FIV 193

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisic77 spune:

Carmen, imi pare rau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystyna75 spune:

draga mea Nusy de vineri mi-a venit ciclu.fix la 7 zile de la transferul a 2 blastocisti "foarte buni"{Dracea}. am fost foarte optimista toata sapta. m-am luat cu munca ca sa nu ma tot gandesc. dar...vineri au aparut primele pete. am fugit repede acasa ca sa stau in pat. ma amageam singura ca o sa fie totul bine. dar de ieri m-a apucat o hemoragie in toata regula...asta-i viata...betaHCG trebuia sa mi-l fac maine. nu mai are rost, nu-i asa?!? spune-mi te rog cate luni trebuie sa treaca pt urmatorul fiv ca nu ma las?am plans cat am plans dar problema trebuie rezolvata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

Carmen, Cristina, imi pare nespus de rau pt voi. D-zeu sa va ajute sa mergeti mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Carmen...din nefericire stiu exact ceea ce simti. Ai nevoie de perioada ta de "doliu". Vorbeste despre asta, nu te interioriza, ridica-te si mergi mai departe...suferinta este imensa dar nu o lasa sa te invinga. Te pup si iti sunt alaturi...

Cristina imi pare tare rau ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Tabitha, imi pare tare tare rau, nu am cuvinte....

Catalina, tu si sotul tau veti lua impreuna cea mai buna decizie, faceti ce simtititi, fiecare persoana stie ce e mai bine.

Felicia, nu mai stiu sa citesc, sau poate Cris e

Cristal , abia astept sa te vad graviduta

Liana LA MULTI ANI x3, si numai bucurii si impliniri

Petricia , fara cuvinte ........

Nusy spor la injectat

Am inceput iar Ac, inca o luna, sper sa fie ultima luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Buna,
Am revenit din concediu cu forte proaspete si ce vad? A aparut fata mosului, sa traiesti si sa fii sanatoasa, sper ca al urmatorul FIV sa ne vedem la vreo intalneala.
Astept cu viu interes intalnirea cu dr Dracea pe 13 octombrie ca sa cadem de acord cu urmatorul FIV.
Sheri ai gasit menogon?
nusy in ce stadiu mai esti?
Fug sa recuperez din urma.
pe toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Blanche....stiu pe naiba. Nu mai stiu nimic. Ma doare sufletul la fiecare nereusita. Ma apuca groaza la fiecare pierdere de sarcina. Ma apuca revolta cand vad atat de mult chin si neputinta...

Cristina 3-4 luni.

Liana la multi ani si Dumnezeu sa iti fie alaturi. (m-am prin si io dupa mesaje ca avem onomastica )

Bobocico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi_m spune:

Ingrozitor... numai vesti rele
De ce se intampla asa ceva ? Care sunt cauzele opririi in evolutie la sarcini peste 10 sapatamani ?
Cuvintele sunt de prisos si nu ne ramane decat sa va incurajam, desi numai voi stiti ce e in sufletul vostru ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Carmen, imi pare tare rau..nu stiu ce sa zic altceva...ma doare sufletul...

Cristina, cam 3 luni trebuie sa treaca pana la urmatorul fiv.

Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Catalina imi este greu sa ma pun in locul tau, dupa marea ta pierdere tot ceea ce iti doresti este sa fii mama, eu imi doresc enorm sa fiu gravida, sa simt bebele, momentele fericirii supreme, sunt sigura ca acel bebe te va face foarte fericita si linistita insa nu iti va umple golul lasat de cele doua floricele pe care le simteai crescand.
Ce iti doresti tu acum? Sa fii mama diresct, sau sa fii mama dupa ce sa va naste bebele din burtica? (ca sigur va ramane)

Crystyna imi pare foarte rau...

Mergi la inceput