Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (19)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele

sunt tare fericitaaaaaaaaaaaa .... azi am vazut bebelina la 3D-4D si este tare frumusica ..... doar de este a mea .... ahahaha ...
are toate masuratorile perfecte .... pentru varsta ei .... masoara aproximativ 20-22cm si 475grame ..... a fost tot timpul in tumbe .... a cascat .... a miscat ochii mainile piciorusele....

este superb fetelor .... Dumnezeu e mareeeeee .... si mare minune a facut posibila ....

sa se ia la toate burticile .... si sa aveti incredere

DOAMNE AJUTA!
21+ANTONIA IOANA

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Syris spune:

Fetele mele dragi, ce mai faceti?
Eu nu am mai avut asa ragaz sa va scriu si nici sa va citesc prea mult, imi cer scuze. Bebe a sarit de 2 luni jumate si nu mai doarme mult, ne distram cu diferite jucarii si cantece, plus ca am si ceva obligatii de serviciu si printre picaturi ma mai ocup si de stiinta
Duminica am primit taina botezului si a fost minunat, n-am cuvinte sa va spun cum a fost! Mai tot timpul am fost inlacrimata de fericire. Inca nu imi venea sa cred ca am mai reusit sa facem un bb, e sanatos si am ajuns sa il si botezam. Maicuta Domnului s-a milostivit de noi, pacatosii, si ne-a ascultat rugile. Ce sa mai, am fost coplesita complet de eveniment, mai mult decat la nunta mea Ca niciodata, s-au strans 4 bebeluse la crestinat in aceeasi, 3 straine si una japoneza, si a fost foarte frumos! Preotzelul este un om extraordinar de care ne-am lipit chiar de la venirea noastra aici. Tot el a botezat-o si pe fetita cea mare. Iulia a fost super cuminte si lumea a fost topita dupa ea, o mamica de bebe botezat cu noi odata, m-a si intrebat daca e asa tot timpul . I-a placut ei mult la bisericuta probabil, ca asa, ca orice bebe, are si zile cand nu reusesc sa o impac orice i-as face si o trecem de la unul la altul in brate
Cami, acum vad ca ai aflat ca bebe e fetita si taare mult ma bucur pentru tine . Stiu ca asta iti doreai cel mai mult si iti inteleg extazul la vederea imaginilor 4D.
S-a mai lungit listuta cu gravidute si le urez la toate sarcina usoara si bb sanatosi!
Nu incetez nici eu sa ma rog pentru voi toate, la Maicuta Domnului sa va dea pruncuti sanatosi, nu va uit, chiar daca scriu mai rar.
Va pupicesc pe toate si Domnul sa va ajute la toate, in toate!

Bebe 2 Photo Gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

buna
cami_antonia ma bucur pentru tine ...cred ca este un sentiment extraordinar sa iti vezi bebelina. DD ajuta si iti doresc sa iti tii in brate bebelina sanatoasa!!!!!!!!!
Syrism-ai pacalit .....am intrat pe album ca sa vad pozele cu cele 2 printese alte tale dar nu am gasit nimic.... astept cu nerabdare. Sunt convinsa ca ai avut super emotii si ca ai fost foarte fericita. DD sa va apere de toate relele!
noce multumesc tare mult! Am mare incredere in Dumnezeu si Maica Domnului! sunt tare convinsa ca in curand voi veni cu vestea cea mare. oricum am renuntat sa merg la DR....AM DECIS CA DD este cel mai bun doctor..credinta si incredere si rabdare...
maria ce sunt brauletele?multumesc tare mult
mmd iti tin pumnii. sa te rogi la Maica Domnului pentru bb
tuturor o zi minunata si plina de bucurii!

Mergi la inceput

Speranta, multumim de urari! Imi pare rau ca nu ai putut vedea pozele...nu stiu ce se intampla, eu le pot vedea dar mai verific.
Chiar acum ma uit la stirile TV si sunt bucuroasa ca 2 profi japonezi luara Nobelu' ptr chimie si ambii au plecat din Nagoya Univ., unde sunt si eu acum!! Aratara si imagini si e lumea luminata in campus! Super!

Bebe 2 Photo Gallery

Mergi la inceput

corectez, in Fizica, nu Chimie M-a luat valul

Bebe 2 Photo Gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stuart spune:

Buna ziua,

Va rog sa ma primiti si pe mine in clubul vostru (la aspirante). Ma rog pt. noi toate zi de zi si sper ca Doamne Doamne si Maicuta Domnului sa ne binecuvanteze pe fiecare cu prunci sanatosi. Numele meu de botez este Mariana. Va multumesc anticipat!

Cami, felicitari pt. micuta Antonia! Sa creasca mare si sanatoasa si sa vina la termen!

maria08, multumesc inca o data! DD si MD sa te rasplateasca pt. gestul tau!

Ajutati-o pe Sonia

Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

BUNA FETELE

ce liniste pe aici.... nimeni nu se mai indura sa scrie cate ceva???? de ce?????

syris ma bucur mult draga mea ca ne-ai scris .... e o placere sa vb cu fete mai vechi din breasla .... ma bucur pt botezul bebelinei ... sa fie sanatoasa si sa va traiasca ..... si voi sa va bucurati cu ea ... ma bucur sa aud ca si la acel capat de lume se boteaza oamenii ortodox .... e o mare minune .... din ce tara e preotul ?????

va pup ca de obicei pe toate si va rog sa va rugati si pt mama mea ANA care cred ca azi a avut un preinfarct si sunt tare suparata ....

DOAMNE AJUTA !

21+ANTONIA IOANA

Camelia

Mergi la inceput

Cami,multumim de urari! Preotul este japonez si studiile le-a facut in Rusia. Sanatate mamei tale!

Bebe 2 Photo Gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luca2008 spune:

Buna ziua fete dragi!
Cami , ce bucurie , cum trece timpul... mami de bebelina frumoasa.Multa sanatate mamei tale.
Syris multa sanatate si noroc in viata lui bebe Iulia.Sa va
bucurati de ea.
Anadomnica multa sanatate.
Mada23 astept vesti bune.Mmc_nd si pe tineEu am facut duminica histeroscopia si mi-a rezectat septul uterin.
Astept sa vorbesc cu dr. cat de repede pot demara FIV-ul.
Pe aici este multa liniste...”Construieste-ti in minte o imagine a reusitei tale. Pastreaza aceasta imagine cu tenacitate, nu ii permite sa dispara. Mintea ta va cauta modalitati de a dezvolta aceasta imagine ... Si nu-ti imagina nici un fel de obstacole.“Norman Vincent PealeDoamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Cami, ne rugam pentru mama ta si ii dorim insanatosire grabnica! Sfanta si dreapta Ana sa o pazeasca si sa o ajute.

Mariana, bine ai venit printre noi! Dragostea lui Dumnezeu sa coboare asupra ta si sa iti binecuvanteze casa cu prunci sanatosi si voiosi!

Syris, felicitari pentru Sfantul Botez! Sa cresteti mari si sa va bucurati de darurile Domnului toata viata!

Pentru restul fetelor, pantece roditoare si spor la bebici! Cred ca "se lucreaza" intens in aceasta perioada si urmeaza sa primim in curand vesti bune.

Si ca sa revenim la subiectul acestui forum, la ce biserici v-ati mai rugat? Ce lucruri frumoase vi s-au mai intamplat? Eu am fost zilele trecute la biserica Sf. Gheorghe (din zona unirea), unde este o atmosfera deosebita, multe lumanarele aprinse in fata icoanelor facatoare de minuni, Sfintele moaste ale Sfantului Nicolae si Vesmantul Maicii Parascheva, iar ca fundal sonor este Acatistul Sf Nicolae (CD).

Acum astept cu bucurie in suflet marea sarbatoare a Sfintei Parascheva, care va fi marti. Am incredere ca ne va ajuta mult!

http://tt.lilypie.com/ttblp3.png

Mergi la inceput