Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (19)
Raspunsuri - Pagina 11
ingeras70 spune:
Mariana, si bine ai venit in grupul nostru.Dumnezeu sa va binecuvinteze.Nu uita de rugaciunea parintelui Gherontie,care a fost postata la noi,"Doamne intoarce-i la bunatate si la rugaciune pe toti vrajmasii mei",macar 40 zile,de 30 ori,cu voce tare,sa nu treaca o zi fara. Sfintul Nectarie,de asemenea,mare ajutator,acatistele sint trecute la noi.
ingeras70 spune:
Valeria72,daca citesti si aici,multumesc de mesajul tau,te port in rugaciune,,TE FELICIT pentru curajul tau si al tuturora cu probleme si sa stii ca am primit lectii de viata de la voi.iti doresc muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuulta,multa bafta.DOMNUL SA TE BINECUVINTEZE!
stuart spune:
noce, ingeras70, multumesc mult pt. primire si pt. sfaturi. Sa va auda DD si sa ne binecuvanteze pe toate cu prunci sanatosi!
cami, multa sanatate mamei tale!
Syris, FELICITARI pt. micuta crestina! Sa creasca mare, sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!
Ajutati-o pe Sonia
Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)
georgia_c spune:
buna fetele
a trecut ceva vreme de cand nu v-am mai vizitat
asta si pt ca am luat un fel de pauza de forum , de toata agitatia , vreau sa-mi adun o taruca gandurile , sa ma linistesc , sa vad cum abordez anul ce vine , ca parca anul asta a fost o continua alergare
vroiam sa aduc in discutie , un subiect mai vechi ... moliftele sfantului vasile ... stiu ca sunt citite de preot , stiu ca sunt citite mai ales in ianuarie , insa mai stiu ca se citesc si in timpul anului ..cand , unde , care este tot ritualula .. plsss help .. cleo , virginia , am nevoie de sfatul vostru , sau orice stie sa ma ajute e binevenit ...
mai avem putintel si intram in postul craciunului .. o luna si cateva zilisoare ..si uite io m-am gandit ca vreau , sa fac o curatenie strasnica , si sa chem preotul sa-mi sfinteasca casa , ca anul trecut nu am facut lucrul asta si tare nu-mi place .... si mai vreau sa incerc sa tin canonul parintelui iordache(sper sa nu-i greses numele )
livsy,magduta10,virginia ,cleo, syris , aditi, anadomnica , mada23, magdita , speranta ,marryan, liana30,luca , noce , si restul fetelor multi
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
maria08 spune:
Buna , dragele mele!
Georgia: Asa este...uneori ai nevoie de o " pauza'.....pe percursul celor 4 ani de incercari mi s-a intamplat si mie sa simt ca e nevoie de asa ceva.....Iti doresc ca anul viitor ( pentru care faci planuri ) sa fie asa cum vrei si sa-ti vezi visul implinit!
Speranta: " Brauletele " sunt de la Braul Maicii Domnului care a fost adus in Constanta. (nu mai stiu acum data exacta ).
Cami: Sanatate mamei tale! Bunul Dumnezeu s-o aiba in paza.
Fetelor, eu imi doresc tare mult sa ajung la Moastele Sfintei Parascheva, la Iasi si daca va fi sa ajung am sa las si listuta cu numle noastre! Eu sunt moldoveanca si am fost de mai multe ori acolo, dar niciodata in preajma zilei de 14.octombrie...Doamne Ajuta sa reusesc sa ajung!!
Va pup pe toate!! Va doresc un sfarsit de saptamana placut!
ainigriv spune:
Georgia,mare binecuvantare ca ti-ai adus aminte de moliftele Sf.Vasile,ca mare ajutor si curatire ai prin ele!!!Intr-adevar nu se citesc oricum de catre preot,ci cu post negru din partea lui si ar fi bine ca si noi sa tinem post!!!Eu le-am prins de vreo cateva ori:in noaptea de revelion,fiind sf.Vasile,cand la anumite biserici este deschis si se fac aceste molifte,apoi in postul Pastelui,cand deja eram cu burtica si mergeam la Sf.Maslu,in fiecare vineri,preotul citea la sfarsit si moliftele sf.Vasile,iar miercurea parca,moliftele Sf.Ioan gura de aur.
Acum,tu intreaba parintele duhovnic si daca nu le face,pentru ca e greu si pt ei,atunci incearca la o manastire,unde preotii calugari siguuur le fac in post.
Si curatirea casei are mare importanta,vei avea mare liniste si intelegere in familie.Dumnezeu si Maicuta sa buna sa-ti ajute sa faci ceea ce ti-ai propus!!!
sandaa spune:
Buna fetelor dragi!
Saptamana trecuta am vizitat cateva manastiri din judetul Neamt. A fost frumos, desi am fost in trecere sambata. Duminica am fost la sjujba la Manastirea Bistrita din jud Neamt.
Am incercat sa las pomelnice la fiecare manastire la unele lista cu aspirante, la altele cu gravidute si cu mamici.
Sa ne ajute Dumnezeu sa avem copii sanatosi, gravidutelor multa sanatate, sarcina usoara pana la termen si mamicile sa se bucure de scumpii lor copilasi.
Sa va rugati si pt mine maine dimineata, poate voi face inseminare la Giulesti. Am foarte mari emotii sper sa-mi ajute Dumnezeu si Maicuta Lui. Va pup pe toate si va doresc sa vi se implineasca toate dorintele.
Doamne ajuta!
speranta2008 spune:
buna
georgia_c nu ai gresit. Numele preotului este IORDACHE, de la biserica Sf Spiridon cel Vechi. Si eu si sotul meu tinem canonul de la el, am mai avut si cateva scapari...., sper sa fim iertati ..
stuart iti doresc ca Maica Domnului sa iti asculte rugaciunile.
Va doresc Wk placut tuturor fetelor
noce spune:
Fetelor,
care este canonul parintelui Iordache si unde este biserica Sf Spiridon cel vechi?
Sandaa, multumim pentru pomelnice! Sa-ti ajute Dumnezeu din plin pentru aceste fapte bune.
Maria, sa te ajute Bunul Dumnezeu sa ajungi la Moastele Sfintei Parascheva.
Va pup!
http://tt.lilypie.com/ttblp3.png