***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (78)***
Raspunsuri - Pagina 6
lbelciug spune:
BettyR, Doxinu, Ninutza, Kid multumim , suntem bine cu totii. Acum, m-am linistit. Urmeaza iar o per agitata caci pleaca sotul in delegatie de luni si raman singura cu puii, la servici sunt asteptata sa fiu luata in "focuri" de luni.
Ella, multumesc pt explicatiile cu LR.Probabil LR-ROo sa devina un al doilea Quelle.
Asi, m-a indoisat gestul tau de a adopta o fetita. Sa-ti ajute D-zeu sa o vezi in casa ta cat mai repede. Ce varsta are? Daca nu te deranjeaza intrebarea, ai putea sa ne spui cum de te-ai gandit la adoptie si nu la al doilea BB nascut de tine?
Madi, iti recomand aerosoli cu prospan si ser fiziologic. E f bun in cazurile astea. Noaptea pune-i pe perna Karvol taiat in 2, pe o carpa. Pt aspirat, foloseste batista bebelusului. Sanatate!
Ckristina, La multi ani, multa sanatate si fericire!
Alyna24, intreaba la HR. Legea iti permite, dar fiind proaspat angajata s-ar putea sa carcoteasca... da' tu incearca totusi.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
PICATURI DE VARA
ELTEKA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lbelciug Am citit cateva pagini din urma asa ca raspund un pic: Vali5, felicitari pt noua sarcina! Sanatate multa, sarcina fara probleme si o nastere usoara! Daca stii, zi-mi in a cata zi de la UM a fost conceput bebe si-ti "ghicesc" eu sexul puiului. Stii ca si la Andrei ti-am zis corect! |
Liv'
Da'invers nu stii o formula? Ca eu m-as apuca de o fetita
Va din Strasbourg.
Mamica lui ELIAS - poze din vara 2008( 31.05.2007)
lbelciug spune:
Elteka ba da : "presteaza" in extremitatile per de ovulatie, respectiv in zilele 10-12 si 15-16, chiar de mai multe ori. Sa inteleg ca vreti sa demarati proiectul BB2?
PICATURI DE VARA
An@ spune:
Elteka, "reteta" Livianei este buna. La mine a functionat. Si la sor'mea...din cauza ca n-a stiut cand sa se opreasca, va avea baiat.
Aaa, Elteka, si noi avem breloc din ala cu numele, identic si la fel. Bine, la noi scrie Ana. Uite, mi-ai dat o idee sa i-l pun si eu la fermoar, ca eu asteptam sa i-l pun la rucsacel/gentuta.
mami de Ana (22 mai 2007)
bettyR spune:
Liviana, si pentru baiat? A zis sotul ca ma da de acasa daca nu iese baietel ca-i satul de atatea fete (pisica e tot fata si intra si ea la socoteala ca numai in capul lui la calc sta).
Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
lbelciug spune:
Betty, pt baiat trebuie sa prestezi doar in ziua de max ovulatie, adica in ziua 13/14. ATAT! Eu asa l-am facut pe Matei. E demonstrat stiintific, reteta fiind luata de la primul meu dr gineco.
PICATURI DE VARA
chiquitita spune:
Subscriu si eu la reteta, am ovulat in ziua de luni si am prestat sambata si duminica si a iesit fata!
Gravi ai fost mortala cu "am contractat o vaca"!
Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)
bettyR spune:
Atunci am gresit luna asta, ca sa nu mai zic ca nu mai stiu sigur in ce zi mi-a venit ciclu, o eroare de o zi, plus ca e cam neregulat. Vedem noi ce iese pana la urma.
Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
chiquitita spune:
Betty, lasa ca e bine sa lasi si la voia destinului!
Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)
ELTEKA spune:
Liviana, multumesc
Betty, confirm ca asa a mers si la mine, voiam sa stiu cand e ovulatia, ca sa nu mai adorm si sa pierd momentul . Asa ca am luat temperatura si in ziua in care mi-am cumparat un termometru digital am observat ca temperatura era mai mare cu juma de grad. Am crezut ca vorba doar de precizie (fata de cel clasic pe care il folosisem). Dar cum era ziua a14a parca de la CM, sotulache a franat brusc (mergeam cu masina pe o insula) si ne-am oprit pe o plaja la fel de pustie ca si insula. Eram doar noi doi. Si apoi am devenit 3
Si daca mai pune Carmen_so poze din alea cu motate si papuci sclipitori, nu mai rezist si umblam iar la formula...
Ckristina
, sa fii sanatoasa si bucuroasa
Asi
Bun venit!
Iuliabraila
M-am bucurat sa te citesc, ca si eu colectionasem pantofi asortati si ciorapi...de n-a ajuns sa-i poarte. Acum m-am oprit la 3 perechi, da' cica ne mai trebuie cizme.
Monytza
Ce mari sunteti
Kid
Frumoasa descriere ti-ai pus
An@
Ia sa vedem niste pozici Le-am vazut pe toate restul.
Mamica lui ELIAS - poze din vara 2008( 31.05.2007)[/size=1]