Cresa Particulara BABY ACORNS

Cresa Particulara BABY ACORNS | Autor: sarahmeghan

Link direct la acest mesaj

Pentru mamele care nu stiu ca exista o cresa particulara care pune pe primul loc copilul. In primul rand, Baby Acorns e o cresa pe sistem britanic unde copii mai mari de 1 an sunt ingrijiti, stimulati foarte bine. In al doilea rand ii invata lucruri (de la mancat singuri, la facut la olita, cuvinte si tot restul). Eu am baietelul de 1, 5 ani acolo de la inceputul lunii si sincer, chiar cred ca i-am facut un mare cadou. Si mie la fel. Stau linistita de dimineata de la 8 cand il las si pana la 6 cand il iau. Mi se pare mare lucru sa stiu ca cineva are grija de el la fel de bine ca si mine, din toate punctele de vedere. E schimbat de scutec, de haine cand le pateaza, e hranit, i se face ceaiul lui, adoarme cu poveste, ca acasa, i se canta cantece, fac deja activitati...
Chestia e ca vroiam sa va spun ca exista si locuri foarte ok. Sunt putine si din cauza asta cred ca merita sa vorbim despre ele.
xxxx

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Va rog sa continuati discutia aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=123584&whichpage=2.
Multumesc!

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Cugetari gemene,
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput