Bani si statut social....
Raspunsuri - Pagina 3
kariguld spune:
Fomalhauti, mie imi era dor de tine!
cat priveste pe Gheorghe.....bucura-te ca ai vazut ce fel de om este, sau a ajuns.
nu-i mare pierdere pentru tine, sa fii convinsa de asta! ce daca nu te mai baga in seama? a, faptul ca a fost magar si nu te-a ajutat cu carutul si cu acea hartie....chiar e nesimtit!
adevaratii prieteni, raman cu tine si atunci cand ti-e bine, si cand ti-e mai rau. si cand ai un copi...sau cand ai mai multi. si cand ai bani, masina, haine, si cand nu le mai ai pe toate astea....la acelasi nivel.
nu banii, hainele, masina si functiile ne dau calitatea de OM, de prieten.
tu, esti mai bogata decat el, cu mult, cu foarte mult....calitatile si caracterul nu se pot cumpara cu nimik, iar copii tai, sunt averea ta cea mai de pret!
Kari
grodear spune:
Formalhauti,
Chestia asta a avut asa un impact asupra ta din cauza ca tu aveai o alta parere despre Gheorghe. Si atunci, e normal sa reactionezi asa. A fost ca o dezamagire pentru tine.
Dar in al doilea rand nu cred ca merita sa stai sa te gandesti la un asemenea personaj.
Ralu- mamica de fetita superba!!!
Clover spune:
Fomalhauti, fa haz de necaz si gandeste-te ca omul a estimat bine ca ai timp sa faci atatea drumuri ca doar esti casnica. Cunostinta la costum era ocupatissima de...
Eu zic sa nu-ti faci sange rau, dar cand mai ai nevoie de ceva du-te si tu imbracata mai la patru ace. Din pacate conteaza. Si in plus daca tu nu-i poti oferi un beneficiu pe termen lung de ce sa iti faca un favor?
Cat despre faptul ca favorurile personale nu sunt etice, sa fim seriosi n-or fi acolo unde poti obtine o hartie intr-o zi sau dand telefon. Cata lume isi permite sa lipseasca 7 zile in doua sapt de la serviciu?
CriPOD spune:
Fomalhauti, eu cred ca tu esti suparata pe altceva, poate pe sistem, doar te descarci pe Gheorghe. Unele afirmatii mi se par mai degraba speculatii si nu inteleg cu ce a gresit Gheorghe... mai ales ca alta data te-a ajutat. El pe tine. Stima pentru tine, dar eu cred ca ai abuzat de faptul ca il cunosti. Sotia lui, copiii ce mai fac?
Io nu pot sa nu ma minunez ce complicate sunt vietile oamenilor acolo, la voi... Mai ales ca eu am avut intotdeauna dificultati cu a preintampina "asteptarile" altora asa cum le inteleg ei, in Ro. Sincer, in majoritatea cazurilor nu m-am prins si nu din rea vointa. Uneori am aflat dupa ani ce "ar fi asteptat" cineva de la mine... Trebuie sa umbli pe varfuri, e stresant!
Sabina spune:
bre, schimbati numele personajului, ca ma zgarie pe inima.
gheorghe-al meu are cel mai minunat suflet cu putinta...
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
aib_alina spune:
Fomalhauti, parerea mea este ca el nu ti-a fost niciodata prieten; este genul de om care nu are decat "relatii", are cunostiinte, amici, la care apeleaza cand are nevoie. El nu cunoaste adevaratul sens al cuvantului "prieten". Iar comportarea lui de acum, ca a evitat sa te ajute, provine din faptul ca tu, casnica si fara "perspective" , nu mai ai cum sa-l ajuti la un moment dat; pur si simplu nu mai are ce sa iti ceara la o adica, si atunci, nepunand pret pe o relatie de prietenie, din care nu iei ... nimic... , te-a scos din lista lui de relatii si interese. El altceva nu stie...
Insa, te inteleg, este trist, si te simti groaznic, lasand la o parte faptul ca nici nu te-a ajutat si nici macar n-a facut un efort sa fie un pic ... amabil. Din punctul lui de vedere, nu mai are pentru ce sa se oboseasca sa fie om. Tu nu ai ce sa-i dai, decat ... prietenia, niste sentimente... chestii d'astea ... El ce sa faca cu ele? Nu stie? Si nici nu stie sa fie OM decat daca vrea sa obtina ceva ...
Nu fii trista, nu merita! Tu esti la un alt nivel... ca sa zicem asa...
Hai ca m-am intins la vorba !
Sa stii ca si mie mi-a fost dor de tine, vorba cuiva de pe aici!
Numai bine si nu le mai pune la suflet! Tu esti oricum un om deosebit!
Alina
IonescuOana spune:
Fomalhauti, ai dreptate, este frustrant sa fii in situatia in care ai fost fata de un vechi amic, ca sa zic asa. Si eu am trecut prin asta de multe ori, in principal tot pt. ca stau acasa sa-mi cresc copiii. Insa am invatat de-a lungul timpului ca regretele nu ma ajuta cu nimic, ba chiar le dau satisfactie celor ce mi le provoaca. Si m-am gandit ca nu merit totusi asta. Nu cer apreciere din partea altora, dar nici nu ma las batjocorita. Si atunci, sa-ti spun ce as face in situatia ta:
1. As face "misto" de el, ceva la genul ca i-as spune ca am vreo functie importanta si as rade de el in momentul in care ar descoperi pacaleala. Am facut si eu asta si functioneaza. In momentul in care persoana " pacalita" s-a prins, a facut o fata de parca inghitise un bat si nu m-a mai ironizat de atunci incolo. Daca relatia de amicitie tot este compromisa, eu macar m-as impune ca sa nu creada ca sunt "fraiera".
2. Daca va mai intalniti si mai stati de vorba, arde-l si tu la ce-l doare pe el. Nu poate fi perfect din toate punctele de vedere. Iar tu daca porti o conversatie nu trebuie sa fi neaparat si amabila.
3. Ignora-l de acum incolo, si asta-l va durea foarte tare.
Sunt convinsa ca multe mame inteleg ce vreau sa zic. Sunt perioade cand copilul e mic, fiecare are treburi de rezolvat si totul devine mai greu decat in conditii normale. Iar mie nu mi se pare corect ca faptul ca ai un copil mic dupa tine sa te faca sa te simti prost.
Multa bafta in continuare si sa-ti traiasca bebelusul!
O DAU PE SOACRA-MEA, DAR NU LA SCHIMB, CI PE DEGEABA! DAR NICI ASA NU CRED C-O SO IA CINEVA!
ana_a spune:
Am avut si eu un astfel de prieten. Anul acesta a candidat la functia de primar in orasul meu, nu a iesit primar insa de cate ori ne intalneam intamplator nu ma mai cunostea DELOC si asta in conditiile in care eu nu i-am cerut nici un favor si nici nu-mi sta in fire...DAR interesant ca daca ma vedea impreuna cu sotul meu ma saluta respectos. La vremea cand lucram impreuna eram necasatorita. Acum il stie pe sotul meu, pe el il saluta ca are interes, pe mine doar cand sunt cu el si cumva...strain de faptul ca odata am fost colegi de serviciu si ne plangeam amandoi de datorii...in fine...eu zic ca nu merita sa-ti bati capul. Si intradevar, putea sa te ajute la scari, putea sa-ti spuna ca este fff grabit acum si inteleg si faptul ca nu sa oprit sa-ti vada copilasul!
Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari
castelul de zapada
construim
"gradina de flori" - noi constructii
Alexandru Matei - poze - BOTEZ
grenouille spune:
"L-am cunoscut pe Gheorghe in prima mea zi de servici, de muuuuult..."
"Intr-un fel pot spune ca si eu profitam de el, cand doream sa lipsesc il rugam sa-mi faca treburile. Dar apoi ii spuneam ca poate lipsi si el si fac eu treaba pentru amandoi; doar ca el nu prea lipsea - dar cand a lipsit eu am facut treaba si nu a avut niciodata probleme...Pe de alta parte, cand am putut am facut si eu cate ceva pentru el, nu lucruri importante...dar altcineva nu le-a facut."
"Apoi ne-am schimbat amandoi serviciul (1990...). "
...
"Acum 4 ani si ceva (imi amintesc ca eram gravida...) am fost cu sotul meu la institutia unde lucreaza el. L-am rugat sa ne ajute cu ceva. "
....
"Zilele trecute am aflat ca trebuie din nou sa ma duc cu o problema, fix in institutia unde lucreaza Gheorghe. Stiind cam cum se lucreaza in institutiile de stat si fiind si nevoita sa umblu tot timpul cu micul meu care nu prea are rabdare, l-am sunat pe Gheorghe "sa-mi puna o pila"."
deci tu te-ai vazut cu dl Gheorghe de .... cate ori in 5 ani? si de fiecare data, i-ai cerut cate ceva nu?
... si el e nesimtit ca nu se executa de fiecare data?
ma scuzati, da' lojica mea da cu virgula. daca la mine ar veni "prieteni" care in 5 ani ma suna de 2 ori ca sa ceara servicii, scuze, da i-as trimite in tarile calde in vizita :) prieten esti cand suni pe cineva "salut gigele, ce mai faci?"... nu "auzi gigele, tot ai tu pile, fa si mie aia si aia. daaa te mai sun peste 4 ani cand oi avea iar nevoie de tine".
aaa sa nu uit. nu intelegg faza cu "Si cu masina. (Si a fost nevoie de fiecare data sa si parchez masina!)"
ce legatura e cu faptu' ca esti casnica, cu copilu', ca gheorghe nu era prin zona iar tu a trebuit sa parchezi masina??? toti trebuie sa parcam masina.. daca ne ducem din punctul A in punctul B cu ea.
IonescuOana spune:
Ehei...cine n-a trecut prin asta nu prea stie cum e sa cauti un loc de parcare in jurul vreunei institutii publice, cu un copil in spate care urla/vrea sa deschida geamul - ca la Dacie nu se blocheaza - si cand la respectivele birouri programul se mai termina uneori la ora 12, 13...ehehei,,, ce vremuri...mi-aduc si eu aminte
Edit: scaunul pt. bebelusi il tine legat de umeri si de mijloc, dar nu si de maini Asa ca poate deschide geamul linistit pe la 2 ani, spre stiinta
O DAU PE SOACRA-MEA, DAR NU LA SCHIMB, CI PE DEGEABA! DAR NICI ASA NU CRED C-O SO IA CINEVA!