Stie cineva o invataoare buna la scoala 17 care anul acesta scolar 2008/2009(are clasa a IV si va prelua clasa I in anul viitor. As dori sa-mi inscriu fetita la acesta scoala, am auzit numai lucuri bune despre ea.
Va multumesc!
O invatatoare deosebita este dna Branzan Mariana .Are acum clasa a IVa .Am avut toti cei trei copii la scoala nr 17 si crede-ma ca am avut ocazia sa relationez cu toate invatatoarele , intrucat avand program de afterschool copiii lucreaza dupa-amiaza nu numai cu invatatoarea de la clasa , ci si cu altele .Si dna Botea este ok insa mai slab pregatita.In ce le priveste pe celelalte doua doamne : Ionita Ileana este f slab pregatita si infatuata (are un caracter jalnic ) iar Carmen Zeronian mie , sincer imi pare usor dezaxata ( domnisoara batrana , se imbraca doar in negru , are o privire fixa....tipa la copii , este ciubucareasa ...le cere de la torturi-de ziua ei , pana la cadouri pentru tot personalul scolii).
MAi intreaba , dar garantat , dna Branzan e cea mai potrivita alegere !(bun simt si f apropiata de copii)Succes!
multumesc mult pentru mesaj, din pacate nu am mai ajuns sa citesc decat acum mesajul.Sper sa ne ajute si pe noi si pe altii interesati aceste informatii.
delia levana
In nici un caz Brinzan Mariana...si in principiu mergeti la alta scoala.
Mergeti si intrebati parinti care au copii acolo nu va luati dupa forumuri altfel veti invata din greselile...voastre.