Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (103)
Raspunsuri - Pagina 3
cafera spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mi_a Salutare! ( apropo, Cafera arati axact asa cum imi imaginam- frumoasa, blanda, delicata). Mihai si mami |
Multumesc mult pentru cuvintele frumoase.
Mi_a, daca te-ar auzi soacra mea, te-ar trece pe lista neagra, ca pe toate persoanele care ii spun ce nora deosebita are. Sa iti intre bine in cap ca sunt o scorpie care cheltuiesc banii baietelului ei in loc sa beneficieze ea de ei, o mama exagerata si inconstienta pt ca nu o las sa-si creasca "fetitele lu' mamie" dupa regulile ei si o calareata pentru ca ma plimb cu copiii de gat in loc sa-l las pe barbat sa se duca singur.
cafera spune:
Eiiiiiiii, cine se inscrie pe lista de scorpii?
Aaaaaa si uitasem sa spun ca in loc sa fac pachetel barbatului dimineata, il trimit la pranz la restaurant. El nu s-ar duce saracul, dar are incotro? Asa ca fetele, vedeti si voi ce face lipsa pachetelului de mancare.
xerxe2005 spune:
Sotul meu a aruncat hotarat si constant pachetelul facut de mine, la cainii de la sediul unde lucreaza el, asa ca am renuntat de mult la sportul asta. El spune ca e atat de ocupa,t incat nici timp sa manance nu are. Acum prefera sa manance la restaurant cu cate vreun coleg de serviciu sau client, ca sa faca doua treburi deodata, adica sa discute treburi profesionale si sa si manance. Daca nu are nici o ocazie de genul asta, sta flamand si bea cafea si fumeaza la greu. De aia e si asa subtirel.
Acasa greu il asez la masa, ca are treburi de discutat cu socrul despre constructia casei noastre.
Ce bine ar fi daca m-as molipsi si eu!
Cafera, unde pot si eu sa vad pozele tale si sa confirm cat esti de draguta?
Razvan Gabriel
Amethyst spune:
A pronuntat cineva cuvantul scorpie?
Eu gatesc din an in paste (dar stia barbatul asta cand m-a luat), mai degraba gateste el sau chiar ... soacra care ne mai miluieste cu cate-o mancare excelenta cam o data pe saptamana, gandindu-se probabil la bietul (ditamai) barbatul care nu are ce manca
Deci, de gatit nu gatesc (decat pentru copil), curatenie in toata casa ne face o femeie iar noi ne straduim sa intretinem in rest desi as putea spune ca J se straduieste opusul.
Si atunci ce fac toata ziua de nu mai apar pe forum?
Pai... lucrez de acasa cand doarme sau cand ma lasa domnisoara mea pretentioasa iar in rest bot in bot cu copilul, explicandu-i, povestindu-i, inventand jocuri sau alergand dupa ea prin parc. Iesim si acum cat se poate de mult, planuiesc iesiri si pe ploaie sau dupa ca i-am luat cizme de cauciuc si manta ca sa poata tropai prin balti linistita.
Apoi avem prieteni cu care ne vizitam des, timpul trece destul de repede, copilul creste si ne uimeste iar noi....o admiram.
sunflower, cum o mai duci?
brazuca25 spune:
Neatza! Nu e niciuna mai scorpie ca mine (si scorpioanca si scorpie)! Pai eu sunt aia care nu lasa copilul cu colici sa il linisteasca mamaica, ca doar EA stia sa aiba grija de un copil! Ce sa mai zic ca am barbat de il bate vantu' pe strada si e numai vina mea, nu ca la ea acasa ar fi fost mai gras.
mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri
brazuca25 spune:
Si acum lasand gluma la o parte, am vazut filmulet de Daria, mor dupa parul ei!
Am primit si rezultatele analizelor si suntem 100% OK!! Si fier si hemoglobina si tot e bine! Deci am scapat de anemie! Deni are tot sub 10kg, dar acum nu ma mai stresez. De fapt am descoperit ca e fitzoasa la mancare, si ce mananca o zi, nu mai vrea toata saptamana. Smechera fata ca ma baga la bucatareala la greu.
mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri
jadi spune:
Ca tot s-a iscat discutia asta, banuiesc ca fiecare dintre noi e o mica scorpie, fie fata de socrii, fie fata de parinti dar... ma gandesc ca si soacrele au si ele partea lor buna, sunt mamele sotilor nostri, rele, bune, au fost in stare sa nasca oamenii potriviti pentru noi. Si apoi sa ne gandim ca si noi vom fi scorpii pentru nurori/gineri asa ca eu sunt moderata in povesti de acest gen. Eu de asemenea ma abtin de la comentarii, niciodata nu se stie cine citeste acest forum si apoi sa picam mai rau decat suntem in ochii socrilor/parintilor. Amintiti-va de Mioara si persoanele "binevoitoare" care au facut-o sa nu mai participe alaturi de noi pe acest forum (Mioara te salut pe tine si pe Doru, sper din tot sufletul ca ne citesti, macar din cand in cand).
Cafera, multumim de aprecieri, doamnele din pozele postate nu sunt "cuscrele" ci mama si sora ei, si da, se intelg bine dar se si cearta pe masura, asa ca intre surori . Eu ma amuz copios ca mama ne pune la punct atat pe mine cat si pe sora ei dar e haioasa de fel si nu punem la suflet, o luam ca atare
Ca mi-am adus aminte de persoanele care nu au mai scris de mult, ce o fi facand Jeni?
Deni & Vlad & Tudor
mychydutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cafera Mi_a, daca te-ar auzi soacra mea, te-ar trece pe lista neagra, ca pe toate persoanele care ii spun ce nora deosebita are. Sa iti intre bine in cap ca sunt o scorpie care cheltuiesc banii baietelului ei in loc sa beneficieze ea de ei, o mama exagerata si inconstienta pt ca nu o las sa-si creasca "fetitele lu' mamie" dupa regulile ei si o calareata pentru ca ma plimb cu copiii de gat in loc sa-l las pe barbat sa se duca singur. Mamica de printese |
super, super tare! mai, parca soacrele astea sunt facute toate pe acelasi calapod, zau!!!!!!! ma tot rog la Dzeu sa-mi urce liftu pana la mansarda si cand oi fi soacra, sa nu o iau pe aratura ca stim noi cine!
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!