LMA!!! Bucurii de sept-oct 2006 (144)
Raspunsuri - Pagina 6
Monique_new spune:
lexi haioasa foc draga de Mariuca
. Si Cosmi spune la fel cand o intreb " ce ai facut mami acolo " ...." mizeieeee"
.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

microbu spune:
Stiam ca am uitat ceva ieri, sa spun LA MULTI ANI puilor de Elenia si Tasia.
Darius-Stefan 
Mario
Crisnemes spune:
Fetelor vreau sa va urez un we placut. Am plecat acasa.
Vreau sa urez "La multi ani!" si sarbatoritilor din acest we. Sofia Ana si Ana-Maria, o copilarie fericita si multe, multe bucurii langa cei dragi.

Distractie placuta celor ce chefuiesc si asteptam poze.
la toata lumea.
Cristina si Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
Roxana01 spune:
fetelor, sunt iar zombi.
sotul meu e plecat din tara in delegatie pana duminica noaptea si vorbisem cu mama sa stea ea cu mine noaptea, ca e greu sa fiu cu amandoi singura peste noapte. numai ca mama are un catel, al surorii mele, care, acum, ca sta la prietenul ei, nu-l mai vrea. conventia era sa il ia ea pe caine cand sta mama la mine. numai ca ieri seara ne-a spus ca are multa treaba si ca nu poate sa-l ia. si cainele nu poate sta singur in casa ca urla toata noaptea si scoala toti vecinii (deja avea reclamatii mama). asa incat, dupa o cearta cu mama, care mi-a spus printre altele ca si-ar dori si ea poate sa ... nu va pot spune ce-a zis, oricum, ideea era ca o inoportunez ca o solicit atat de mult sa ma ajute cu copiii, mama a plecat si m-a lasat singura cu amandoi. si aici incepe circul. ca sa o culc pe daria, ca ea se culca prima, l-am lasat pe victor in scoica. imediat a inceput sa urle. du-o pe daria la baie, las-o singura acolo, ca sa-i faci laptele, intre timp verifica-i pe amandoi. victor urla in continuare. termin laptele de facut, o scot pe daria din cada, merg cu ea la vuctor, il gasesc aproape iesit din scoica, de atata agitatie. duc daria la ea in camera, dezbracata, iau victor il pun in patul lui, victor urla in continuu. ma intorc la daria, o imbrac in pijamale, ii dau medicamentele, o mai pun la olita, ii dau laptele. victor urla, daria intreba de el. ii spun sa se culce, ca il linisteste mama dupa pe victor. o bag in pat, la culcare, inchid usa, ma duc la victor. il iau in brate, se linisteste, iese daria din camera.

cu victor in brate o pun la loc in pat. mai stau vreo jumate de ora cu victor in brate sa-l adorm. pus victor in pat, daria tusea. m-am dus la ea s-o linistesc. linistit daria, s-a trezit victor (era vreo 11 noaptea). il spal putin pe victor cu ceai de musetel cu vata (ca nu puteam sa-i fac singura baie), il imbrac, ii dau sa manance, ul tin la raga, la 12 noaptea culcat si victor. la 3 dimineata s-a trezit victor sa manance, dupa cateva minute la san cu victor, ma striga daria. cu victor la san (ca sa nu urle, ca atat imi trebuia, sa-l intrerup de la supt), ma duc la daria, ii dau jos chilotii si pantalonii, ca vroia la olita. retineti, victor sugea in continuare. dupa ii pun chilotii, o culc la loc, termin sa-i dau lui victor de mancare, il tin la raga si il culc. intre timp, fac cateva ture cu un calorifer electric dintr-o camera in alta, ca era f frig si sa nu inghete nici unul de frig. si uite cum vine dimineata si la 7 se trezeste daria.
acum vine partea frumoasa. o sun pe sora mea s-o intreb daca il ia totusi pe brandy (cainele) azi la ea si imi spune ca e f ocupata, dar, daca "trebuie" o sa il ia. ii spun ca trebuie si imi replica faptul ca pe mine ma ajuta mama in fiecare zi si ca am 2 copii, sa nu ma consider obosita, ca in final sunt castigata, ca am copiii. i-am spus si eu ca daca mama ma ajuta la copii de 2 ani, pe ea o ajuta cu cainele de vreo 7 ani, drept pentru care mi-a zis"bine, pa" si mi-a inchis tel. zau, feteor, incerc sa fiu buna si sa nu mai gandesc rau, dar asa ma deranjeaza chestiile astea!!! nu mai spun ca maica-mea, sigur, ma ajuta, dar tot timpul imi arunca asta in fata si tot timpul scoate in evidenta cat de mult se sacrifica pt mine. Doamne, ajuta-ma sa nu ajung asa!
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?UV=806562702573_79409688613&collid=19502908113.42874477613.1217933558383&page=1" target="_blank">Daria&Victoras, ingerii mei
Roxana, mamica fericita de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
princess spune:
La Multi Ani, Tudor si Antonio! Sa fiti sanatosi si fericiti, iar parintilor vostri sa le aduceti numai bucurii! 

Lexi, tare simpatica Maria ta
! Rares nu se sinchiseste niciodata sa stranga jucariile sau altceva ce imprastie pe jos, este un dezordonat si se mai si amuza pe treaba asta! Cu cartile la fel, le roade, le rupe, nu are grija de ele!
Roxana, of, saraca de tine, cred ca esti terminata de oboseala! Pacat ca nu ai parte de mai multa intelegere din partea familiei; chiar si sora ta (care inteleg ca nu este casatorita si nu are copii) ar fi putut sa iti dea o mana de ajutor uneori!
mamica eroina si ingerasii 
!
Scumpik, am depus banutii in contul tau! Functionara de la banca m-a intrebat ceva de schimbarea numelui de familie pt ca figurezi cu alt nume! Abia astept sa ne povestesti despre Xandrutza si bebita ei! 
Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006
RARES are ...
eleņia spune:
lilina
vlad sa ii treaca loviturile
lexi super haioasa mariuca ta e o dulce
lilina si dary a sarit intr=o seara pe pat si a cazut,imi zicea maicamea ca a iesit afara sa adune rufele de pe sarma ca venea o furtuna si el printul s=a urcat pe pat si a sarit pana a facut plonjon cu fata in jos de era cu urme de la covor pe frunte,nas si barba vreo sapt![]()
lilina spune:
off Roxa, imi pare rau ca ai asemenea greutati, dar nu te mai supara.....eu stiu ca e super greu si e f grav ca sora si mama ta nu fac totul ca sa te ajute, ma gandesc ca poate mama ta a ajuns la o saturatie si poate e frustrata si suparata din cu totul alte motive, poate trece printr-o perioada grea, nu stiu, nu incerc sa-i gasesc scuze, incerc sa inteleg cumva atitudinea ei, cu siguranta e ceva
si mama uneori ma enerveaza ca nu vrea sa vina la mine si prefera sa il duc pe Vlad la ea, dar asta e, incerc sa iau ce e mai bun de la ea si anume ca are grija de noi, ne iubeste...asta e.. fiecare are capriciile lui
ceea ce incerc sa-ti spun, este sa nu mai pui la suflet, ca ar fi pacat sa iti pierzi laptele....e bine ca te descarci aici, e bine sa vorbesti cu cineva
te pup si ai grija de pitici
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
lilina spune:
sper ca nu am fost gresit inteleasa, nu incerc sa-i iau apararea mamei roxanei, dimpotriva, imi imaginez ce greu trebuie sa fie cu 2 si sa nu poti conta pe ajutorul nimanui, mai ales al mamei,
nu mai zic, sa fie si sotul plecat din tara, putea si mama ta sa faca un efort....de sora ta nu mai zic, nu ar avea nici un motiv sa vorbeasca asa
si eu o mai rog pe mama sa ramana noaptea la noi, sa stea cu Vlad, ca sa mai putem iesi si noi ....adica la o ocazie, nu asa, fara motiv, o aniversare, o nunta si cu greu o conving desi ii spun cu mult timp inainte. ea tot imi zice sa-l duc la ea la curte, ori acolo nu are toate conditiile de acasa....in fine, nu vrea sa inteleaga, e super incapatanata si atunci renunt la ajutorul ei....o data chiar nu am mai fost la o nunta din cauza asta pt.ca nu am avut cu cine sa=l las pe Vlad, mi-a parut rau, si ei...cand a auzit ca din cauza asta nu am fost....desi nu avea nici un program, sa zici ca isi strica programul pt.mine.....vedeti unde duce ambitia asta aiurea !!!
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul