Sezatoarea canadiana (106)
Raspunsuri - Pagina 11
mikiion spune:
anaups, bine ca ai spus, ce ma enerveaza liniile alea mici din contract.De aia am fost eu asa de neincrezatoare ca prea le vindeau cu un marketing agresiv.....
Dragaica-2.5 nu e exagerat. Ce nu ai precizat de unde ai plecat, cand ai facut ultima data control si cat aveai atunci.....
Sotul meu a facut operatie de stopare a miopiei prin 89 cu bisturiul, si nici nu vrea sa-si aduca aminte ce nasol a fost. Insa cu laserul stiu ca nu e asa o problema. Dar cred ca e mai mult de 500 cad pe ochi. Poate iti intra in vreo asigurare.... Ca la a mea de student a intrat o parte din ochelari
La mine personal, imi stagneaza de cand mi-a fost descoperita, insa in functie de ora cand fac controlul exista diferite fluctuatii mici (-0.25). Seara sunt, logic, mult mai obosita.
De fapt ce ma doare pe mine: diagnostic de gastroenterita. Care mi se pare straniu. Adica , copilul are 39 de doua zile, dupa o zi de febra incepe sa vomite, inclusiv in cabinet la doctor. Si de aici diagnosticul. Insa daca astea sunt doar simptome la altceva?
Se face febra la gastroenterita aproape de 40? V-ati confruntat cu asa ceva?
Nu eram si eu acolo, ca ma luam de doctor, nu ma lasa asa dusa cu presul.......Dar sotul meu nu are obiceiul asta sa-l intrebe sa-l faca sa se explice.
[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani
[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-
Virsta Marc
Dragaica spune:
Prietena mea si-a luat la Hec un curs in "evaluare imobiliara" , profesorul le-a explicat ca piata imobiliara din Canada nu va avea aceeasi soarta ca cea din America. Totusi prin ziare nu se spune acelasi lucru. Acum doua luni eram pe punctul de a cumpara o casa, dar parca "ceva" ne-a oprit, nu stiu daca am luat o decizie buna sau rea, probabil o sa vedem ce o sa ne ofere viitorul.
Ce parerea aveti despre investitiile in tara, ma refer la cumparat teren?
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/49Zkm5.png
Ica 1975 spune:
Se pare ca am rezolvat, nu 100%, vor mai fi mici reparatii de facut la baie insa ne putem muta , cum ma bucur eu ca prostu' de parca n-ar fi fost dreptul meu
Ana, si ce frumos imi prezentase mie consilierul cu REEE ... valeu' bine ca n-am inceput cu prea mult.
Ref la REER, noi am avut unul pe care l-am RAP-at acum cu ipoteca, insa ma tot gandesc serios sa nu-l mai pun la loc si sa investesc in altceva dar in ce ? Poate sa deschid vre-un cont de savings in Elvetia da' cred ca nicaieri nu mai este sigur. Sa cumpar aur si sa-l pun subt parchet ? ca gradina inca n-avem ...
Noi
Ce spui sa si infaptuiesti !
Ktrinel spune:
ana, nu stiu cat si pana unde e buna ignoranta..parca mi-as dori sa stiu si eu mai putine cateodata...dar sunt cu sula-n coaste din 2006 ..
mqqm zicea ca ar baga tema respectiva in programa din ro, nu pe fata...cel putin eu asa am inteles
discutam noi mai demult de home equity line of credit...mai tineti minte ? a facut cineva ? ne poate povesti un pic cum a mers toata treaba ?
columbiana spune:
inca una si ma duc
Dragaica, eu ramin la parerea ca o o casa ramine investitia cea mai buna in conditiile in care nu te avinti peste cit poti duce;
noi ne-am facut calcule sa putem sustine mortgage-ul+ platile curente dintr-un singur salar, asfel ca daca unul pica...asta din urmatoarele motive:
casa iti asigura un grad de confort (si psihic conteaza), daca nu ai rata exagerata e cam echivalenta cu chiria-unde banii se duc in vint; casa nu o cumperi s-o vinzi miine (adica intr-o situatie ca cea actuala), asa ca daca se devalorizeaza acum tantpis, in 10-15 ani isi revine (speram), tu ai platit mare parte- deci ai acumulare de capital si o poti revinde daca ai chef;
http://www.floriinro.ro/
Dragaica spune:
Prima data am avut -0,75 si -0,50 , asta acum 7 ani in primul an de facultate, apoi acum 2 ani era -1,75 si -1,50 , acum a crescut parca prea mult
Mikiion parca spuneai/spuneati ca ai facut la hec cursul in administratia personalului? Vroiam sa intreb cum este la examen? Eu am pe 25 octombrie primul examen intr si imi este cam teama, trebuie sa ma pun serios cu burta pe carte. Am avut prea multe ore la munca si am cam neglijat cartea saptamana asta am avut 43 de orea
mikiion spune:
Dragaicanu eu, eu fac la EBSI......nu la HEC. Eu invat sa cumpar carti nu sa fac bani!!!!!Eu va voi cheltui taxele voastre
Oricum n-ar fi rau sa te apuci de invatat, ca nu e ca in Rom, nu se prea poate acumula in ultimul moment...Am trecut prin asa ceva in iarna, cand a fost Marc mereu bolnav si am neglijat scoala, si n-am mai putut acumula si mi-a scazut mult media.
Si de miopie, in 2 ani, -1 cred ca e mult. S-ar putea ca un consult sa te lamureasca daca e posibila o operatie.Poate doar ai o lipsa de vitamine.
Mi-a placut enorm tema cu imigratul..... Au imaginatie pe aici.Si ii invata lucruri practice nu teorie.
[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani
[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-
Virsta Marc
CriPOD spune:
Ano, mey, sa-i invete pe romani cum se face studiul inaintea emigrarii, asta ziceam sa bage in programa de invatamant din Ro, nu copila mea, hihi. Cu scrisul asta ca tot aiurea imi iese!
ktrinel, io am heloc inca de la casa cealalta. Nu stiu ce sa zic, da' daca vrei sa intrebi si eu stiu sa raspund, aici sunt!
dragaica, investitiile impbiliare sunt in general ok, DACA nu esti nevoit sa vinzi in vermuri negre. Eu as atepta cu casele nitel, daca tot nu ai luat si se zvoneste ca s-ar ieftini.
Io acum ma uit la tv si minunez ce plictisotori sunt politicienii astia ai nostrii, nu gasiti?...
CriPOD spune:
mikiion, saracul copilus!
Dragaica spune:
MQQM , noi avem niste banuti de zile negre vroiam sa punem un 10% pentru casa, dupa ce ne-am razgandit( la sfaturi unor cunostinte care sunt in Canada de 15 ani si au mai multa experienta in domeniu) a venit ocazia de a cumpara niste teren in Vrancea. Eu sunt din Focsani iar bunicii sunt din Paltin, zona cu Nereju, Lepsa, Cascada Putnei, ei... in sfarsit Muntii Vrancei pe acolo se construieste autostrada ce o sa faca legatura cu Brasovul.
Deja pretul terenurilor de langa autostrada au inceput sa creasca simtitor, cineva ne-a sfatuit sa cumparam acolo.
Ideea este ca nu prea avem noi stofa de investitori