Pentru mamele care nu stiu ca exista o cresa particulara care pune pe primul loc copilul. In primul rand, Baby Acorns e o cresa pe sistem britanic unde copii mai mari de 1 an sunt ingrijiti, stimulati foarte bine. In al doilea rand ii invata lucruri (de la mancat singuri, la facut la olita, cuvinte si tot restul). Eu am baietelul de 1, 5 ani acolo de la inceputul lunii si sincer, chiar cred ca i-am facut un mare cadou. Si mie la fel. Stau linistita de dimineata de la 8 cand il las si pana la 6 cand il iau. Mi se pare mare lucru sa stiu ca cineva are grija de el la fel de bine ca si mine, din toate punctele de vedere. E schimbat de scutec, de haine cand le pateaza, e hranit, i se face ceaiul lui, adoarme cu poveste, ca acasa, i se canta cantece, fac deja activitati...
Chestia e ca vroiam sa va spun ca exista si locuri foarte ok. Sunt putine si din cauza asta cred ca merita sa vorbim despre ele.
xxxx
Va rog sa continuati discutia aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=123584&whichpage=2.
Multumesc!
de shtrumphi gemeni,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre