Copiluti de mai-iunie 2005 (86)
Raspunsuri - Pagina 3
gabitzam spune:
Danelutza, casa de piatra in continuare si multi ani fericiti impreuna inainte, cu printesa voastra!
Monu, doar temporar, probabil o saptamana. Am de facut o evaluare pentru promovare, si e musai sa o fac acum, daca nu o ratez. Si-a luat Costi concediu.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
patriciaRO spune:
Danelutza inca odata Casa de piatra, sa fiti fericiti si vita lunga si frumoasa impreuna. 

ce faci bun, azi?
Beatrice, mamic de Alex pifos
gabitzam spune:
Pfiuuu, mi-am gasit docomentu', il salvasem cu alt nume, peste alt fisier mai vechi. L-am rezolvat si pe Raducu pentru prima tura de tzitzi navetista ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Tdi spune:
Ciao! Sunt tot pe baricade...
Danelutza, casa de piatra va doresc, multa sananate si fericire si sa va bucurati impreuna de principessa voastra multi multi ani de acum inainte!
Alyssa e bine, am scapat de febra insa are toata pielea praf si pulbere, parca e broasca raioasa
, a zis pedi ca e exantema virala, adica o eruptie din cauza racelii
...sper de luni back to gradi!
Pe mine ma doare rau spatele dar alerg de nebuna toata ziua, a dat harnicia peste mine si profit din plin!![]()
Va pupacesc repede pe toate si fug la treaba sa nu pierd elanul!
Mercedes spune:
danelutza-casa de piatra va doresc!
tdi-ce le mai trageti si voi cu bolile... , multa sanatate la toata trupa.
laura- am citit tot ce ai scris. Din fericire eu cel putin la cristi nu am probleme, zic eu ca totul este la limita bunului simt chiar mai ok nu se poate in schimb la bia nu ma pronunt.
Povesteam zilele trecute ca abia astept sa aflu cam cati copilasi sunt mai mici decat a mea...in fine am ajuns la concluzia certa ca am cam gresit alegand grupa mai mica.
Cel putin in momentul de fata o voi trimite la optionale la dans si sport la fosta ei grupa.
gabitza- numa sa nu iei microbu si sa nu mai vrei sa stai pe acasa dupa saptamana de la lucru...
cornelia, ada-vizavi de jucarii -eu am adunat pe langa lista de rechizite tot de pe acasa ce am considerat ca este in plus ma refer in prima etapa la plusuri care arata ca noi ca ai mei copii nu au servit asa ceva.
Salile sunt renovate recent, au mobilier nou , au tv si dvd( cu care nu prea sunt de acord)deci in rest e ok, au jocuri, tablite mari, mici , baiare novata curata.
babygirl spune:
yello! yellow!
mi-a fost dor de voi, asa ca azi fur cateva min sa va citesc si sa va scriu cateva randuri. de cand n-am mai intrat pe DC, nici parola nu mi-o aminteam. am verificat prima data daca mai sunt in lista. sa nu cumva sa ma scoateti pana la majoratul copiilor. nu pot intra des, da' sunt prin zona din cand in cand.
v-am citit framantarile legate de gradi. laura, succes si nervi de otel! o sa fie bine intr-un final. androix, bafta cu integrarea.
monu, sanatate fetelor. speram sa va gasesc mai bine si sa ne vedem in we. amanam iar..?!:(
fii-mea e bine mersi la gradi. sunt chiar f multumita de gradi. ii place, le iubeste pe edu, invata multe, mananca bine. seara, inainte de culcare, nu mai cere desene, ci se inchide in camera ei unde se joaca de-a gradinita. ea este edu ,iar papusile sunt scolite si initiate. e adorabila!
face progrese la lb engleza. nici nu ma mir, mai ales ca la gradi fac zilnic engleza. o mai rupe si-n franceza, iar in romana inca mai face dezacorduri.
eu sunt bine acum. am trecut printr-o per. mai bulversanta, dar s-au linistit apele si suntem pe drumul cel bun. N-am avut inca vacanta, si simt asta, dar fug SINGURA la Bruxelles in ianuarie.
Incerc sa ma las de fumat si-s in sevraj, as manca non-stop si n-am stare.
va imbratisez cu drag
nelia spune:
Adina, ce bine-mi pare ca te vad! Nici nu avea cum sa fie altfel la o gradinita cu mult verde, decit bine! Auzi, cica in romana inca mai face dezacorduri... ma faci sa rid, pai daca ai auzi-o pe Tudora vorbind, ai zice ca Ema e pregatita de intrat la Oxford!
Dar a facut si Tudora progrese, mici dar sigure, si vorbeste destul de bine in engleza, acum practic poate sa spuna destul de corect cam tot ce vrea, povesteste, a prins citeva cintecele...
Gabitza, bafta multa cu evaluarea. E promovarea aceea despre care spuneai ca o vei pierde pentru ca vei fi cu Raducu acasa?
Loreen, eu te inteleg, citindu-te imi aduc aminte de fapt care au fost realele motive pentru care am ales sa plecam, ca sincera sa fiu citeodata le cam uit si ma intreb ca caut aici... Am ris ieri citind mesajul... ai niste gaselnite in limbaj: ce troleul meu!
Cornelia, draga de tine! Incerc sa-mi imaginez lupte corp la corp intre tine si un Stefan mai mare un pic, asa cu vreo 15 ani, cind oi vrea sa-l convingi sa intre pe usa facultatii...
Bafta multa, sa se integreze si sa-i placa.
Danelutza, casa de piatra si multi ani fericiti inainte! Si multa, multa sanatate! Dar tu ai gradina mare acolo! Ca tot culegi din ea, cred ca e tare placut, dar si greu sa o ingrijesti. Tare mult imi place de tine, cum te organizezi si faci totul ca la bunica acasa. Bravo! Sanatate Isabellei!
Tdi, sanatate multa, si Agata a avut o data, pe la 3 ani si ceva, o eruptie pe piele de natura virala, eu am zis ca e pojar sau o alta boala a copilariei. Sanatate!
Lili, tu cum te mai simti? Ce bine ca sint amindoi la aceeasi gradinita! Si Sergiu nu-l consoleaza pe Stefan, nu-i explica asa ca intre barbatei, ca nu e chiar atit de rau acolo!?!
Androix, si pe mine m-a distrat faza cu eu ce-l mai distrez acasa... Tu ce faci, deci continui scoala? Fetita de pe coperta Revistei DC, de la reclama, e Georgia?
Monu, sanatate fetitelor! Te intorci la munca? Eu am si uitat cum e sa lucrezi, citeodata imi doresc, alteori nu pentru ca eu abia fac fata copiilor, casei si tot ce tine de familie fara servici, nici nu pot sa-mi imaginez cum ar fi cu servici. Astept si eu toamna viitoare ca altceva...
Mercedes, ce fel de dansuri face Bia la gradinita, populare? Cristi a inceput pianul? Eu am inscris-o pe Agata pa scoala la o ora de pian pe saptamina, pentru prima oara va studia si ea muzica. Nu e scump, sint 10 copii la un profesor, dar macar sa vad daca ii place sau nu, ca o ora de muzica aici e fff mult. Numai ca si asa, trebuie sa-i iau o claviatura acasa, ca sa exerseze. Deocamdata va exersa simbata cind mergem la wu-shu, care se tine intr-un colegiu si e o clasa cu pianine la care se pare ca accesul e liber. Dupa aceea, daca o vad interesata, ii iau si ceva acasa. Cristi mai face dansuri populare?
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
babygirl spune:
am uitat sa va arat pozele de la cursul de inot. a mers ema in vara la inot cu gradinita . uite-le www.gradinitavise.ro/webgal_custom.php?dir=15" target="_blank">http://www.gradinitavise.ro/webgal_custom.php?dir=15aici[/url
nelia, ale tale au o justificare. aud 3 limbi. ema chiar sta prost la capitolul "acorduri gramaticale":)
Danelutza spune:
Multumesc inca o data pentru urari 

Am fost la prinz la restaurant, iar cind am intrat acolo, a apucat-o pe Isbella tremuriciul si frigul
. Am rezolvat papa repede, dupa care pe cai si acasa. A adormit in masina saracuta, am asezat-o in pat, i-am dat pijamaluta, a vrut sa doarma cu mami, nu inainte de a-i pune termometrul 39.3
, a dormit, am adormit si eu linga ea, dar cind m-am intors si m-am "fript" am sarit instantaneu sa-i vad capusorul cit e de cald. S-a trezit cu febra 39.4
, in loc sa scada, creste si a inceput sa si tuseasca
... Am sunat la pediatru, cica tocmai plecase, dar daca o dor prea rau urechiusele sa o duc la urgenta, daca reusesc sa o tin sub control, miine dimineata la 7.45 sintem la usa pediatrului, ca dupa aia e wikend-ul si mi-e frica. Asta deja e boala "intoarsa", ca saptamina trecuta am salvat-o, probabil trebuia atunci sa o las sa se rezolve de la sine
. Gata, m-am plins suficient, ma duc linga Isabella.

Elvetia in miniatura