea pe care o vei face sa fie cea fericita.Numai tu cu sotul tau puteti decide ce e mai bine pentru voi,pentru sufletele voastre.Mult noroc!
dulce toate fetele!!!
Nusy
Blanche25 spune:
Off Cata...sotul tau ce zice? De exemplu al meu vrea mai intai unul al lui, m-ar incuraja ca de data asta va fi bine. Sincer gandindu-ma mai bine as mai incerca inca o data sa am in brate bebele din burtica, ca o ultima sansa as adopta. Dar cum am mai zis, tu esti implicata direct, dar imi pare ca trebuie sa mai incerci, mai ales ca cu cat trece timpul cu atat sansele se micsoreaza. apasat si pentru mine noaptea e un foarte bun sfesnic
Nusy bafta cu multi foliculasi
crystyna75 spune:
fetelor va multumesc din suflet pt gandurile voastre bune. 3-4 luni pt o noua stimulare nu e periculos? pe mine ma sperie gandul ca aceste stimulari repetate sa nu duca la cancer? stiti ceva de asa ceva? {am auzit niste comentarii...}
catalina2307 spune:
Blanche - sotul meu dragul de el.....vrea sa ma vada fericita. Orice ma face fericita.Dar ii este teama pentru mine. Pentru ca am fost la un pas de moarte acum e speriat si nu vrea sa ma mai vada chinuindu-ma.Te pup si eu din suflet.
catalina2307 spune:
Crystyna...este o procedura invaziva,agresiva care in mod sigur lasa urmari. Desi cazurile de cancer sunt mai multe in randurile femeilor care au urmat diverse tratamente (fiv, stimulari) nu s-a demonstrat ca exista o legatura clara.
Eu cred ca daca plecam la drum imaginandu-ne ca totul este "under control" gresim.Trebuie sa cunoastem si sa ne asumam toate riscurile.
Sa stim ca procedura lasa urmari de cele mai multe ori, sa stim ca sarcinile obtinute prin FIV sunt mult mai sensibile iar riscul de se pierde este putin mai ridicat decat la o sarcina normala. Dar raspunsuri clare si sigure nu o sa gasesti niciodata. Sunt doar pareri iar intotdeauna parerile sunt impartite.
PETRICIA spune:
nu mai stiu ce sa fac, plang ibcontinu, nici nu mai vad bine tastatura, nu-mi vine sa cred, totul era bine si dintr-o data.ieri dimineata sange...de ce Doamne mi l-ai luat de ce de ce????
Fragutza spune:
Cristina si eu aveam aceleasi temeri ca tine, cu cancerul. Dr mi-a spus ca riscul de cancer este mai ridicat la femeile care nu au nasteri sau care au copil la varsta mai inaintata decat la cele care fac stimulare pt fiv. Inclin sa-l cred pentru ca pare profi.
Raluca
nusy spune:
Crystyna: FIV se face in lume de 30 ani.Daca ar fi existat o legatura clara intre FIV si cancer,fii sigura ca pana la ora actuala s-ar fi descoperit si s-ar fi luat masuri. Daca intrebi medicii,iti vor spune ca risc crescut de cancer au femeile nulipare. Si,totusi,marea majoritate a femeilor care au cancer au copii...asadar,eu,personal,cred ca daca unei persoane ii este "destinat" sa faca cancer,il va face oricum,indiferent daca are sau nu copii,indiferent daca a facut sau nu tratamente FIV ,indiferent daca mananca sau nu sanatos,etc. Risc exista peste tot,asadar.Noi trebuie sa gandim pozitiv si sa ne rugam la Dumnezeu sa ne dea sanatate.
Nusy
Fragutza spune:
Dar asa cum zice Catalina este o procedura invaziva si trebuie sa plecam la drum stiind ca sunt o gramada de riscuri.
Catalina, dragutule, de cele mai multe ori suntem asa focusate pe dorinta de a avea copilas ca nu mai vedem riscurile. Eu nu prea ma mai gandesc la mine, scopul meu e sa am copil si atat. Totul se invarte in jurul fiv-ului si anul nu mai are 12 luni, are 4 fiv-uri.
Stai un pic sa te linistesti,vorbeste cu sotul tau si o sa vezi solutia imediat.
Te pup cu drag,
Raluca