***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (78)***
Raspunsuri - Pagina 4
An@ spune:
Madi, se numeste "vit c naturala" - este o sticluta mica, cu galben. Nu stiu daca e musai numai pt copii, dar stiu sigur ca se da si la copii mici (eu si anul trecut i-am dat Anei).
mami de Ana (22 mai 2007)
chiquitita spune:
Madi, si eu i-am dat Vitamina C picaturi, pe perioada iernii. Cam la 4 ore dadeam eu nurofen, sau alternam cu paracetamol. Ideea e sa nu dai doua preparate care contin acelasi lucru, insa nurofenul are ibuprofen iar efferalganul are paracetamol. Insa si ele cu distanta intre ele. A, si i-am pus si eu apa de mare in nas dar nu am mai aspirat, ii puneam inainte de masa sa nu vomite.
Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)
doxinu spune:
MAdi ce au zis fetele stiam si io,inafara de SEPTILIN SIROP de care a zis asicare m-am informat si este natural se da incepand cu varsta de 2 luni la copii.Creste imunitatea si actioneaza rapid(asa zice prospectul),unii dr il recomanda mai multe luni la rand n cazul recidivelor, peste 1 an sa dau 1-2 lingurite, de 2-3 ori pe zi.
Sa nu-i dai antibiotic daca nu este nevoie.io zic ca nici de NUROFEN EFERALGAN sau PANADOL nu e nevoie daca nu face febra.Multa sanatate puiutului
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
bettyR spune:
Madi, nu dispera ca trece, noi suntem pe trecute sper, ca de cate ori o scot afara se infunda din nou. Eu i-am pus 2 sup de paracetamol ca avea ceva febra (nu stiu cat ca nu am putut sa ii iau) si panadol nu vroia sa bea ca era prea infundata. Febra numai o seara a facut asa cred eu. Apa de mare sub forma de spray mi se pare mie mai buna, eu am Sterimar. Pui apa de mare si aspiri. Scoti si cu pompita manuala, dar trebuie sa tii astupata o nara, apesi pe pompita, o pui in nara cealalta si dai drumul. Tot trebuie sa ii scoti mucii chiar daca plange. In prima zi, tati a tinut=o si eu am operat si a plans, a doua zi nu a mai plans ca a vazut ca nu pateste nimic. Sa o pui pe o perna sau in brate la cineva in fund, sa nu fie culcata. I-am explicat ca are muci la nas si i-am dat ei pompita si spray-ul sa il puna ea la nas, ea duce sprayul si eu apas. eu ii mai dau Eurespal ca erau cam vascosi mucii si dimineata is galbeni.
Daca nu ii trece intr-o sapt o duc la dr, dar deocamdata mananca, e vioaie, doarme, nu imi fac griji. Si seara la baie, pun apa de mare inainte in nas, pun apa in cada un sfert si apoi las sa curga la robinet in timp ce o spal sa se faca multi aburi. Si dupa scot mucisorii, sau curg singuri, mai ales ca bea lapte caldut. Dai multe lichide caldute si sa ii fie cald la picioare, sa nu o mai ia frigul. A mea asa a racit, ca a luat-o frigul la picioare afara ca are niste ghetute necaptusite, plus ca doarme dezvelita, dupa baie o mai apuca o tura joaca, si acum tot asa face, sper sa ii treaca odata. Cu Karvolul nu stiu ce sa zic, mi se pare cam puternic, tati nu ma lasa sa pun. Pune o oala cu ceai de musetel pe calorifer noaptea sa se umezeasca aerul. Andreea e de sambata seara racita si abia azi e mai bine vizibil.
Pupici si sa va faceti bine!
Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
An@ spune:
Stie cineva unde este Biroul/Agentia de Cadastru a sect. 3?? ca nu mai este la judecatoria sect. 3..
(ca bineinteles ca la numerele de tel luate de la informatii nu raspunde nimeni - tipic pt institutiile de stat, iar alea de la informatii "nu dau relatii despre adresa abonatilor Romtelecom" - pai, daca sunt institutii de stat, adresele astea nu sunt publice???? ce m-am enervat ).
Madi spune:
Multumesc mult pentru sfaturi. De-abia astept sa ajung acasa la ea
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
Graviduta spune:
An, http://www.ancpi.ro/index.php?page=ocpi&j=Bucuresti
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
An@ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Graviduta An, http://www.ancpi.ro/index.php?page=ocpi&j=Bucuresti Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007) |
Multumesc!!
bettyR spune:
Am vazut ca am scris 2 sup de paracetamol, cate unul doua seri la rand dupa baie si doua zile Eurespal, si eu cred ca daca nu are febra, nu-si au rostul atatea medicamente la o simpla raceala.
Ella, inseamna ca eu is odihnita si nu f marcata de urletele Andreei daca mai vreau unul. Mie mi dor de ea cand era bebelusa, parca nu m-am saturat de bebe mic, mai ales ca nu m-am putut bucura/savura momentele din cauza ca a fost asa plangacioasa si agitata. Nici nu imi amintesc mare lucru ca eram in transa mereu, odata s-a inundat bucataria si sotul stergea, eu am trecut pe hol, m-am uitat ca sterge si m-am gandit ca ce harnic e, ca spala gresia, nu am vazut apa care era o balta imensa si f senina am zis ca ma duc sa ma culc. Dar a trecut, eu uit repede si imi amintesc numai ce e frumos. Eu sper si chiar cred, cum is eu mai naiva uneori, ca urmatorul va fi linistit si ca o sa fie super fain. Oi vedea eu pe unde imi scot camasa de iese ca Andreea.
Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
catalina_b spune:
Nu stiu daca s-a mai discutat pe aceasta tema, dar pun si eu o intrebare. Ce-mi puteti spune despre vaccinul Prevenar?
L-ati facut, la ce varsta se face? Caci noi ar fi trebui sa-l facem la 1 an si 2 luni, dar datorita concediului si a enterocolitelor pe care le-a avut Eva, inca nu l-am facut. Eva implineste in cateva zile 1 an si 4 luni, si ma intreb daca nu este tarziu pentru a-l face.
Catalina, 8+ si mamica de Eva Maria (1 iunie 2007) POZE