***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (78)***

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Catalina, s-a discutat la un moment dat, parca stiu ca unele fete au decis sa-l faca. Felicitari pentru burtica si sa fiti sanatosi! Mai, fetelor, cred ca ar trebui sa le punem pe prima pagina pe noile burtici.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monytza spune:

Buna mamici!

Am intrat azi sa va impartasesc si voua rezultatele de la masuratorile Antoniei de 1 an si 4 luni...care pe mine m`au lasat muta
Acum 1 saptamana am scris...fiind ferm convinsa de veridicitatea spuselor mele.....si acum cand am cantarit`o si masurat`o....nu mi`a venit sa cred....

Antonia implineste marti 1 anisor si 4 luni si are 13 kg si 89 cm..Nu ca n`ar avea cu cine sa semene...dar chiar asa...intr`o luna de zile nu ma asteptam sa ia 1 kg si 4 cmPlus ca i`au aparut caninii de sus...si eu nici n`am stiut cand au spart...n`a avut simptome iesite din comun...Acum are 10 dinti si 4 maselute...
Ieri i`a facut taica`su o poza si intr`adevar..parca e mai mare nu`sh cum...pe zi ce trece...

De asemenea..anunt si eu ca de luni incep serviciul....sunt putin emotionata...pt ca e primul meu serviciu de cand am terminat facultatea.Am o nostalgie pentru Albastrica...desi ea e f cuminte cand nu sunt eu acasa...acum parca as sta cat mai mult timp alaturi de ea....PArca nu e destul de mare ziua...intelegeti voi ce vreau sa spun....
Revin mai tarziu...dupa ce citesc din urma

Maria Antonia de Mone&Ionutz
(31 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana spune:

Doxinu, nici macar la 3 ani copii nu au sistemul imunitar foarte bine dezvoltat. Cand l-am dus pa Alin ola gradi la 3 ani...s-a imbolnavit foarte des cu toate ca "il pregatisem". Luase 2 ani la rand bromhovaxom, imunobaby, oscilococcinum, vitamine. Cu toate astea mai mult statea acasa decat la gradi.
Ella, daca ai momente cand te mai gandesti la un bb2...inseamna ca va veni. Cu timpul vei uita toate greutatile, va fi mult mai usor dupa ce primul copil implineste 3 ani. Si eu am zis ca nu mai fac fiindca mi-a fost greu cu Alin. Dar dupa ce Alin a implinit 3 ani a fost mult mai usor si mi s-a facut dor de inca un bebe. Am stat mai m-am gandit inca vreun an si ...l-am avut pe Toni. Acum imi pare rau ca nu l-am avut pe Toni mai devreme ...Diferenta de 5 ani mi se pare totusi mare.
Madi , ti-au raspuns fetele. Vit C sa o dai amestecata in mancare sau suc de fructe fiindca e "rea" la gust. E bine sa ii dai Vit C natural pe timpul iernii. Eu i-am dat lui Toni toata iarna trecuta o doza de "profilaxie". Daca nu se rezolva cu mucisorii cu apa de mare, poti sa-i pui cate o picatura de Vibrocil seara la culcare si sa doarma cu capul pe o perna, mai sus decat corpul.
Catalina_b, , eu vreau sa-i fac lui Toni Prevenarul luna viitoare. Este vaccinul pneumococic...impotriva pneumoniei dar si a laringitelor, faringitelor etc...Are 7 valente...nu le stiu pe toate. Pentru copii pana in 2 ani se fac 2 doze (vaccin + rapel- la 2 luni dupa prima vaccinare). Eu lui Alin i-am facut Pneumo23 (cu 23 de valente) dar se face dupa varsta de 2 ani. Acum 4 ani nu exista Prevenarul, sau nu stiam eu de existenta lui, desi ma indoiesc.
Prevenaru nu exclude Pneumo 23, deci dupa 2 ani poti sa-i faci si Pneumo23, dar asta sa vorbesti cu medicul de familie. Eu sunt hotarata sa fac prevenarul fiindca Toni a facut la 9 luni pneumonie si a fost cumplit!!!
Va pup

Diana mamica de Alin si Toni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

sALUTARE,
Va scriu rpd de la sv caci sunt ingropata in acte si neclaritati.De' , ca in orice inceput.Am o durere groaznica de cap dar bine macar ca e vineri!
Ne-a iesit si noua dintisorul nr.7.Ink nici o maseluta pt cine intreba.

Liv, chiar dc mi-am schimbat locul de munca, pot solicita cum spui tu 6+1????????Haba n-aveam.Ce ar treb sa fac?

Multumesc fetelor care mi-au urat de bine la noul loc de munca.E bine......dar multe info noi intr-un tp f scurt!Sper sa le dau de cap incepand de sapt viitoare cand va pleca doamna careia ii iau locul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Moni, bafta la noul job!Sa-ti fie intr-un ceas bun.Hai ca ne-am gasit sa incepem munca in acelasi tp!Felicitari pt Albastrica maricica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Madi, iti raspund doar la partea cu aspiratul, am vazut ca au raspuns fetele la celelalte. Bebe Sounds e o "frectie", eu consider ca am dat banii degeaba. Ia unul de la farmacie, batista bebelusului, care chiar scoate (te sperii cand vezi ce iese). E mult mai rapid si mai puternic decat bebe sounds. Nici Ana nu sta (tot asa tipa, gaca, gaca), dar io n-o las, ca dup-aia tot eu trag.

Alyna, da, poti cere 6 ore (cred ca Liv zicea +1 pauza de masa), pana are copilul 2 ani. Vezi la legislative.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Madi, ca sa fim toate intr-un glas, daca nu are febra, nu da nimi, doar curata-i nasucul. Daca are doar putina febra
da-i nurofen/efferalgan si daca creste rau gen 39 supozitor paraceta
mol.
Monitza, ai un adevarat manechin!In ce domeniu vei lucra?
diana, eu cred ca e frumosa diferenta voastra. Te poti ocupa de fiecare pe indelete. Ai vazut ce bine se inteleg si baietii florentinei roman. Eu am o prietena care are o sora cu 6 ani mai mare si sunt nedespartite, mai ceva ca alte surori de-o varsta.

Fetelor, m-ati pus din nou pe ganduri cu nan-ul asta. Ne mai zisese Pepsi. Noi am papat si borcanele si cereale de la nestle, ca sa fie tacamul complet...Si eu as trece-o pe lapte normal, ca nu mai are sens sa ii schimb laptele praf acum, desi vroiam sa ii dau pana la un an jumate lapte praf. Fetele care dati lapte de vaca dar nu luati de la tara, ce marca dati copiilor?

Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chiquitita
Fetelor, m-ati pus din nou pe ganduri cu nan-ul asta. Ne mai zisese Pepsi. Noi am papat si borcanele si cereale de la nestle, ca sa fie tacamul complet...Si eu as trece-o pe lapte normal, ca nu mai are sens sa ii schimb laptele praf acum, desi vroiam sa ii dau pana la un an jumate lapte praf. Fetele care dati lapte de vaca dar nu luati de la tara, ce marca dati copiilor?

Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)

Eu am contractat deja o vaca, dar, daca raman fara, iau Milli, La Dorna sau Zuzu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana

Doxinu, nici macar la 3 ani copii nu au sistemul imunitar foarte bine dezvoltat. Cand l-am dus pa Alin ola gradi la 3 ani...s-a imbolnavit foarte des cu toate ca "il pregatisem". Luase 2 ani la rand bromhovaxom, imunobaby, oscilococcinum, vitamine. Cu toate astea mai mult statea acasa decat la gradi.

Diana mamica de Alin si Toni

Asta spui tu!Mai depinde si de copil sa sti.Io nu am zis ca dupa 3 ani se garanteaza ca nu se mai imbolnaveste la gradi insa lupta de la egal la egal avand aceeiasi varsta.
Stiu ca paprerile dr.-rilor sunr diferite da' io in al lui STEFAN am incredere si plus ca nu iau nimic de bun pana nu citesc si io.Deasemeni el nu e deacord sa-i dai copilului ceva de imunitate caci organismul trebuie sa lupte singur!
Dupa cum am spus mai spun:fiecare parinte stie exact ce este mai bine pentru puiul sau!

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui doxinu
insa lupta de la egal la egal avand aceeiasi varsta.

Ioana, sa nu te superi pe mine, ca nu rad de ce-ai spus, ci doar de ce-am citat eu. Cu cine are aceeasi varsta? Cu microbii?

Mergi la inceput