Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(86)
Raspunsuri - Pagina 20
Otiliav spune:
M-am uitat la filmuletul despre somn. Mi s-a facut un dor teribil de bebelusul meu, of ce grea este asteptarea dar nici sa iasa acum nu as vrea. Cat indura o mama pentru puiul ei.
Am observat ca inveleste bb cu o paturica cu gaurele, asa se gasesc si aici, se numesc Paturici Sanatoase, avantajul este ca sunt de bumbac, aerul circula si bb nu se poate sufoca in caz ca si-o trage peste nas si nu il vedem, chiar v-o recomand.
E intr-adevar foarte important in primele luni sa fie in patut cat mai aproape de parinti. Mie mi s-a intamplat sa vomite in jet, pe spate fiind, dormeam iepureste si am auzit cand a iesit lapticul afara, in secunda doi ii ridicasem deja capul nu cumva sa intre voma pe caile respiratorii (am mai povestit ca asta a fost cosmarul meu, mama pierzand un copil asa, s-a inecat cu voma). Din nou aici avem de citit cursul de prim-ajutor.
Vad ca spune sa il punem pe spate la nani. Eu as zice ca ziua trebuie si pe lateral, oasele capului sunt moi, nu cumva sa doarma doar intr-o pozitie si sa nu ii fie craniul frumos format.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
29+
Pozele noastre
Otiliav spune:
Anca, esti deja in saptamana 37, deci la termen, nu fii stresata dar vezi ca nu ai voie in septembrie sa nasti
. Si eu am stat cu colul deschis vreo 4 zile intre prima declansare si internare. Contractii ai?
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
29+
Pozele noastre
monicus spune:
ireen felicitari pentru rezultatele bune de la control. Asteptam vesti bune... Iti tinem pumnii... Sarcina usoara si la termen si saai f multa grija de voi. 
| Citat: |
| citat din mesajul lui ireen Chiar daca nu v-am scris demult va urmaresc . Ma bucur ca sunteti bine mai avem inca un pic trece timpul asa de repede Noi suntem bine la ultimul control bb la 34 de saptamani avea 2200g a ramas ca pe 14 octombrie sa stabilim data nasterii pupici ![]() 35+ Edi(9.Aug.2005) |
http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta
27+ 
AMR 13 saptamani
monicus spune:
Si eu doresc cartea.. dar sunt in aeeasi dilema, nu stiu ID si parola... mail-ului comun. Doresc sa intru si eu pe acest cont...
| Citat: |
| citat din mesajul lui mariana28 Vreu si eu cartea, va rog frumos! Poate vrea sa mi-o trimita si mie cineva, ca eu nu pot intra pe mail ul comun, am id ul si parola, dar nu stiu de ce nu merge. Va roggggggg ![]() 30 + baietel, poate Matei http://community.webshots.com/album/567350525Ddyhxi |
http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta
27+ 
AMR 13 saptamani
VonHelen spune:
Buna dimineata tuturor burticilor!
va invit la
, sau un ceai..la alegere.
am vazut si eu filmuletul! multumim Diana, consider ca este foarte util. aceleasi informatii le gasiti in cartea Mama si copilul, dar parca alta este cand vezi concret cum se procedeaza![]()
Anca nu te stresa, oricum ar fi mai sunt cateva zile pana la termen. bebelusul este format, a ajuns deja la o greutate corespunzatoare, deci poate sa vina pe lume oricand. dar eu sunt sigura ca va mai sta cuminte acolo inca o saptamana ca sa-i faca pe plac mamei
.
31+ 
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin
Amalia spune:
Diana am ras de am murit cu injectia ta in creier![]()

Eu am o singura speranta..sa nu ma lege de nici un aparat si sa ma lase sa ma misc in voie prin salon si pe hol...ca la prima nastere, miscarea asta mi-a facut mult bine chiar daca am avut travaliu lung
| Citat: | ||
citat din mesajul lui diana21
Criss, ce draguta ai fost ! Sa stii ca si eu am tinut la placenta mea ! Oricum, pe mine m-a obsedat rau de tot placenta data trecuta pt. ca era foarte imbatranita si mi-a mancat zece ani din viata in ultimele sapt. Am stat cu un stres imens din cauza ei, putea ceda din clipa in clipa...Oti, pai bine mai, sa razi tu de biata fata! Saraca de ea, imi inchipui ce dureri cumplite o fi avut cand a zis lucrurile alea...Sa stii ca nici eu nu am urlat, eu imi bagam fata in perna cand aveam contractii din alea _ Diana, mamica Domnisoarei Nasturel Dialoguri strumfesti Tudor Stefan 32+ Asa creste bebe |
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si
34+
Luca Gabriel
Z_IULIA spune:
Buna dimineata.
Buna cafea VonHelen.Aveam nevoie.Cand a sunat ceasul la 5.30 imi venea sa-l sparg.Cred ca de la vreme mi se trage, imi e somn non stop.
Sa aveti o zi insorita(macr la figurat)

Iulia
lui Claudiu
(23.04.2002) si Maria Clara
DPN 23.12.2008
VonHelen spune:
Iuliada' de ce a sunat ceasul asa devreme? 5:30? cu ce ai gresit?
31+ 
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin
Amalia spune:
Otilia felicitari pentru vestile bune de la control!!! Sa fi sanatoasa!
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Otiliav
Mi-a masurat si mie azi fundul uterin si vad ca a bifat pe grafic 30 cm, e clar ca am o burtica mare ca sunt pe grafic in partea superioara. Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 29+Pozele noastre |
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si
34+
Luca Gabriel

! Oricum, pe mine m-a obsedat rau de tot placenta data trecuta pt. ca era foarte imbatranita si mi-a mancat zece ani din viata in ultimele sapt. Am stat cu un stres imens din cauza ei, putea ceda din clipa in clipa...