Copiluti de mai-iunie 2005 (86)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Loreen,imi pare rau ca nu e ok la gradi cu Delia. Pot sa dau o idee in legatura cu mancarea. La noi in fisa e trecut la fete ca nu au voie capsuni si kiwi si sper sa priceapa. Daca la voi nu pricep ai putea incerca sa ii duci la asistenta si educatoare hartie de la doctor in care sa scrie la ce alimente este alergica. Asa cu hartie de la dr poate or avea frica de Dumnezeu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Acuma daca-i bal hai sa dau chindie si sa o tin pe subiect...

Eu am declarat in fisa Deliei ca este alergica la alune, arahide, migdale, machidoni, paduchi si alte alea ... asistenta stia doar i-am reamintit...i-am spus, in scris evident, ce are voie sa manance si ce nu de-aia nici nu iau suplimentul care de cele mai multe ori mi-e sila mie sa-l privesc ... dar vezi asta e parerea mea si se pare ca-s unicat... am declarat la ce este alergica dintre medicamente ... am fost laudata ca este sub tratament homeopat pentru imunizare ... mai mult de-atat ce pusca mea sa le fac ... doar sa-l cedez pe barbate-miu cate-o noapte la fiecare pentru activitati hormonale la babe menopauzate pentru ca efectiv nu stiu ... le-am carat si bufu doar ce-or vrea acuma...

De teveu poate sa-mi zica cine ce-o vrea nu-s de acord si pace ... nu-i vorba de bani ci ca principiu educativ ... pentru ca asta pot face si eu acasa , daca nu femeia , si nu mai este nevoie sa trezesc puradelul cu creierii noptii in cap sau sa dau bufuri si alte spagi ... ma fac nenorocitele sa organizez un flagrant atatia nervi au putut sa-mi faca...

Clasa lor... vai de viata mea ... au o mocheta obosita rau de tot pe jos , intr-o clasa unde aici papam, aici cacam, aici dormim adica all inclusiv...se duc singuri la baie nesupravegheati, singuri se servesc cu apa de la dozator , mananca cu mana felul II pentru ca doamnele lector nu se obosesc sa-i ajute ...etc etc etc ... de-altfel este o gradinita la standarde ( cu prefixul mugetului in fatza) UE ... jucarii hai sa fim seriosi ...exact niste plusuri luate de la coltul strazii, cuburi primite de fratii mai mari de la miloaga primarului si atat... am dat 200 pe rechizite ca sa constat ca jucariile lui fii-mea le folosesc inca alti 3-4 copii ca nu au stiu parintii ce sa ia... da eu cum troleul meu am stiut?!

Azi am mers pana acolo de nervi si dupa ce-am fumat tigarile cu muc cu tot incat am sunat-o pe viitoarea invatatoare sa o intreb daca pot da copilul la ea fara gradinita cu promisiunea solemna ca fac din Delia o usa de biserica pana atunci...
Va spun sincer ca maine imi este sila si groaza sa ma duc la gradinita... tare mi-este ca nu am sa ma pot stapani si s-ar putea sa-mi exprim parerea sincera despre gradinita lor ... ce ma frapeaza ca numai eu par nemultumita ... sigur mai sunt macar 2 ca mine dar dracu daca zice unu ceva ... chiar asa slugarnici suntem?!
Fraiera aia de fina-mea pentru faptul ca dimineata fii-su se chinuie sa planga poate poate scapa si de gradinita cum a scapat de somnul la pranz cara sacosile la alea cu saptamana si mai nou o face pe-ascuns sa nu o vad eu ca femeia mea e chioara... mi se face sila si scarba efectiv...

Imi cer scuze ca am facut atata caz dar efectiv pocnesc de indignare ... si nu pentru ca a mea e din sula de printz, chiar nu este, ci pentru ca noi parintii ne lasam doborati de niste slugi ale unui sistem incurabil care are pretentia ca se ocupa de educatie...
Ma bucur ca nu este aici nimeni cu copii la gimnaziu ca sa pot sa-mi vars chiar tot amarul ...

Laura cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

Loreen..iti trimit ca sa le nimicesti pe toate de acolo.Imi pare rau sa aud prin ce treci.Cand am venit din vacanta inapoi in Londra, ne hotarasem sa venim inapoi.Daca mai scrii 3 mesaje de genul asta eu cred ca zic pas. Sunt lucruri care mi se par de-a dreptul mizerabile.Am stat 3 secunde sa ma gandesc la un cuvant potrivit si nu l-am gasit.Cine verifica gradinitele in rom?Aici e de ex Ofsted care verifica gradinitele si scolile din punct de vedere educational, a igienei...etc.NU exista o institutie de genul asta?

PAI STAU SI MA INTREB DACA LE SPUNEAI DOAMNELOR:[B]COPILUL MEU MOARE DACA II DAI ALUNE[/U]...TOT ASA ITI SPUNEAU "CA AI PRETENTII!!!"

Bine m-a socat tot ce ai scris ,dar faza cu nutela mi se pare ceva in spatele puterii mele de intelegere.

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

'neata... si un rachiu sa taie greata . Am avut o noapte de insomnie fortata . domnisoara a facut o tira de febra si au durut-o urechile. Dar ce credeti ca am convins-o dimineata sa stea acasa ? Nu... , ca a vrut la gadinita, asa ca acum acolo este, inclusiv pachetul cu servetele sa-si stearga nasucul. I-am dat siropel, iar daca o dor urechile tot asa tare, dupa amiaza o duc la pediatru. Aaa, am vazut ieri scris la gradinita pe geam, "a aparut primul caz de paduchi" , dupa multe sapaturi am aflat ca de fapt cazul e la scoala, dar cum sint frati/surori cu cei de la gradinita, e bine de controlat zilnic, adica de paduchit

Toate bune si frumoase, acum sa dau de baut virtual ca astazi facem cinci ani de la casatorie, adica "nunta de lemn" si ce frumosi si tinerei eram acum cinci ani, mai ales eu ... asa ca, domnisoara Isabella a propus o invitatie la restaurant (ar trebui sa fie trei indivizi la emoticon) si sa sarbatorim si trei ani de la botezul printesei.

Gata, am trancanit destul, ma dus sa culeg pastaile sa le pun la congelat

Beatrice saru'mina de mesaj

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Neata

Danelutza, la cat mai multi ani fericiti impreuna! Deja a ajuns Isabella sa va organizeze evenimentele in familie?
Am cautat firma de care ziceai ieri la Registrul Comertului si la Ministerul de finante. Din pacate nu apare deloc, nici macar ca ar fi existat.

Cornelia, azi l-a dus Iuli pe Sergiu la gradinita si cand si-a bagat capul pe usa erau 3 copii care pazeau usa, Stefan si doua fetite, da' nu plangeau tare. O fetita i-a spus "domnu', domnu' te duci sa o cauti pe mamica mea si ii spui sa vina la mine?", urmata imediat de Stefan "si pe mama mea".
Tot asa e dimineata, cu lupte greco-romane?

Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineatza ...

Daniela sa va dea al de sus anii multi si linistiti si sa ne chemati la nunta de argint ... petrecere frumoasa

Laura cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Danelutza, viata lunga si frumoasa, casa de piatra si sa fie printesa sanatoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Lili, da . Sper sa fie apogeul. Azi a iesit educatoarea si l-a luat de pe hol, ca eram epuizata si nu am mai reusit nici sa il bag in clasa. Am vorbit ieri cu o mamica de la clasa nou infiintata si mi-a zis ca ea e multumita de educatoarele lor, dar ingrijitoarele sunt de groaza si acolo. Lipsesc cu desavarsirte. Tot asa, era uimita ca se duc la baie singuri si nu ii ajuta cu nimic. Deci nu sunt singura invatata prost de la grupa Mariei! Uite asa ajungi sa pretuiesti oamenii. Ceea ce mi se parea normal inainte, imi dau seama ca este de fapt exceptia.

Androix, daca te incalzeste cu ceva, asa e clasa si la noi: goala, cu cateva jucarii "urate" si "de beblus". Au mai adus acum copiii jucarii de acasa. Si la noi educatoarea de anul trecut a plecat cu totul dupa ea .

Danelutza, multi ani fericti impreuna! Sanatate Isabellei!

Laura, macar ma faci sa nu regret ca nu am reusit sa imi inscriu copiii la gradinita voastra

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Multumesc pentru urari, sinteti toate dragute ca de obicei

Laura povesteste si cum e la scoala, macar te mai racoresti

Andreea esti haioasa tare, cica, cu ce il mai distrezi acasa

Lili de aia strigasem la fete, care sta in sectorul 1, macar sa vad ce se afla la adresa respectiva, ca am cautat pe internet si nu apare nimic cind scriu adresa fara firma, cica nu exista , nu firma... nici macar un numar de telefon la adresa respectiva.

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

'neatza si de la mine!
Sunt la birou de azi. Si am facut o duda. Trebuia sa scriu o lucrare pentru evaluarea de maine. Am scris-o acasa, si ziceam eu ca am dat-o pe mail. Sa fie al naibii, ca am dat pe mail o varianta intermediara, scrisa cam 3 sferturi. La 11 acum vine Costi sa ma duc sa-l mufez pe Raducu la tzitzi si ma duc pina acasa sa vad daca mai gasesc varianta finala, macar prin Recycle bin, daca cumva am sters-o din greseala. Imi vine sa imi trag singura un sut in fund, ca sunt cu capul. Drept sa spun cu mare greutate am scris-o, ca m-am deconectat cu gandul de la treburile de la birou, si parca scriam cu mana altuia.
Daca nu mai gasesc ultima varianta, mi-am facut de lucru pentru dupamiaza.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput