Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(87)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Incerc , incerc.Pe la ora 14 gata , plecat.
Oricum pe masura ce imi creste burta asa la modul grosolan de vizibil cei de la job au devenit un pic mai circumspecti , mai speriati si chiar mai protectori chiar daca e de lucru pe rupte!

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

Mirtha iubita, daca tot te invita oamenii acasa, profita si tu! Si asa e vineri astazi!

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 35+ Luca Gabriel

Mirtha 35 + Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Si eu plec la 3, ca mi se termina programul de 6 ore (eu l-am scurtat de ceva vreme...)si plecam la ai mei sa ii vad, ca e ultima oara pe anul asta cand mai ajung la ei, pe urma nu mai risc sa ajung sa nasc prin Braila (eu imi vedeam parintii lunar). Si asa ca ai mei stau la etajul 4, lift nu are si tata nu a vrut sa imi puna si mie un sistem de scripeti sa ajung si eu bine la ei! Enervant tata!

Leeloo
33 +

http://good-times.webshots.com/album/562902143JedOlt?start=12
http://bd.lilypie.com/KW8up3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Diana, sa stapaniti sanatosi lucrusoarele!
Leeloo, tare povestea. Asa imi imaginez si eu ca va decurge nasterea daca nu apelez la clisma.

==========
Corina 30+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Gata, am reusit sa mai rezolv cate ceva la birou, si acum mai am putin ragaz sa va scriu.

Mirtha, Eli, multumesc mult pentru sugestii legate de doctor! Situatia nu e prea placuta si gandul ca ar trebui sa imi schimb medicul e si mai nasol. Urasc sa am de ales eu intre 10 pareri, dintre care doar bunul simt imi poate spune care e cea mai rezonabila, ca altfel cunostinte medicale ... In sfarsit, saptamana viitoare pe 1 merg la control si voi deschide discutia atunci sa vad ce zice. Sper sa gasim o solutie rezonabila.

Mirtha nu sunt tocmai din iulie fara mers la doc. Am ajuns in cele din urma la jumatatea lui septembrie (dupa ce m-am reprogramat singura la o alta clinica unde merge dr. meu, o saptamna mai tarziu). Chesita cu reprogramatul e alta distractie. Medicul meu merge la vreo n clinici si trebuie sa vanez unde este liber cel mai repede. Si unde credeti ca gasesc locuri? La clinica cu tarifele cele mai mari, evindent! Asta e alt motiv de frustrare, da' avand in vedere ca urasc #351;i mi se pare anormal sa dau spaga ca sa ma bage in seama, prefer sa merg la o clinica unde e un tarif fix pe care il stiu de la inceput si unde stiu ca cel putin se poarta civilizat si au instrumente de unica folosinta. (asta cu instrumentele e alta poveste - am vrut sa imi fac o parte din analize la policlinica de care apartin, ca doar deaia platesc asigurare, nu? Si cand colo m-am trezit cu tricomonas pe buletinul de analize. Spaima mare, stres si bineinteles intrebari de genul de unde o fi. In cele din urma am ajuns sa repet analiza la un cabinet particular si examenul a iesit negativ. In concluzie - o eroare de laborator sau infectie in laborator. Dar nervii mei si faptul ca platesc de 2 ori acelsi serviciu nu le pune nimeni la socoteala.)
Scuze ca m-am intins atat cu o discutie aproape off topic, da' pur si simplu simt ca trebuie sa spun cuiva toate astea, ca altfel simt ca explodez, uneori.

Revenind la lucruri mai placute, bebita mea avea la 29 de saptamani implinite in jur de 1300g si este deja in prezentatie craniana. Cat despre miscarile ei, sunt zile cand ma face sac de box si altele cand doarme aproape toata ziua. Noroc ca nu a identificat inca organe dureroase si ma iarta doar cu cate un capsor in vezica.

Iulia 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Eu am luat-o din loc. bine..ca nu e o noutate . Visez numai concedii, hoteluri, insule, soare, mancare, maseuri care imi fac masaj din cap pana in picioare, Spa-uri.... Cel mai nasol e cand ma trezesc si sunt tot acasa, nicidecum intr-un hotel de 5 stele.
Anul trecut nu am plecat din tara (bine am fost pana la bulgari, dar nu se pune ) si am zis ca anul asta imi iau revansa. In martie am fost la Paris si ne-am intors 3, si cum este o sarcina cu risc, iar am stat acasa . nici nu mai zic ca la anul imi iau revansa, ca parca vad ca ma duc la Marea Neagra

==========
Corina 30+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Cauzele lesinului nu le stiu dar banuiesc ca a fost o tensiune prea mica (o fi fost oare si mai mica decat 7 cu 5) in concordanta cu presiunea atmosferica de ieri dimineata, si cu vreamea urata din Bucuresti, cu ploaia...

Leeloo uite te imbarbatez eu ca nu este singura mama ta care a trecut prin asa ceva (pe mama nu au mai apucat sa o duca in sala de nasteri si a murdarit tot salonul :)), iar noroc de ce sa nu zic, nu m apot plange ca ma ocoleste...

Hai sa va intreb ceva legislativ, desi cred ca ati tot vorbit de asa ceva: pana la ce varsta de sarcina pot sa iti dea dr. concediu medical (acela cu cod 01?) si sa nu iti bage pe gat concediul prenatal?

Si ca mi-ati amintit de analize, sunt cam varza si astea fierul este cel mai scazut, dar am inceput s a iau de ieri sorbifer (apropos voi ce luati?), apoi glicemia scazuta, iar colesterolul mare (cred ca de la niste sanwisulte cu suncliata pe care le mancasem cu o zi inainte);
Fierul ar fi in valori normale de minim un 12 si eu am 2 pe rezultatul care il am eu;

Kitacu fulgulet +23-24s si Andrei (10.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Buna fetele...Doamne ajuta ca am mai bifat si noi o sapt....ma simt relativ bine, dar am intrat in panica cind am vazut ca eu nu am nimik pregatit pentru spital pentru mine si bebe....si voi ati luat atitea! Ce bine pentru voi!
Dar in fine a venit mobila pentru fetite...mai sunt de adus citeva corpuri, scarita de la patul suspendat si vreau sa alerg in weekend sa caut niste perdele si covor...cum sunt si cu Bia acasa, ca nu mai avem bona demult, nu prea pot sa tin pasul cu voi,dar ma bucur pentru vestile bune de la doctor.
La doctor ma duc abia peset 10 zile, sper sa fie bine bibilica mica ca nu am mai vazut-o de pe 1 sept.
Pupici si weekend frumos!

Bianca Andreea
Larisa Elena34+
A M R numai 6 saptamini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui futuremother

fetelor, eu tot nu ma descurc sa descarc cartea ...
multumesc mirtha dar cred ca am nevoie de mai multe detalii ....
vad doar pozele cu voi , numai mamici frumoase
poate are cineva timp sa- mi scrie si mie cum sa fac
multumesc

32+ si mamica de
AMR 8 sapt

Ca sa descarci cartea trebuie sa intri pe mail-ul comun de pe yahoo, nu pe contul comun de pe webshots. Iti trimit PM cu user-ul si parola.

Mihaela 32+ Miruna Cosmina
Gargarita lui mami
Pozele mele

AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Diana, sa stapaniti sanatosi cumparaturile! Sunt intradevar foarte dragute!
Leeloo drum bun si sa va intoarceti sanatosi! Ai grija cu urcatul scarilor. Eu de azi dimineata imi simt inima la trap si totul s-a accentuat dupa ce am urcat scarile la birou.

Sunt uituca rau de tot Felicitari fetelor care au venit cu rezultate bune de la eco si bun venit noilor gravidute curajoase! Pls nu ma puneti sa dau nume ca stau foarte prost la capitolul asta. Oricum sa stiti ca imi sunteti toate dragi tare

Mav multumim pentru imaginile despre ceva/ nastere naturala, chiar daca din partea mea multumirile vin cu intarziere.
Eu imi doresc sa pot naste natural, cu epidurala. Singura problema (sper) ar putea fi o disproportie cefalo-pelvica. Eu am doar 1,56m, iar sotul meu are 1,85m si forma capului rotunda si destul de mare, iar bebita se pare ca ii seamana (la ultima eco a iesit cu diametrul biparietal mai mare decat varsta ei, desi la circumferinta e ok. Dr. mi-a supus ca ceza la cerere nu imi promite, da imi recomanda sa nasc normal. Oricum mai vorbim.
Eu incerc sa nu ma fixez pe o idee anume - natural sau ceza - ca sa nu ajung sa fiu dezamagita daca va trebui sa aleg cealalta varianta. Oricum ma alatur si eu fetelor care spun ca le este frica. Pai cum sa nu iti fie frica?! Eu aveam niste dureri de prima clasa la ciclu, dar acum presupun ca vor fi mult mai... Da vorba acea, bb sa fie bine ca nu o sa potim nimic o zi din viata noastra.
Si da Diana, si eu cred ca exteriorizarea emotiilor/ trairilor de ajuta sa le gestionezi mai bine, desi nu prea imi sta in fire sa fac asta, dar cand sunt la limita si reusesc sa ma descarc emotional mi-e mult mai bine dupa aceea.

Am scris acum cat sa recuperez toate saptamanile mele de absenta. Sper sa nu va plictisesc, da' sa stiti ca n-am terminat!

Iulia 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns futuremother spune:

fetelor, eu as cam vrea sa raman in prenatal din 6 sau maxim 13 oct ....
sa serviciu vor sa traga de mine pana mai tarziu ... stiti cumva daca am nevoie de vreo aprobare sau pot sa vin direct cu cerif medical ? nu mai stiu cum este ....
va multumesc

32+ si mamica de
AMR 8 sapt

Mergi la inceput