Durau

Durau | Autor: nemary

Link direct la acest mesaj

vrem sa mergem la Durau peste 2 saptamani doar ca nu prea stiu cum sa ajungem acolo, nu am gasit pe internet nicio varianta, in afara de masina personala pe care noi nu o avem :(
aveti idee daca exista vreun microbus din Bucuresti spre zona aceea?

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elsa_ro spune:

din Bucuresti nu stiu sa fie insa am vazut ca erau niste microbuze care ajungeau din Iasi in Durau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Probabil daca mergi cu trenul pina in Piatra Neamt, o sa gasesti de acolo microbuz sau autobuz pina la Durau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

multumesc de raspunsuri. dar oare microbusele sunt aproape de gara? in Piatra nu am fost niciodata, iar in Iasi o singura data si asta acum vreo 8 ani...

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgeea spune:

In Iasi microbuzele sunt vis-a-vis de gara.

Gea, mami de Catinca-Ruxandra

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Citat:
citat din mesajul lui cgeea

In Iasi microbuzele sunt vis-a-vis de gara.

Gea, mami de Catinca-Ruxandra

pozele noastre

sunt tot mai mare

odiseea

POZE DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Si in Piatra microbuzele sunt langa gara. Daca nu uit, maine dau un telefon sa intreb daca si la ce ora ai spre Durau.

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

http://www.businfo.ro/static01/NT/DURAU.html

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput