Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (103)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Monica, multumesc, poate ne mai vedem si noi pana apare Ana-Maria, ca dupa aceea vreo 2 luni nu-mi fac sperante.

Noi am sarbatorit ieri 13 ani de cand suntem continuu impreuna (ca am avut cam 3 ani niste pauze) si azi sarbatorim 4 ani de casnicie, deci fie vremea cat de rea... e frumos in casa mea .

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Felicitari si la multi ani Carla!

Eu copil unic, sotul copil unic.....

Cafera am primit pachetul de imunitate, mi-a prins bine si-ti raman datoare.

Luna tot astept sa povestesti cum a fost primita si apreciata surpriza...

Alina.a este absolut excelenta reteta de gulas, a facut azi mama si-am mancat ca spartii, sa nu mai zic ca a facut si o mamaliguta langa. Pe unde umblati?

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui jadi
[...] intre mine si fratele meu este o diferenta de 7 ani si am crescut ca si cum am fi fost separati, clar nu aveam pasiuni comune. Asta cand eram foarte mica, cand am mai crescut, m-a invatat o serie intreaga de jocuri de carti, cum ar fi bridge si poker Mi-a insuflat pasiunea pentru puzzle-uri si cand eram la liceu imi cumpara din bursa lui tot felul de nebunii de rechizite care inca nu se gaseau in comert. Apoi cand am dat la facultate, el m-a sustinut din toate punctele de vedere, m-a dus la examene, m-a scos din gloata de oameni care tabarasera pe mine sa le spun subiectele la examen si mi-a calculat notele pe barem si m-a felicitat primul inainte de afisarea listelor, era convins ca voi intra fara sa astepte rezultatele. Apoi m-a invatat sa nu ma duc in prima zi de facultate imbracata elegant ca as da dovada ca sunt tzoapa de provincie, l-am ascultat si bine mi-a fost. Tot el mi-a descoperit anticonceptionalele si a facut un misto cras de mine o perioada. Asta sunt cateva din povestile de succes ale noastre, pot spune ca mi-am luat si bataie de la el, mi-aduc aminte ca statea la casa si erau 3 trepte intre dormitorul meu si hol si cand imi tragea un sut in fund, saream efectiv peste acele trepte. Apoi ii furam din banii pe care el ii strangea sa isi ia o semicursa si nu m-au prins niciodata, am recunoscut asta dupa ce m-am maritat. Acum regret enorm ca nu este langa mine, il recunosc ca un suflet pereche pentru mine, dupa 18 ani (ai mei) am avut un dialog foarte bun cu el, ii impartaseam toate si el la fel chiar daca este diferenta asta atat de mare intre noi. Mai mult, peste aceasta diferenta a mai intervenit si un ocean intre noi, mama ei de apa, uneori o urasc. Mama nu stiu daca a intervenit cumva sa intareasca relatia dintre noi, as putea spune uneori ca noi amandoi am convins-o pe mama sa faca anumite lucruri astfel incat sa ii fie bine si sa nu se gandeasca la repercursiunile pe care le gandea asupra noastra. Deja am scris prea multe si am asa un nod in gat ca nu il am aproape de noi!

Deni & Vlad & Tudor

la asa poveste as rade, as plange si as aplauda!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

CarlaV, pai pentru asa o sarbatoare e o vreme super. Ce poti sa-ti doresti mai mult: sa ploua si sa ai luminari pe masa.
La multe aniversari!

Mergi la inceput

Laviiiiiiiii, mamica tzontzonica, ce faciiiiiiiii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Eu azi am fost cu Ines la dr. caci dupa conjunctivita aceea urata din primavara mi se pare ca a ramas cu o sensibilitate la ochiul stang; cica e bine si nu tre' sa-mi fac probleme.Asa sa fie.Vorbiti despre soacre si relatia dintre frati...eu as scrie pagini intregi pe temele astea si tot ar mai ramane ceva de spus; despre soacra-mea n-am nici un cuvant de lauda, defapt cred ca este cea mai egoista si ipocrita femeie pe care am intalnit-o. Atat de tare ma uraste incat a renuntat inclusiv la relatia cu copilul lor si proprii nepoti, or asta cred ca spune multe; in ziua in care am nascut-o pe Ines au sunat la noi nu ca sa ne felicite ci ca sa ne ceara bani si sa-i reaminteasca baiatului ce prost a fost cand s-a insurat cu mine.Am suferit tare mult pt. ca n-am reusit sa avem o relatie civilizata (desi eu am incercat toate metodele posibile) insa de cand m-am detasat de ei si de discutiile care duceau in acelasi punct sunt mult mai impacata cu mine si realizez ca nu eu am pierdut ceva ci ei: bucuria de a fi la curent cu felul in care cresc nepoatele lor, bucuria de a fi alaturi de copilul lor si familia lui care una peste alta este fericita. Eu n-am frati si regret insa imi doresc mult ca fetele mele sa aiba o relatie sanatoasa; incerc pe cat posibil sa respect dorinta fiecareia si sa nu spun niciodata "lasa ca esti mai mare", "da-i ei ca e mica si nu intelege"; mai nou, cand le vad ca se caraie pe cate o jucarie, nu ma mai bag ci le las sa-si rezolve problema, ca ajunsesem s-o ascult mereu pe Sarah nemultumita. Acum o trimit la sora-sa ca sa discute si sa-i spuna ce nu-i convine si vad ca vine din ce in ce mai rar la mine cu para. Ines o necajeste pe sarah continuu: ii opreste televizorul si rade, o trage de par, ii baga piesele de puzzle in gura, ii ia hainele si fuge cu ele; mai nou sarah are niste chilotei cu printese pe care ii adora si ieri am vazut-o pe Ines ca i-a luat punga cu chiloti, a pus-o pe brat, i-a zis bye bye si-a fugit. si uite asa, Ines a devenit un fel de baubau, ca Sarah ma roaga sa-i pun sus pe biblioteca toate lucruile la care tine, "ca vine Ines".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Valen ma bucur ca Ines e ok cu ochiul

Ia haiosi tare fratii/surorile....ma topesc dupa ei din povestirile voastre. Cred ca voua va e mai greu...dar din afara suna asa de cute

Simo mami de www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=222023392&ownerId=4088536" target="_blank">Matei

Mergi la inceput

Fetele, cele care aveti copiii ciorbari, am o intrebare: dati copiilor zeama in care fierbieti carnea? Mie mi-a fost teama pana acum, dar am facut o ciorbita de pui, mmmmmmmm delicioasa si i-as da. Pot?

Mergi la inceput

pai oare poti?
intrebarea e: vrei?

hai ca esti culmea! da-i nene, ca n-o fi foc!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

si de ce nu dormiti la ora asta?
capu' la cutie! hai hai, capu' la cutie!

zzzzzzzzzzzzzzz

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput