caut urgent o persoana pt ingrijirea la domiciliu a bunicului meu. as incerca prin agentii, dar nu prea am incredere....
daca m/ati puitera ajuta cu o recomandare......
multumesc
iti pot recomanda o agentie. Fratele meu a gasit asa o dna de care e foarte multumit. Si este interna! Adica sta non-stop si ingrijeste o bolnava la pat. 1500 ron si un week-end liber la 2 saptamani. Sunt foarte multumiti si ei si persoana ingrijita. La ce te refreai ca nu ai incredere? La agentii sau la persoanele venite prin agentii?
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
dicirstea, te rog spune/mi numele agentiei si daca stii cat l/a costat agentia, multumesc
Abia poimaine iti pot spune. Fratele meu e in concediu, plecat din tara. Si de fapt cred ca va fi ori duminica noaptea (de acasa)ori luni ( de la servici), pentru ca in timpul zilei nu ma pot apropia de calculatorul de acasa.
MINUNEA MEA
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Gata, am aflat! Agentia se numeste "Acasa-expert", i-a costat salariul dnei respective pe o luna, adica 1500 ron si intr-o zi au si rezolvat problema. uite aici datele:
SC ACASA EXPERT SRL
Adresa: Aleea Stanila, nr.6, sector 3, Bucuresti,
inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/8219/2004,
C.U.I 16442661, cont RO40 RZBR 0000 0600 04763731
deschis la Raiffeisen BANK, Agentia Unirii.
Punct de lucru:
Calea Plevnei 15, scara A, et.4, ap.55, interfon 28, Sector 1, Bucuresti, Romania
Punct de reper: Inainte de Facultatea de Stomatologie, cum veniti dinspre Rondul de la Kogalniceanu.
Tel/fax: 031-4072771
Tel/fax: 021-3135959
Gsm: 0721-796 468
Gsm: 0724-501 693
Email: office@acasa-expert.ro
MINUNEA MEA