Durau
vrem sa mergem la Durau peste 2 saptamani doar ca nu prea stiu cum sa ajungem acolo, nu am gasit pe internet nicio varianta, in afara de masina personala pe care noi nu o avem :(
aveti idee daca exista vreun microbus din Bucuresti spre zona aceea?
Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Raspunsuri
elsa_ro spune:
din Bucuresti nu stiu sa fie insa am vazut ca erau niste microbuze care ajungeau din Iasi in Durau.
dulcetica spune:
Probabil daca mergi cu trenul pina in Piatra Neamt, o sa gasesti de acolo microbuz sau autobuz pina la Durau.
nemary spune:
multumesc de raspunsuri. dar oare microbusele sunt aproape de gara? in Piatra nu am fost niciodata, iar in Iasi o singura data si asta acum vreo 8 ani...
sunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
cgeea spune:
In Iasi microbuzele sunt vis-a-vis de gara.
Gea, mami de Catinca-Ruxandra
pozele noastre
nemary spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cgeea In Iasi microbuzele sunt vis-a-vis de gara. Gea, mami de Catinca-Ruxandra pozele noastre |
sunt tot mai mare
odiseea
POZE DARIA
LoraG76 spune:
Si in Piatra microbuzele sunt langa gara. Daca nu uit, maine dau un telefon sa intreb daca si la ce ora ai spre Durau.
Lora, mami de Iustina
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
LoraG76 spune:
http://www.businfo.ro/static01/NT/DURAU.html
Lora, mami de Iustina
(Niciodata sa nu spui niciodata!)