Femeie ! Trezeste-te !

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flower_power spune:

alina_s, te contrazic cu inversunare, din pacate. As putea sa vorbesc despre orice fel de droguri zile in sir... Nu pentru ca le-as fi incercat, ci pentru simplul fapt ca viata mea s-a dat peste cap de cand sotul, pe vremea aceea iubitul, a decis sa intre in contact cu ele si cu categoria de oameni consumatori. De-a lungul celor 6 ani am avut ocazia sa cunosc avocati, doctori in devenire, artisti, organizatori de evenimente, clubberi sau pur si simplu oameni fara nici o ocupatie dar plini de bani care consumau diverse. Cu toate astea am avut principii solide si tarie sa nu ma ating de droguri. Ah, marijuana....cu ea m-am jucat , ce-i drept, dar niciodata la modul "stil de viata". Am renuntat sa mai fumez in speranta sa-l fac pe el sa inteleaga ca nu e ok ce se intampla. Asta a fost demult, sa nu va imaginati ca m-am oprit in momentul in care am ramas insarcinata sau dupa. Repet, nu am abuzat de acest drog in nici un fel. A fost o curiozitate de adolescent. La el a ramas o pasiune. care nu pare sa se stinga. O dependenta care l-a schimbat total, care i-a afectat grav rationamentul, puterea de a distinge binele de rau, minciuna de adevar, "prietenii" de familie....
Da, din pacate marijuana face asta. Un banal drog recreativ, care consumat intr-o anumita masura te face sa razi, sa te calmezi, sa te destinzi, sa mananci ca un apucat.... Dar consumat la greu ani de zile, joint in loc de tigara, te transforma intr-un monstru. Te face o leguma cand vine vorba de luarea unor decizii, de atingerea unui scop in viata, insa te transforma intr-o bruta in momentul in care cineva se pune in calea "distractiei nevinovate". oocristinaa descris perfect psihologia unui om dependent. Asta e omul meu acum. Nu-l pot ajuta in nici un fel,pot doar sa privesc neputincioasa cum in fiecare zi se afunda din ce in ce mai mult, pierde contactul cu realitatea, il vad luand-o razna, la propriu. Si crede minciuna pe care o serveste celor din jur... " totul e sub control"....

Alexandra, stiu ca sunt vinovata. Nu a fost o sarcina programata, dar nu am putut sa renunt la ea, a fost o speranta de care m-am agatat si eu si el. Bebe este bine, nu are nici o problema, analizele sunt bune, eu nu am mai fumat nimic de ani de zile. La noi in casa se fumeaza numai in bucatarie, cu usa inchisa. Acolo se strangea gasca. El m-a protejat de fum, nici nu ma lasa sa intru in bucatarie pana nu se aerisea bine. Singura problema care ar putea afecta copilul e tatal consumator. ( Numai si numai marijuana, 100% nimic altceva)Vorbind cu doctorii si documentandu-ma am inteles ca nu ar fi probleme. Sper sa fie asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexadra spune:

flower_power, ma bucur ca doctori ti-au dat o veste buna, in continuare ai mare grija de tine si sfatul meu este sa ramai la parinti tai. O sa suferi, nu zic nu, dar o sa vezi ca toate trec. Daca vrei sa ne vedem sau sa vorbim ma gasesti la alexandra_isac@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

cat de trist e ce povestiti!nu stiu cum mi-ar fi casnicia(daca ar mai fi) daca as fi nevoita sa -mi controlez vorbele,gesturile, sa stau nemiscata sa nu-l supar, sa-i indur racnetele,sa ma uit la ceas si sa-l astept sa vina de pe nu stiu unde .Dar cu siguranta,la felul in care sunt "construita" i-as trage una in cap si-as pleca unde as vedea cu ochii!
Eu va doresc putere,nu va sfatuiesc nici sa plecati dar nici sa ramaneti.Dumnezeu,cu siguranta,va v-a arata calea!

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

ajutati-l pe Bogdanel!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114245

Mergi la inceput

ram0nica, imi pare rau ca treci prin asa ceva, incearca inainte sa te eliberezi de "capcaun" sa vorbesti cu el, poate renunta un pic la iesirile lui ca sa iasa cu voi doi. cat despre asistenta sociala, la mine au venit de 2 ori, eu eram la fratele meu si mi-au lasat mesaj la administratorul blocului sa o caut, a fost tare draguta, am fost la ea la birou si am depus actele si am facut declaratia acolo. iti tin pumnii sa va fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexadra

ram0nica, imi pare rau ca treci prin asa ceva, incearca inainte sa te eliberezi de "capcaun" sa vorbesti cu el, poate renunta un pic la iesirile lui ca sa iasa cu voi doi. cat despre asistenta sociala, la mine au venit de 2 ori, eu eram la fratele meu si mi-au lasat mesaj la administratorul blocului sa o caut, a fost tare draguta, am fost la ea la birou si am depus actele si am facut declaratia acolo. iti tin pumnii sa va fie bine.

Mamica de print

Am tot discutat de "n" ori, nu prea mai e cale de intoarcere. Uneori initiaza el discutia (vazandu-ma ca-l ingnor aparand in miez de noapte) turnandu-si cenusa in cap: "iubito, iar am facut-o lata . Am promis ca vin la 22.00 si nu mi-am dat seama cum a trecut timpul si se facu 00.00. Uite, promit ca incerc sa nu mai ies asa des cu baietii pt ca realizez ca te deranjeaza si-mi dau seama ca trebui sa petrec mai mult timp cu baietelul... ". Si intradevar, vreo 5-6 zile nu mai iese... dar dup'aia 2 saptamani, aproape zilnic "dispare" cu pretenii. Si iar incepe: . Eu ma trezesc ca adaug: "nu mai promite iar pt ca am vazut ca nu te tii de promisiuni" si scandalul e gata: incepe sa se enerveze ca i-am amintiti promisiunile! Parca-s ca drogurile pretenii astia!
Si se tot repeta situatia asta de nenumarate ori. Cu noi iese de vreo 5 ori pe luna (daca la "iesit" se poate include si mersul la hyprmarket...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_k spune:

Offff...Cat sunt de impotriva conceptiei "E tatal copiilor, asta e. Nu desparte familia. Indura!" toate studiile si toti psihologii spun ca un copil nu poate fi fericit intr-u mediu haotic, instabil, stresant. Oricat am incerca sa ii ferim, ei sunt foarte perspicace, simt si vad tot...de aici apar atatea devieri de comportament..etc... Deci este clar, mult mai bine pt copii sa creasca intr-un mediu armonios, chiar daca asta nu inseamna "impreuna"! Unii oameni, sunt chiar mai bun parinti atunci cand nu trebuie sa se mai loveasca zi de zi, de traiul langa un om pe care nu il suporta! Daca pt copii, clar nu este indicat sa pastrezi o casnicie "nefericita"...atunci....? Ce sens are? Stiu ca traiul este greu, stiu ca tara asta nu protejaza si nu ajuta in nici un fel femeile divortate...dar o viata avem, si meritam fiecare dinte noi sansa la partea ei/lui de fericire!

Moni

Te asteptam cu drag

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

Alex, ce inseamna ptr tine o femeie puternica?
cum trebuie sa fii ca sa faci ceea ce ai facut tu, in privinta sotului tau? haide mei, nu te panica..ca nu ai de ce, relax...take it easy...stii vb cantecului ...esti inca intr-o situatie delicata cu viata ta in acest moment, ranile sunt inca proaspete..nici macar nu ai cum sa incepi ceva cand n-ai terminat altceva...so..ia-o incet...nu inseamna ca nu poti sa ai o relatie cu el..insa deocamdata nu e cazul sa te gandesti la o implicare mai mare, intrucat n-ai ternimat cealalta problema din viata ta
pana o rezolvi, poti sa te relaxezi, sa lasi relatia asta noua sa curga...nu te mai incrancena sa fii ceea ce nu esti..doar ptr ca te simti singura...permite-ti sa traiesti, fara sa intrii prea adanc intr-o relatie...cat despre oboseala...ea trece..si trebuie sa-ti organizezi mai bine timpul...poti sa pleci direct la el dupa job, daca mama ta sta cu Raul, ma gandesc ca macar de 2 ori/saptaman poti face asta, iar in wk chiar de pe o zi pe alta, daca vrei...nu conteaza cantitatea timpului petrecut cu piticul, ci calitatea..so.si daca stai cu Raul cateva ore pe zi, perpelindu-te de dorul LUI, nu e bine..mai bine stai o ora, insa aia de mare calitate...hai, linisteste-te putin, priveste in interiorul tau si nu te speria de ceva ce inca nu stii daca va fi CEVA sau nu
ptr tine si Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oocristina spune:

Alexadra, daca imi permiti, cred ca te temi prea mult.

Poate ca te temi sa nu il pierzi? Chiar si faptul ca iti rupi seara tirziu putin timp pentru tine si iubirea ta denota teama. Teama de a te implica dar si teama de a-l pierde.

Poate ca nu este teama, ci poate este ...nehotarire? Faptul ca nu vrei sa il cunoasca pe cel mic, nu inca. Faptul ca nu vreai sa il implici prea mult in viata ta. faptul ca nu vrei sa ii oferi mai mult din tine decit rupturi de timp.

Poate ca nu este asta. Poate ca da, este greu sa te regaseti. Dar pina la urma, tu nu mai esti cea de acum ... 4 ani am inteles. Nu ai cum sa te regasesti. Doar te poti redefini.
Stii ce este bine si chiar putem? POutem fi in orice moment ceea ce ne dorim. Pentru ca, cu fiecare zi care trece nu mai suntem cele ce am fost.

Daca ar fi dupa mine, m-as arunca ca la bungee-jumping, fara teama, in orice relatie noua. Pentru ca viata ne ofera atit de putin. Si macar adrenalina aruncarii sa o simt.

Nu uita, fii tu insati inseamna fii cum vrei.
Ia tot ce poti de la iubirea aceasta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floridia spune:

nu mai merita nici o sansa,incearca sati refaci viata si sa mergi mai departe, sa lupti pentru printisorul tau

Mergi la inceput