Redoutistele fidele laredoute.fr (128)
Raspunsuri - Pagina 17
alinam spune:
asa zici tu? pai urmeaza reduceri in ianuarie .... si nu ne mai incalzaste cu nik
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
claujro spune:
Alea sunt solduri totale , in ianuarie, dar tu stii ca Lr are reduceri/promotii diverse tot timpul anului.
ANKA-iasi spune:
daaaaaaa?????????pai atunci clau merg pe mana ta de fapt astept si banii ca sa pot da niste comenzi mai babane ,ca eu nu sunt veche in ale redutelii,deci nu am stoc(prin urmare imi mai trebuie un sifonier)
david
alinam spune:
o sa ne faca noua de bun ramas niste reduceripana in noiembrie din alea de 0.80
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
ANKA-iasi spune:
iti dai seama ce ar iesi???o isterie generala dar nu pupam noi asa ceva..........
david
anne16 spune:
uite ce am gasit:
www.newsreport.ro/articole/Romania/2631319/Produsele-contaminate-cu-melamina-ar-putea-exista-si-pe-piata-romaneasca.html?tk=xx412xz41476z1" target="_blank">aici
Grecia-Lefkada2008
Brigit spune:
pfaaaaaaaaaaaai, ce mi-au facut astia cu schimbarile lor de pret!
am rascolit aseara tot site-ul, azi dimineata am cosul "dublu" ca suma...incredibil
Clau, ar fi bine sa fie cum zici. Eu sunt putin sceptica pentru ca articolele care la mine au pretul sarit sunt cele din sectiunea TTBA de l'ete, am vazut ca promotia asta se termina pe 31 octombrie...cred ca pe-astea asa le lasa pana la sfarsit.
A, si ale mele sunt sarite bine ( un short pe care il aveam la vreo 6 eur acum e 19, niste tricouri de erau vreo 3 acu dunt 10, samd ...)
Cred ca daca dadeam comanda aseara mi le facturau la pretul de acuma. Asa ca mai bine ca n-am dat-o.
Ma dau batuta, pana luni nu mai intru pe site-ul lor. Va citesc doar pe voi. Nu uitati sa anuntati daca apar reducerile de pana intr-un euro, daaaaa?
April
Emma are nevoie de ajutor !
claujro spune:
april, ti le facturau la pretul la care erau aseara. tu ii autorizezi sa traga o suma...aia din momentul comenzii pt care-ti dai acordul...nu alta...intelegi?
Brigit spune:
Clau, ma consolam si eu ca sa nu ma oftic prea tare ca n-am finalizat aseara.
E, las' ca ma pun pe scotoceala iar in cateva zile, cat mai pot
April
Emma are nevoie de ajutor !
lilina spune:
gagici, am uitat sa va intreb
am intrat din greseala aici
http://www.laredoute.ro/
stiti ceva ?????
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul