Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (95)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Citat:
citat din mesajul lui riloasa

ROXI, eu am mai scris, dar nu stiu ce se intampla ca imi fugea toata pagina . Si nu mai puteam sa sciu din nou. Azi mi-a umblat cineva la calculator, ca era virusat si sper sa nu mai am probleme. In rest nu facem absolut nimic deosebit. Mergem afara dimineata, venim la pranz dormim, cand se trezeste iar afara. Seara vin cu el il culc si a trecut ziua. Si ceva foarte important. Sunt gravida! am 4 saptamani fix. Mi-au iesit testele pozitive. Cand ma gandesc sa o iau de la capat fara nici un ajutor imi vine rau. Dar ma bucur mult ca imi mai doream un bebe. Mihaita este tare cuminte si intelegator, mancacios. Ma rog la Dumnezeu sa fie un copil ca el.

MIHAITA 31 MARTIE
+4

uaaaaaaaaaa, felicitari!!! uite vezi, aveai ce sa ne zici

da,stiu, sunteti mai multe care mai scrieti, dar si pe cele care nu scriu le inteleg, probabil timpul e la limita si poate mai pretios atunci cand e petrecut cu copilul decat cu niste "forumiste". Asta e, trece vremea si se cern lucrurile.

Rein, asta cu statul acasa = indobitocire sau pierdere de timp sau cum s-a exprimat mamica e o chestie relativa; sunt persoane si persoane, unele carieriste, altele materialiste, altele fortate de imprejurari sa revina la munca, altele mai realiste, dar fiecare are o prioritate in viata. DAca nu facem ca cel de langa noi nu inseamna ca suntem mai prejos sau mai incuiate sau mai casnice sau whatever, e o chestie de alegere....parerea mea...

io is cam sucarita, asa e, am o chestie de...sictir in mine, si negativism si... nu stiu...nici nu stiu de la ce mi se trage da is impotriva la tot, nu imi place nimic, nu vreau nimic, ploua, e frig, etc...

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Mihaela eu am facut azi mancarea asa:
Am taiat un piept de pui cuburi si l-am rumenit numai putin in ulei. Nu ne place simplu fiert ca e inecacios.
Separat am tocat marunt 3 cepe, 3 ardei, 1 morcov si le-am pus cu putin ulei +apa pe care si-au lasat-o sa fiarba vreo 10 minute. Apoi am mai pus apa fierbinte si pieptul de pui si le-am mai fiert vreo 1/2 ora.
Separat am oparit conopida. Numai buchetele si numai data intr-un clocot ca se inmoaie prea tare apoi.
Am pus si conopida peste legume si pui. Am adaugat si niste lapte (poti sa pui si putina faina sa o legi).
La sfarsit, dupa ce am luat focul am adaugat smantana. Aici pui cat te lasa ficatul. Eu am pus 2 linguri cu varf. Si patrunjel.
E super gustoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

Felicitaaaaari, Riloasa! Ma bucur mult pentru tine, stiu ca-ti doreai inca un bebe. Sa dea Dumnezeu sa fie sanatos si cum mai vrei tu!

rein, multumesc de reteta, o sa incerc si eu.
ziceai de o carte, mi-e si rusine sa zic ca am inceput una de 3 luni si nu am terminat-o, pur si simplu seara, cand adoarme stefi stau pe net, ma simt prea obosita ca sa mai citesc si prea incarcata, nu stiu cum sa zic...am nevoie de 2-3 ore de "chiul"

va pun o poza cu primul sarut
al stefaniei ...observati fata in extaz a partenerului

si inca vreo cateva calde, din weekend

Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)

Poze
Varsta Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Riloasa, FELICITARI!! ma bucur pentru voi! nu mai stiu cum eram inainte de copil dar acum cand aud de o noua sarcina sunt foarte fericita, parca mi se intampla mie! e o veste buna!

Roxi, ai dreptate ca nu putem sa fim asemeni celorlalti, chiar nu pot sa accept ceea ce a spus aceasta mamica. Dar pe bune, in afara de voi chiar nu am cu cine sa mai discut (probleme comune) pentru ca toate mamicile ai caror copii sunt de varsta lui Petru si-au reluat lucrul iar cunostintele mele care nu au copii nu sunt prea interesate de vizite..

De Petrisor nu am nimic nou sa spun, e ca ceilalti copii. Vorbeste, alearga, e vesel sau marait. Mi se pare aiurea sa spun acelasi lucru in fiecare zi.
Cred ca v-am mai zis asta, cea mai mare satisfactie in legatura cu el este ca vad cum din fiecare samanta pusa de mine iese ceva bun: o vorba, un gest, un lucru bun. Imi vine sa pun o camera undeva sus sa-l filmeze pentru ca fiecare moment mi se pare cel mai frumos.
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

felicitari riloasa!!!sincer tare curajoase mai sunteti!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Salutari si de la noi!

Felicitari pentru sarcina, Riloasa, sa fie fara prea mari greturi!!

VA ziceam azi ca ma duc la cumparaturi...am venit cu mana goala acasa. N-am gasit nimic sa-mi convina la pret. Eu mai mult de 6$ nu dau pe un lucru de al ei. Cand era mai mica mai dadeam, dar acum cand am vazut cum le murdareste si nici nu le mai pot curata....O sa mai astept ca acusi vine sezonul de reduceri.

VA ziceam acu ceva vreme ca ea e alergica la ou si capsuni. Ei bine, banuiesc ca e si soia pe lista. Sper sa nu fie mai multe. Luni o sa mergem cu ea la vizita de 18 luni si pentru ceva vaccine si o sa intreb daca se poate face vreun test pt alergii.

Cu statul acasa, cateodata imi vine sa-mi iau campii, ca de, acelasi program zilnic, ba chiar si la aceleasi ore. Dar imi trece, ca doar nu am ce face, si Amalia mai are si ea zile cand iti vine sa o pupi toata ziua, dar zile cand ma aduce la limita rabdarii. Atunci imi vine sa fug in lume....

A inceput si ea sa-si dea drumul la gurita. Stalcite, dar mult asteptate. Zice biza=bluza, apa, papa, nani, bebi=baby, canta seara la culcare nani-nani pu..so=nani puisorul mamii, si mai are cateva in vocabular care nu au nici o legatura cu cuvantul in sine, dar eu stiu ce vrea sa zica: da-do=ding dong(soneria la usa), dulu=porumbelul sau veverita, dadu=cascada( la baie ii vars apa din pahar de la inaltime, si i-am zis la inceput ca e cascada).
Pupa papusile, le da de mancare ce mananca si ea, a inceput sa sara in sus. O tin de mana si ea isi ia avant si topaie. CAteodata chiar ridica ambele picioare odata.
Intelege zic eu tot ce ii spunem, dar nu tot timpul si face ce spunem.

Acu amuzant, eram cu ea pe afara si erau 2 (ea si el, dar vazuram de cateva ori si el cu el pupandu-se) se pupau. CAnd am ajuns in dreptul lor si i-a vazut ea a inceput sa strige'nuuuu'.
Am ramas masca, i-am zis ca e voie sa pupe fata pe baiat.

CAm atat de la noi, pupam bolnaviorii sa se faca bine repede!!

Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Riloasa felicitari si sa ai parte de o sarcina usoara si un bebe sanatos!

Mihaela
, mare pupacioasa e Stefi. Pupa tot ce prinde dar are gusturi bune.

Cat despre indobitocire, eu sunt de-acord cu Roxi. Fiecare face cum considera si cum simte. Scara valorilor difera de la om la om.

Sa-l laud si eu pe Vlad ca ma ajuta putin la curatenie si la intins rufele...dar doar cand vrea muschiul lui. In rest e codas: toata ziua ma innebuneste cu "IAAAAAAAAAA" cand imi arata ceva dar nu ii spune pe numa acelui ceva ci doar ma atentioneaza de 1 milion de ori pana intorc capul sa ma uit.

O zi faina!

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biky spune:

Felicitari Riloasa pentru bb si sarcina usoara!

Mihael@- noi dam vigantol 2 picaturi pe zi

Roxanici- baboo Rares, ne-o iei inainte!

ane2200 - ai dreptate, cam toti sunt ordonati si strangatori la varsta asta ....'om vedea mai tarziu cum stau lucrurile

fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Neata!

Riloasa felicitari!Sa ai sarcina usoara si multa sanatate!

Hai mai Roxi iesi din starea asta si mai dezmorteste atmosfera pe aici.Eu nu intru pe claca ca nu am timp, dar din cand in cand scriu, desi uneori am timpul fff.limitat, dar nu pot sa stau fara voi, na...am zis.

Mai nou sunt la scoala de soferi.Ziua invat si fac chestioanare iar seara am ore de condus.Am un instructor foarte sever care ma amenita si ma critica non-stop.Nu am primit nici macar un cuvant de incurajare din partea lui.Imi place sa conduc si stiu ca mai am multe de invatat dar sunt stresata de criticile lui iar uneori imi vine sa il strang de gat ca prin atitudinea lui nu face altceva decat sa ma descurajeze si sa nu ma pot concentra.Oricum i-am spus ca eu nu renunt si merg inainte pana reusesc, indiferent de ce zice el..
Am fost nevoita sa caut o tanti care sa stea cu baiatul dimineata ca sa schimbam orele de dimineata ca, spune el, ar fi mai bine...O sa vedem si chestia asta de maine...
Hai ca deja sunt of-topic...scuze.

Cu vorbitul nici noi nu stam chiar asa de bine...a inceput sa spuna prima silaba de la cuvinte, doar cateva lapte-la, muzica-lala, cereale-ce, mar-ma.Sunt bucuroasa ca de cateva zile cand ii vine sa faca kk imi spune, adica face ca si cum s-ar screme si il pun pe olita.Probleme cu mancatul nu prea avem, dar a mai rarit laptele.Sunt si zile intregi in care nu a baut nici macar o picatura.

Elena M.&Adrian Atit de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Haideti la o cafea,eu o beau rece ca in magazin e un friiig de nu se poate trage betonul asta si beciul de inghetz instantaneu.
Sunt terminata de oboseala din cauza programului lung plus ca acasa mai sunt atatea de facut asa ca ajung sa ma culc pe la 1- 2 si ma scol la 6.
Aseara nici nu l-am mai prins pe Edy treaz din cauza ca am tras si o tura de Cora ca imi trebuiau diverse si mai aveam de luat cate ceva si pt Robert ca azi dimineatza a plecat catre Frantza.
Asa ca asta e timpul meu s-a comprimat la maxim mai rau de atat nu stiu ce poate fi ,faptul ca nu ii vad pe copii decat foarte tarziu si foarte putin e cea mai nasoala chestie.
Si cu ursu stau putin ziua daca avem noroc sa ne mai intalnim cand vine la magazin sa ia materiale si seara la masa .

Biky eu ma inscriu pe lista petitoarelor pt micutza Caterina ca asa o nora nu-i de lepadat.

Riloasa felicitari sa-ti dea Dumnezeu o sarcina usoara si sa fiti sanatosi cu totii!

Rein nu baga in seama asemenea vorbe nu exista judecati general valabile si cine emite astfel de pareri ar trebui sa se gandeasca ca nu e bine sa-i judeci pe ceilalti dupa tine insuti.
Eu nu stiu daca sunt carierista,materialista sau mai nu stiu cum dar cert este ca atunci cand a fost de stat acasa cu copiii am stat,si cand a trebuit sa muncesc am muncit si am realizat in plan profesional tot ce am vrut,acum sincer munca de acasa mi se pare mai grea decat cea de la magazin pt ca acasa nu termin niciodata ce am de facut,vesnic se iveste cate ceva si vesnic o iei de la capat ca si cand in ziua precedenta nu ai facut nimic.

Va pup fetelor si asterne-ti-va pe scris.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput