Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (57)
Raspunsuri - Pagina 10
IRA_LIZA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lavini Neata fete cucuiete! Cris, sanatate multa, te asteptam cat mai repede acasa! Tuchi, Selene, voi ce mai faceti, cum mai sunteti? Pe mine ma paste o raceala;sunt mucioasa, mi-e cam frig acum, asa ma tenteaza sa imi iau un concediu medical…ca pana in noiembrie la cel de odihna mai e cale lunga…Da azi comand toale pt Andrei, ca e cazul sa-i imbogatim garderoba si abia astept momentul sa comand si pt bb 2…da mai astept nitelus, sa-mi clarific io niste treburi…. Rein, am vazut pozele vostre, sunteti o familie reusita!Si baieteii nostri cei mari sunt de-o seama… Liza, moama ce ai mai balacarit pe angajatori..da ai dreptate…fostul la care am lucrat, a intrebat-o pe o colega care l-a instiintat ca e gravida daca pastreaza copilul…asa tampit mi s-a parut…cand am venit aici unde lucrez acum eram deja gravida cu Andrei, dar nu a comentat nimeni nimic…dupa ce m-am intors la munca m-au alergat ei pe mine sa imi iau program de 6 ore ca e dreptul meu…au si ei bubele lor, dar la fazele astea au fost super ok… Si am vazut fetita draguta de Roxana...sa va bucurati de ea, sa fie sanatoasa si papacioasa! Lavinia, 18+ si Andrei (11 iunie 2007) |
Lavini, pai ce sa fac, ala ma calca-n shenile si eu sa-l pup?? a trecut demult varsta in care intorceam si celalalt obraz, nu k nu mai pot, da' nu mai vreau! in plus, cand mai citesc cate o chestie de genul "am anuntzat patronul k sunt gravida si m-a dat afara! - pai si ai plecat?? - pai ce era sa fac??" ma apuca furia. Si-asa lumea din jur e cu susu-n jos, scara de valori e la pamant (era s zic "la nivel natzional", dar cred k pot sa spun "la nivel mondial"), noi, gravidutze cum suntem, suntem si mai expuse decat inainte de sarcina, e o adevarata batalie pana si sa urci intr-un autobuz darmite pt lucruri mai importante, celorlati, multora dintre ei, nu le pasa decat de propria piele...si poate k asa sunt eu, mai bataioasa (aiurea!)
IRA_LIZA spune:
citat din mesajul lui CADIA Neatza!!!! Intru repejor sa va spun ca ma simt mai bine.Ieri am tulit-o acasa cu un taxi si nu m-am ridicat din pat pana azi dimineatza cand am luat-o iar catre servici. M-am cam speriat pentru ca sunt la prima sarcina si nu am patit asa ceva pana acum. Multumesc muuuuult de tot tuturor pentru ajutor si pentru grija purtata. Azi o sun pe doctorita sa vad ce zice. Citesc din urma si revin. 21+cu CLARA |
...si pt k tot vb despre job versus sarcina: CADIA, au dreptate fetele: vezi mai intai ce-i cu bebe si pe urma ia o pauza daca iti recomanda medicul, tu & bb sunteti mai importanti.
mvb spune:
La noi e asa urat...iar a inceput sa ploua.
Ma duc sa mai termin trebusoarele din casa ca vine sotul mintenash!
24+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN
lavini spune:
Foarte bine, Liza, eu apreciez ca esti asa bataioasa, e dreptul nostru si nu vad de ce am renunta la el…nu mi se pare cinstit sa fii dat la o parte ca esti gravida…si ce daca esti, inseamna ca esti mai putin om??Io eram pregatita sa ii dau pe astia in judecata daca ar fi comentat ceva, dar nu a fost cazul..si as fi facut-o, cand e vorba de copilul meu nu prea tin cont de nimic…
Pusyketa, ma bucur ca ai gasit un medic care sa iti placa…ma stiu pe mine la prima sarcina ce agitata eram de cum o sa fie medicul la nastere si toate cele…acum ma simt asa linistita…din pacate nu pot sa vad filmuletul cu Andrei ca nu se incarca, dar iti doresc multa fericire alaturi de puiul tau!
Aaa..azi in sfarsit in metrou cineva s-a sesizat ca sunt gravida si mi-a cedat locul…tre sa recunosc ca am fost surprinsa, ca de regula astia se uita la tine si intorc capul, se fac ca nu vad…
Lavinia, 18+ si Andrei (11 iunie 2007)
CADIA spune:
citat din mesajul lui justme25 Cadia mama..dar de ce te duci iar la munca? Ia-ti medical pana cand iti trebuie. Si eu tot la prima sarcina sunt si cand am simtit ca ceva nu e in regula am stat in medical si 2 saptamani. Deci eu zic sa lasi colegii sa mai munceasca in locul tau. Tu vei fi mamica, vei avea cea mai grea dar si cea mai frumoasa meserie din lume Justme 25+ http://bd.lilypie.com/sejIp3.png http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1 http://community.webshots.com/album/565627790XVIufn?vhost=community |
Just, eu tocmai am fost 1 sapt in CO si 1 sapt in medical (racita) asa ca mi-e rusine sa mai imi iau medical.O sa vb azi cu dr. la tel sa vad ce zice, daca ma duc pe la ea azi, sau ramane pentru 7 oct. cand am de fapt programare.Sper ca pana atunci totul sa fie OK.
Cris muuulta sanatate, suntem toate alaturi de tine.
DE RAS : Apropo de ce creierasul "gravidutzelor", nu de putine ori, am pus apa si cafea in filtru dar am uitat sa pun si cana in care urma sa curga cafeaua facuta .Asa ca, plecam pe la baie sa ma spal si cafeaua mea curgeaaaa... pe blat....pe usile de la dulap.....
21+cu CLARA
mvb spune:
Pusyketa eu am reusit sa il vad pe Andrei si e un super dulcel....are si cu cine semana!
24+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN
Leditia spune:
pusyketa,sa-ti traiasca flacaul.Am vazut filmuletul...e bestial..ce bine se vede.
edit:cadia ce cauti la munca???Te simti bine?
POZE
Minunica mea
24+ cu David Christian
CADIA spune:
citat din mesajul lui pusyketa Pup toate burticile. Am cunoscut-o pe dr.Kulava.Tanara,draguta,foarte rabdatoare sa-mi explice toate cele,atenta la toate detaliile. Sarcina mea se prezinta bine,a confirmat rezultatele bune de la morfo,colul este tare si inchis,bebe e ok. Mi-a dat sa iau No-spa,una pe zi,caci aveam mici dureri pe sub burta cand si cand. Elevitul mi-a zis sa nu-l mai iau zilnic,ci la doua zile. Mi-a luat si secretie vaginala,a spus ca trebuia facuta demult treaba asta,orice gravi o face.Deh....daca am tot zburdat de la un dr la altul.....acum in sfarsit,m-am oprit.... Cam atat,daca totul e ok,ne vedem peste o luna. Citesc despre Cris.....sa aiba rabdare si sa stea foarte,foarte linistita.Va fi ok.Tin pumnii. In rest,vad ca voi va ingrijiti de hainute si alte cele,eu,deocamdata,nu am luat nimic,nimic.Dar va trebui sa incep.Din pacate,la noi,aici,varietatea nu este atat de mare,sau,chiar daca este,preturile sunt dureroase uneori. Si acum....tanananaaa.........va fac cunostinta cu....Andreeei: http://travel.webshots.com/video/3006731650072521050nqmqjN 22+ VINE BEBE! |
Sa va traiasca, sa creasca mare si frumos! Ce somoros este piticul....
21+cu CLARA
Carmen_Marieta spune:
'Neata burticutze,
Roxana sa va traiasca domnisoara si sa fie sanatoasa si cuminte.
Cris30 multa sanatate, sa iesi cat mai repede din spital, fara probleme atat tu cat si fetita!!
Pusyketa sa va traiasca flacaul!! Ce frumos nume, Andrei, asa voiam sa botezam si noi copilul daca aveam baiat..
Roxy bine ai venit!! Imi pare tare rau ca trebuie sa stai in pat.
Ledi sigur vei recupera perioada asta cand vei alerga dupa bb... cand va merge
Lavini tu cat de des mergi la dr. la control? Si voiam de mult sa te rog sa-mi dai detalii despre nasterea la Giulesti, tinand cont ca ai trecut prin asta, dar cand ai timp si pe PM.
Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png
18+ Maria-Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.