***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (78)***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ella_74

Citat:
citat din mesajul lui ELTEKA
Ella
Cea mai chinuita? Mereu ma faci sa rad bine de tot.
Dar rezultatul e minunat! Eu votez pentru el

Mamica lui ELIAS - poze din vara 2008( 31.05.2007)

eram la birou cand mi-am facut testul de ovulatie; mi-am sunat sotul si i-am zis ca diseara eu prestez chit ca se uita toti oaspetii la noi; mi-a zis ca-l bag in mare stres, ca el cu asistenta dupa usa nu poa sa faca nik; mi-a promis ca facem luna viitoare cand vom fi doar noi, in liniste si cu calm si va iesi cel mai bun baietel; l-am amenintat cu violul; n-am sa uit noaptea aia, ca el era lac de sudoare sa nu fim auziti ca ne foim, eu nu ma puteam abtine de atata ras (aveam in minte imaginea oaspetilor care ascultau cu borcanu la usa noastra); si io eram relaxata nene, ca doar ca sa performez mie nu=mi trebe nimic tare...

si uite asa Bob si-a facut drum in viata...

Ella, mamica de David (24.04.2007)
BOB

Ella, de cand n-am mai ras asa de bine esti grozava esti mai bine cat priveste oboseala? de la ce firma ai luat ghetutele fisher price? stii ce constat uitandu-ma la pozele lui bob? ca nu seamana numai cu sotul tau, a luat ce e mai bun de la amandoi

vali, felicitari pentru burticaaa! sa ne mai povestesti si noua din odisee si despre Andrei

Madi e mai bine Ana? au iesit tare faine pozele

flore_roman, tare frumos ai scris de baieteii tai!

carmen, si tu de moatele tale am vazut si pozele si-s tare dragute (moatele) si pantofiorii uf, eu nu am mai gasit nimic marimea 22 cand am fost

kay ce mai faceti? ce face Soniuta?

liv, ma bucur s-a insanatosit B si ca M nu are nimic merci de reteta de fetita eu ma apuc sa prestez cam la anu' ca sa fie 3 ani diferenta

lavini, super ca va mutati la curte, as vrea si eu.. chiar imi doresc sa ma mut intr-un orasel de munte frumos, aer curat, iarba.. insa pentru noi ar fi nasol ca ne lasam familiile aici..

chris, ce haioasa a fost faza cu daca ma lasa Dzeu.. tare frumos povestesti

monytza, wow, 13 kg si 89 cm! oricum, nu pare deloc plinuta Antonia Succes la primul serviciu!

Asi, bine ai venit la capsunele-n scutecele sper sa o aduci acasa cat mai repede pe Maria si sa ne arati poze cu ea si fratiorul ei

Alyna, bafta la seviciu, sa te obisnuiesti repede!

parca in ultimele zile toate mamicile au fost in verva, m-am simtit tare bine citindu-va, mi-e drag de toate si mi-e dor de cele care nu mai scriu, si ma bucur mult ca ne-am cunoscut la odiseea asta
voiam sa raspund tuturor, imi cer scuze daca am omis pe cineva, am scris din amintiri.

Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)

Poze bebe

fain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Ella draga de ce crezi ca m-am suparat?Pentru atata lucru?Nici vorba.

Ioana13 pentru fiecare copil ar fi normal sa aiba mama,tata si un camin.Pentru Maria si razvan va fi un lucru normal si firesc dar pentru noi e o mare fericire.

Doxinu
la noi toate sansele ne erau favorabile si uite ca avem 2 copii frumosi dar nascuti din inima nu din burtica.Medicii sunt si ei oameni iar in domeniul ferilitatii sunt atatea necunoscute....Asa ca noi am luat-o pe calea cu cele mai multe sanse de reusita.

Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Ella, am ras cu lacrimi, sper sa nu se fi trezit aia mica. Da' hotarata ai fost, jos palaria.

Lavini, si noi suntem cacacioase, cam de vre0 3 ori pe zi. Pai la cat mananca, trebe sa si scoata, nu? Numai de ingrasat nu se ingrasa, fir-ar.

Monytza, moaama, 13 kg si 89 cm, nu te intreaba lumea daca a implinit 2 ani? N-am reusit sa vad poze cu Albastrica, imi mai spui o data unde era linkul? Ai inceput serviciul, sau de luni incepi?

Elteka, foarte frumoase pozele, dar si mai frumoase subtitlurile, m-am behait aseara singura (mi-a placut aia cu balconul).

Liv, cum mai sunteti?

Ckristina, cu mii de scuze, felicitari de ziua ta

Asi, bravo tie! Sunt multe femei care se incapataneaza sa faca tratamente, si uita ca in felul asta pierd timpul si poate sansa la un copil minunat.

Madi, cum a dormit Ana? N-am apucat sa vad pozele, mi s-a pus in vedere sa termin mai repede "treaba" la calculator sa jucam Barbie.

Kay, Ella, ne puneam problema daca a ajuns si la noi laptele contaminat cu melamina, ati vazut articolul. Cred ca trec si eu la parmalat, mai tineti minte ca ne zicea Pepsi de Nestle ca n-a raspuns la chestionarul ala cu OMG.

hai ca ma duc, ca tre' sa joc Barbie pe calculator, sper sa mai revin cand dorm.

ps e targ de carte pentru copii in parcul tineretului, intrarea sincai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

ella, sa dai un mail la Parmalat, sa te plateasca, pt ca si eu trec pe Parmalat ! cat despre conceptia lui Bob... esti criminala... m-am amuzat si aseara si acum. ma bucur ca esti mai "desteresata"

fi-mea se urca pe canapeaua cea inaltuta cu mare usurinta. se da jos la fel de usor. si am luat-o la mine in pat intr-o noapte si dimineata pe la 6 m-a trezit ca nu putea sa se urce INAPOI in pat. cine stie pe unde umblase... merge de la mine la taica`su. in picaj si trage dreapta rau, dar isi da drumul ! cand vede bb einstein nu mai stie ce sa faca de bucurie. aplauda, da din cap din picioare. se joaca de-a El Fauno cu frati`miu, au ei un joc si cand il vede face ca el, si cu taica`9su are o joaca a lor si dimineata cand il vede la tv striga AAAAACCC (parintii lui ii spun Aki) si face jocul lor... de vb nu spune mai mult de va-va cand e suparata, si cand e extrem de suparata spune ba-ba. mie. pai eu sunt baba? eu sunt mama, nu baba... degeaba, nu vrea sa priceapa neam. acum sta fff aproape de tv, ma duc sa o culeg.gata.

trebuie sa plec la socrii, si daca vede Al ca stau la calculator in loc sa ne imbracam ma pune sa mananc laptopul...

va cu drag !

p.s. ella, parmalat e lichid? ca e cel mai simplu asa... si de diaree ce ii dai? eu ii dau lui S un nan fara lactoza cumparat caum 1000 de ani, mi l-au adus in Germania. dar as vrea sa schimb imediat.

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com
povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

mi-a vernit estimarea noua. tb sa ii faca si un cateterism, asa ca se ridica la 88.460. adica 50.000 euro. impoibil sa nu ii strang. chiar nu e o suma imensa.

pup

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia

www.helpsonia.com
povestea Soniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Oana,
lapte lichid de crestere este doar Humana si Parmalat; Humana e vanilat si cred ca e scarbos, desi am incercat si din asta; Parmalat e simplu si contine omega 3,6 - chestii nesaturate bune pentru bebe.
E greu si cu laptele asta lichid, ca daca dintr-o cutie nu bea decat jmate sau 3/4 la o tura , restul trebuie incalzit; de aia am si cumparat pana la urma incalzitor de bibe.

sper sa reusesti sa strangi toti banii pentru operatie.
Ce-i ala cateterism? ca tot am auzit cuvantul asta da nu stiu in ce consta.

Arcadia,
traduci engleza de legal? ieri as fi avut nevoie sa te intreb cate ceva...
Fisher Price se vand in galeria Vitantis, adica noi i-am luat de la babyexpo dar ne-au spus ca acolo e magazinul.

Mergi la inceput

ella, cateterismul e o procedura maxim invaziva, ii baga pe femurala (de la picior) un tub subtire cu o camera in varf. si merg pe vene/artere pana ajung in inima. odata ajunsi acolo printr-un orificiu al tubuletului se elibereaza o substanta de contrast care prin X-ray -realizat pe tot timpul examenului- evidentiaza structura exacta, pe unde merge snagele, care sunt caile de acces. se pot masura cu exactitate dimensiunile vaselor, prsiunea sangvina din diferite cavitati cardiace, stenoze (ingrosari ale peretilor) si se pot face operatii asa. inlocuirea valve, inchidere de diferite gauri, stent-are etc.

nu mi-ai zis pt diaree ce fol. pup
Si noi luam Junior lichid, din Germania, dar era cu vanilie... bleaaah... dar min avion e perfect...

gata, chiar fug ca tb sa cobor.,

Sonia

www.helpsonia.com
povestea Soniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Pai Oana,
nu-i dau nimk de diaree, ca nu are; cred ca ai vazut atatea capsunici cacacioase in odisee ca ne-ai inclus si pe noi.
, din contra, de la un timp face tare, niste broaste ca sa zic asa si cand ii dau jos pampersu ii stau lipite de fund, zici ca si-a tencuit funduletu.

dar daca ar fi cacacios, i-as scoate laptele cu lactoza, Parmalat are o varianta de lapte lichid pentru copii fara lactoza sau cu continut redus, cutie alba.
niste ceai de menta, niste smecta, biotics pentru refacerea florei; enterol poate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

M-am trezit cu casa explodata de ieri, sotul plecat si ca fie tacamul complet a venit socru cu produse de la gradina si le-a lasat pe hol si Andreea arunca in toate directiile cu ceapa, cartofi. Si cum nu stiam de unde sa ma apuc de facut curat, am zis sa citesc pe forum si bine am facut ca m-ati facut sa rad copios. Musai sa imi iau test de ovulatie atunci.

Va pup si sa aveti un weekend minunat!

Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Si pe mine m-ati amuzat teribil!

Eu nu stiu cum de Ana a iesit fata ca la mine pe 4 august a fost prima zi de CM, pe 13 eram in Grecia si am avut o saptamana de miere, nu am ratat nici o zi

Multumesc celor care au intrebat de Ana. E o idee mai bine, tot mucioasa rau, dar de dimineata nu mai avea febra. Azi noapte s-a trezit o singura data si a adormit repede la loc. I-am tras patutul langa al nostru astfel incat daca se trezeste sa ne vada.

De dimineata am reusit din nou sa mai aspir ceva, asa ca sper ca suntem pe drumul cel bun.

Lavini si Ana face kk de 3 ori pe zi. Doctorul a spus ca nu e nici o problema, atata timp cat scaunele sunt normale.

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput