Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (19)
Raspunsuri - Pagina 9
aditi spune:
cd lavinianu pierde speranta , nu iese cand vrem noi,sunteti tineri. Dumnezeu sa va ajute.
noceeu iau remediile naturiste de la magazinele de produse naturiste si cele homeopate de la o singura farmacie care le prepara sau le primeste de la cluj.Dar iau doar ceea ce imi prescrie medicul homeopat.Nu trebuie luate oricum ca pot face mai mult rau.
aditi spune:
Cleomama draga,ce mai faceti?
Speram ca sunteti bine sanatosi.Asteptam noutati de la voi. deja stati in fundic , cred.
Virginiace faci draguta?, ai o minune de Marie,sa-ti traiasca, o sa-l vezi si pe Andrei in curand, incerc sa-ti trimit cand am timp mai mult. Te sunam intr=o zi.
Doamne ajuta tuturor!
speranta2008 spune:
buna fetele
tuturor un mare buchet de floricele de toamna
...am intrat sa va dau o veste care pe mine m-a linistit sufleteste: mi-am sfintit casa(apartamentul).
Noi locuim in el de 3 ani si cateva luni, dar niciodata nu am chemat preotul...astazi a venit si asa m-am bucurat..am fost doar eu si sotul meu, dar a fost atat de frumos. Ne-a citit din Evanghelie, Acatistul Sf vasile si o rugaciune sa facem prunci sanatosi...
mmc_nd spune:
Dragele mele, azi am mai facut o inseminare. Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si Maicii Domnului sper sa va dau o veste buna peste vreo doua saptamani.
Va imbratisez si fug sa ma alatur voua in rugaciune!
noce spune:
Dragele mele, bine v-am regasit in frumoasa zi de sarbatoare !
Astazi este ziua Sfantului Toma si va invit sa citim impreuna acatistul acestui mare apostol. Este pe internet, nu-l mai copiez aici.
Din nou, am fost plecata din Bucuresti si nu am avut internet. Vestea buna este ca sambata cumnatica mea a ajuns la Sf Parascheva de la Iasi si a dus cu ea si listuta noastra. Am citit si eu acatistul Sfintei sambata si m-am rugat pentru noi toate.
Alexa si Solomonia, sa va ajute Bunul Dumnezeu sa va recapatati linistea sufletului si speranta. Timp este pentru noi toate si vom primi cu siguranta pruncisorii, important este sa invatam greaua lectie a rabdarii. Cum spunea Iov : Domnul a dat, Domnul a luat, Fie numele Lui binecuvantat !
Cami_Antonia, iti multumim pentru muntele de speranta si ganduri bune pe care ni le transmiti. Te imbratisam cu drag pentru ca ne tii moralul sus la toate si plecam optimiste de pe forum. si la burtica fericita si sa ai o sarcina sanatoasa pana la termen.
Kora si cd_Lavinia, bine ati venit printre noi ! Sa va ajute Maicuta Domnului intru fertilitate si sa va vedem cat de repede pe lista burticilor !
Aditi Sper din tot sufletul sa isi faca efectul tratamentul dat de dr, dar de nu, te voi intreba mai multe despre homeopatul la care mergi ! Totusi am o curiozitate, tratamentul pe care il faci tu, poti sa il iei si in perioada in care incerci sa concepi bb ?
Speranta2008, sa va binecuvanteze Dumnezeu casa cu copilasi sanatosi ! Asteptam sa ne dai vestea cea mare. Cu credinta, totul e posibil !
Maria08, multumim din suflet pentru darurile tale nepretuite. Asteptam si mare bucurie sa ajunga si ne rugam Maicutei Sfinte sa iti rasplateasca sufletul bun cu raspuns la rugaciunile tale!
Va pe toate si va doresc o saptamana plina de iubire, speranta si fapte bune!
http://tt.lilypie.com/ttblp3.png
anadomnica spune:
mmc_nd - Doamne ajuta! Asteptam sa ne dai vestea cea mare in 2 saptamani!
Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
Eu, familia si pozele mele
CASUTA VERDE
noce spune:
Maria,
am primit plicul de la tine!
Multumesc din suflet!
Sa-ti ajute Maicuta Domnului pentru bunatatea ta!
Cum am gasit plicul, am dat fuguta la biserica sa multumesc PreaSfintei Fecioare si sa citesc acatistul! Ma simt minunat acum!
noce spune:
Anadomnica,
sa-ti ajute bunul Dumnezeu sa faci tratamentul potrivit cu efecte benefice pentru tine. Am citit cat de greu iti este. Te intreb si eu: oare acesta este cel mai bun medicament in cazul tau? Ai mai intrebat alti dr? Oare nu exista si o alta varianta, gen acupunctura sau eu stiu ce? Sper sa nu te supere intrebarile mele, as vrea doar sa-ti fiu de ajutor. Te imbratisez cu drag! Si iti multumesc pentru ca intretii aceasta atmosfera frumoasa pe forum!
cami_antonia spune:
mai fetelorr salutareeeeeeee
sa stiti ca mi-a fost tare dor de voi dar trec printr-o perioada plina ... foarte multe nunti .... voi boteza primul finut sambata aceasta .... modificam casa .... etc .... noi suntem bine miscam zilnic si din ce in ce mai mult.... asteptam sa o vedem pe bebelina saptamana aceasta iar ....
mmc_nd DOAMNE AJUTA!
maria08 da ce trimiti la fete???? ca am ramas in urma cu stirile ....
speranta ai mare incredere si DOAMNE AJUTA!!!
multumesc tuturor pentru aprecieri ... sa stiti ca si voi sunteti optimiste si pline de viata doar ca traversati o perioada de hibernare sufleteasca poate si nu vreti sa fiti atat de puternice pe cat trebuie ....
eu cred ca fiecare are momentele lui de fericire ... de tristete .... etc .... eu in primavara acestui an am traversat o perioada ffffffff grea a vietii .... dar nu am incetat sa sper si asteptarea mi-a fost rasplatita ....asa ca nu conteniti sa va rugati si sa incercati tot ce e omeneste posibil ...
anadomnica nu mai lua acel medicament .... nu cred ca face boine
nu am auzit pe nimeni sa-l laude
desi f multe fete il folosesc .... iti da tot organismul peste cap .... schimba si tu doctorul sau mergi la bucuresti cum promitea-i in primavara .... de ce ai renuntat????
21+ANTONIA IOANA
Camelia
maria08 spune:
Buna fetelor,
Ma bucur ca ati primit plicurile!! Daca mai e cineva care vrea, pot sa-i trimit cu drag.
Cami Antonia: E vorba de "braulete" de la Braul Maicii Domnului! Ce frumos trebuie sa fie sa-l simti pe bb miscand! Sa-ti dea Bunul Dumnezeu o sarcina usoara in continuare! Petrecere frumoasa la botez!
Mmc_nd: Iti doresc ca peste 2 saptamani sa vii cu vestea cea mare! Doamne Ajuta!