***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (78)***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Bag seama ca fetele gravide cu bb2 v-au facut pofta la multe dintre voi...deci ne putem astepta la vesti bune oricand...

Nopate buna!

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Gravi mie imi trimite mama de la 120 km... cam odata la 5 zile.

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Vecinul meu de la 3 merge la wc cam des... aud clar tot ce se intampla la el acolo, picatura cu picatura

care-i faza cu laptele? ca S de cam o sapt produce sunete ciudate rau de la stomac/intestine, ieri a avut scaun mai moale, mai mucios, iar azi a si vomitat... si a mai vomitat acum vreo 4-5 zile... care-i faza cu laptele?

eu maine nu mai am laptop, ca il returnez, a fost cu imprumut...

pup

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com
povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lbelciug

Betty, pt baiat trebuie sa prestezi doar in ziua de max ovulatie, adica in ziua 13/14. ATAT! Eu asa l-am facut pe Matei. E demonstrat stiintific, reteta fiind luata de la primul meu dr gineco.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
PICATURI DE VARA

subscriu si eu: 2 august prima zi de menstra, 15 august dimineata s-a activat testul de ovulatie (2 linii clare) iar seara era pe drumul lui; alte incercari in luna aia n-am avut, ca erau oaspeti la noi in casa; doar , ca era caz de forta majora - cea mai chinuita partida de sex din viata noastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Betty
Nu e asa complicat, chiar daca e (relativ) neregulat.

Sunt teste de ovulatie, si cand indica atunci prestezi, cum zice Ella.

Sau iti iei in fiecare zi temperatura, la aceeasi ora, sa zicem dimineata. In ziua de ovulatie temperatura e o idee mai mare. Si atunci prestezi

Ella
Cea mai chinuita? Mereu ma faci sa rad bine de tot.
Dar rezultatul e minunat! Eu votez pentru el

Mamica lui ELIAS - poze din vara 2008( 31.05.2007)

Mergi la inceput

fetelor,
e adevarat ca produsele NESTLE nu mai sunt sigure? mananca iaurturile de le ei si cereale.
Lapte bea Parmalat de crestere de la 1 la 3 ani.

Ioana13,
vezi ca dupa vaccinul de rubeola tre sa faci pauza 3 luni minim, timp in care te imunizezi si nu ai voie sa faci nimic "la cald".
eu am facut vaccinul in martie 2006 si am dat startul la bebe in iulie; era in burtica in august.

Elteka,
ce faci doamna la Strasbourg? tot pishacioasa e vremea si la voi? aici a venit iarna de-a binelea.

BettyR,
daca vrei baiat, incepe sa faci teste de ovulatie cu a 9-a zi de menstra; unul pe zi, la aceeasi ora; in ziua 13/14 se va activa si atunci poti sa te zbenguiesti cu succes.
Testele se gasesc in farmacie si seamana cu cele de sarcina, adica faci pipi pe ele si atat.

Asi,
sa nu te superi ca am intrebat de unde iti aduci fetita; eu , anul trecut pe vremea asta, imi duceam copilul la soacra fiindca nu dormea noaptea si eu trebuia sa incep serviciul; l-am tinut acolo vreo 5 luni, timp in care ma duceam la el aproape zilnic si-l luam acasa in weekend;in februarie l-am adus de tot acasa; nici acum nu doarme bine noaptea si ne chinuie rau, am ajuns de fapt la epuizare; asteptam sa-i iasa si caninii si poate o dormi si el noaptea ...
am crezut ca si tu ai dus fetita la bunici...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ELTEKA

Cea mai chinuita? Mereu ma faci sa rad bine de tot.
Dar rezultatul e minunat! Eu votez pentru el

Mamica lui ELIAS - poze din vara 2008( 31.05.2007)

eram la birou cand mi-am facut testul de ovulatie; mi-am sunat sotul si i-am zis ca diseara eu prestez chit ca se uita toti oaspetii la noi; mi-a zis ca-l bag in mare stres, ca el cu asistenta dupa usa nu poa sa faca nik; mi-a promis ca facem luna viitoare cand vom fi doar noi, in liniste si cu calm si va iesi cel mai bun baietel; l-am amenintat cu violul; n-am sa uit noaptea aia, ca el era lac de sudoare sa nu fim auziti ca ne foim, eu nu ma puteam abtine de atata ras (aveam in minte imaginea oaspetilor care ascultau cu borcanu la usa noastra); si io eram relaxata nene, ca doar ca sa performez mie nu=mi trebe nimic tare...

si uite asa si-a facut drum in viata...

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Mai, Ella, pai iti dai seama daca sotul tau era ca sotul Eltekai? cred ca venea peste tine la birou. Apropo, stai singura?
Si care e faza ca nu-ti trebuie nimic tare? HAi ca ma duc la mariu.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Graviduta

Mai, , pai iti dai seama daca sotul tau era ca sotul Eltekai? cred ca venea peste tine la birou. Apropo, stai singura?
Si care e faza ca nu-ti trebuie nimic tare? HAi ca ma duc la mariu.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

am vrut sa zic tare intre picioare, da' subtilitatea mea s-a pierdut 3 m sub pamant

ma duc sa dorm ca in curand incepe programul artistic de treziri si eu tre sa particip...

Mergi la inceput