Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(86)
Raspunsuri - Pagina 21
Mirtha spune:
Ma pui intr-o situatie destul de complicata.
Pentru ca nu pot explica de ce o vreau. Sti tu , stiu si fetele..Sti....preventiv.![]()
Sa nu ma mai streseze si gandul ca se poate intimpla ceva penibil.
| Citat: |
| citat din mesajul lui Otiliav Mirtha, Leeloo, ce v-a apucat sa cereti clisma, pai lumea fuge de ea si voi cereti, cum vine asta? Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 29+Pozele noastre |
Mirtha
35 +
Evahttp://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
AMR 5 SAPTAMANI
IuliaCospy spune:
Dragele mele burticute,
Bine v-am regasit dupa o absenta cam indelungata! Am reusit sa citesc numai partial din urma. Aveti o viteza la scris, ceva de speriat. Se simte deja ca unele fete sunt in concediu. Cat mi-as dori si eu, uneori...
Alteori insa ma gandesc ca si daca stau acasa nu sunt mult mai castigata.
Eu am avut o perioada foarte incarcata si agitata.
Acum vreo doua saptamani am avut cteva zile nasoale, cu plans si alte cele, de al meu sot nu mai stia ce sa faca. Am vazut ca si voi va plangeati de asa ceva tot cam pe-atunci. Intre timp a trecut, si acum incerc sa gasesc energie suficienta sa nu ma mai pleostesc asa ca nu imi place deloc.
Am avut si doua "experiente" mai nasoale cu medicul si sunt intr-o mare dilema. Pe la inceputul lui septembrie mi-a intrat o albina/ viespe in san si ghici de unde m-a ciupit... tocmai de burtica. M-am panicat destul de tare, de teama sa nu pateasca Bita ceva. L-am sunat pe dr. duminica, la o ora rezonabila, si avea telefonul inchis. Intre timp m-am linistit si am zis ca opricum am programare in saptamana respectiva. Cand colo ce sa vezi, ma suna de la clinica sa imi spuna ca dr. e de garda si ca ma pot reprograma pe 5 nov (bine ca nu m-au reprogramat dupa ce nasc). Incerc sa-l sun din nou pe dr, pt ca pe mine nu ma vazuse nimeni de la jumatea lui iulie. Si surpriza, telefonul tot inchis. Asta in timpul saptamanii si tot la o ora decenta.
Al doilea episod a fost duminica acum, cand m-am speriat foarte tare de lenea Bitei mele. Pur si simplu nu a avut chef de gimnastica toata ziua. L-am sunat din nou pe dr. si din nou avea tel inchis. Norocul a fost ca dupa indelungi rugaminti de la tati, ca ale mele n-au avut nici un efect, a binevoit si domnisoara mea sa dea putin din picioare si m-am mai linistit.
In conditiile astea nu prea stiu cum sa abordez discutia cu dr. Pai daca eu patesc ceva la miezul noptii sau incepe nasterea, ce fac? Ii zic lui bb sa mai stea putin ca dr. are telefonul inchis si eu nu stiu ce sa fac... Nici nu vreau sa par ca ii cer socoteala ca de ce are tel inchis, dar avand in vedere ca nu l-am sacait cu prostii pana acum, nu vad nici un motiv pt care se poarta asa.
Voi ce ma sfatuiti sa fac? Oricum de schimbat medicul e cam tarziu acum si oricum nu ma mai primeste nimeni.
Hai ca am scris o gramada si tot n-am terminat.
burticile si revin putin mai tarziu cu respul! O zi usoara tuturor!
Iulia
31+ 
Mirtha spune:
Daca e ceva care m-a depasit pe toata durata sarcinii si nu am inteles si nici nu trag sperante ca voi intelege vreodata , probabil nici la a doua sarcina , e chestia asta cu calculul saptamanilor.
Va rog fara mate ! 
Ale naiba cribdoase saptamani ! Nu imi ies mai frate.CM - 33 zile , UM 17.01.2008 , ovulatia monitorizata aprox.la 16 zile.(sambata foliculul avea 20 mm dar inca nu ovulasem) Daca ma poate ajuta cineva cu un calcul bine , daca nu merg pe caculatorul de pe DC.
Mai sunt si pe alte site-uri calcultaore care au in vedere durat CM dar acesta este cel mai la indemana.
Folosesc calculator genul celui de pe DC pt. ca imi place faptul ca are in vedere durata individualizata a CM , durata pe care ecografele nu o au. Eco au un soft cu 28 zile - CM standart.
http://www.desprecopii.com/info.asp?ID=138
EDIT - Multumim pentru nfo legate de Fialntropia.
| citat din mesajul lui diamisha Mirtha, ai venit cu vesti foarte bune de la controlul de ieri, ma bucur mult. Aaaa, tot incerc sa iti spun, tu nu esti in s35, ci in s36. Ai 35+, asta inseamna ca ai incheiat s35 si ai deja cateva zile din urmatoarea saptamana, pt ca numaratoarea incepe de la 0+. Cu alte cuvinte, tu ai AMR 4+. Sper ca nu ti-am dat o veste proasta Diana 32+ Sonia |
Mirtha
35 +
AMR 5 SAPTAMANI
Mirtha spune:
Va tinem pumnii si tie Otilia si Dianei in asteptarea rezultatelor RH.

| citat din mesajul lui Otiliav Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 29+Pozele noastre |
Mirtha
35 +
AMR 5 SAPTAMANI
Mirtha spune:
Iti doresc sa stea acolo cit poate de mult si cit consideri ca este cazul.
Sa speram ca daca stai relaxata , la pat , fara prea multa agitatie vei trece cu bine in sapt.37 !
| citat din mesajul lui ancaoradea Dragele mele, azi am venit cu vesti de la ginecolog. Se pare ca am orificiul extern deschis al colului, dilatatie de un deget, fara contractii, fara nimic. Am recomandare sa nu ma agit prea mult, sa ajungem in sapt 37. Deci inca 7 zile sper ca bebelina noastra sa nu se grabeasca asa tare. In alta ordine de idei, imi da si mie cineva mailul comun? 36+ cu Sarahttp://community.webshots.com/user/ancaoradea |
Mirtha
35 +
AMR 5 SAPTAMANI
Mirtha spune:
Cam asa privesc si eu lucrurile de cele mai multe ori. O zi , nu o sa crap , nu o sa se despice pamintul in patru.
De cele mai multe ori tine figura , uneori o mai iau si pe aratura . Insa imi revin destul de repede.
Cu info. ce sa iti spun. Citesc pe rupte cind am timp , uneori mai si recitesc pt. ca am impresia ca anumite aspecte nu le-am retinut. Cel mai mult la sf. saptamanii pt. ca atunci am cel mai mult timp liber.
Abia astept sa intru in cocnediu de pe 10.Bagajul este facut deci nu ii ramine decit sa inmagazinez info. si sa sper ca la momentul X fie imi voi aduce aminte fie macar stiu la ce carte sa merg .
Daca nu e nici una , nici alta : suna un prieten
sau in functie de circumstante netul.
| citat din mesajul lui Andy08 Mirtha: Cata informatie citesti tu...e f. bine, ca ne mai tii si pe noi la curent cu una-alta. Cat despre nastere, pe mine nu ma intreaba nimeni cum vreau, dar ma gandesc ca e o zi si apoi gata. Eu oricum am dureri atroce la ciclu, din aia de rup cearsaful, cu varsaturi si diaree, cu contractii f. puternice (nu e durere constanta, sunt contractii in toata regula) asa ca am o idee cu ce ma asteapta. Ma gandesc ca daca imi fac oamenii astia epidurala, e mai ok. Sa fim noi sanatoase si sa nastem puiutzii fara complicatii. Abia astept sa-i vad fetisoara si sa-l tin in brate. Andy 28+![]() |
Mirtha
35 +
AMR 5 SAPTAMANI
Mirtha spune:
Sanatate si sa se refaca repede , repede !
In rest.....multa iresponsabilitate. No comment.
| citat din mesajul lui diana21 Mama aia inconstienta nu a tinut petrecerea acasa la ea, ci intr-un loc special pt. copii, deci mai rau!!! Nu mai zic ca era cam racoare acolo, astia mici transpirati de numa', plus ca pe jos era gresie iar ei alergau in ciorapi pe=acolo. Iti dai seama ca am plecat cat am putut de repede, numai ca na, asta mica vazuse baloane, tort, zana...nu puteam sa fiu chiar asa sadica si sa plec in primele minute. Am stat cam trei sferturi de ora pana la urma, dar acum imi pare rau! Asta mica e mai bine, nu a mai facut febra, dar...ia antibiotic pt. ca are bronsita bacteriana. Am fost azi cu ea la dr. Plus ca sta acasa o saptamana si plange ca vrea la gradi! Saptamana viitoare ar fi trbuit sa mearga cu colegii ei la tenis, azi au confectionat oite...de-abia am linistit-o ca de dimineata plangea ca vrea la gradi! Diana, mamica Domnisoarei Nasturel Dialoguri strumfesti Tudor Stefan 32+ Asa creste bebe |
Mirtha
35 +
AMR 5 SAPTAMANI
Mirtha spune:
Mi-as dori extrem de mult acest lucru. Da, din cite stiu miscarea ajuta.
Pe fina-mea - in mai anul acesta- au pus-o sa stea in pat iar moasa era tot timpul pe burta ei cu aparatul pentru stres.
Un ala vechi de scartaia din toate incheieturile.
Mi s-a parut absolut inuman sa te conditioneze in halul asta.
Singurele miscari care i-au fost permise erau de la pat la masa ginco pt. consult si la .....galeata din coltul camerei unde putea sa faca pishu.
Da, da...sectia OBG , Craiova , spitalul nr.1 secolul nostru!
| Citat: | ||||
| citat din mesajul lui Amalia Eu am o singura speranta..sa nu ma lege de nici un aparat si sa ma lase sa ma misc in voie prin salon si pe hol...ca la prima nastere, miscarea asta mi-a facut mult bine chiar daca am avut travaliu lung ![]()
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1 si 34+ Luca Gabriel |
Mirtha
35 +
AMR 5 SAPTAMANI
Z_IULIA spune:
Tu esti o draguta ca iti faci griji pentru mine! 5.30 e ora mea normala la care ma scol (pana acu 2 saptamani ma sculam la 5.00 dar acu imi pregatesc totul seara sa mai castig putin somnic).Fac doua navete si sa ajung la Ploiesti la locul de munca la 7.30 ora de intrare e singura solutie. Dar de la 1 nov intru in prenatal si atunci sper sa recuperez.

| citat din mesajul lui VonHelen Iuliada' de ce a sunat ceasul asa devreme? 5:30? cu ce ai gresit? |
Iulia
lui Claudiu
(23.04.2002) si Maria Clara
DPN 23.12.2008

! Oricum, pe mine m-a obsedat rau de tot placenta data trecuta pt. ca era foarte imbatranita si mi-a mancat zece ani din viata in ultimele sapt. Am stat cu un stres imens din cauza ei, putea ceda din clipa in clipa...