Ingrijire dupa epiziotomie

Ingrijire dupa epiziotomie | Autor: Noa

Link direct la acest mesaj

Vreau sa le intreb pe acelea dintre voi, care au nascut natural si au avut nevoie de epiziotomie,cum v-ati ingrijit cusatura astfel incat sa se vindece cat mai frumos iar cicatricea care ramane sa fie cat mai discreta? Daca ati folosit vreun unguent special,bai de sezut, orice informatie mi-ar fi de ajutor.Sora mea a nascut acum trei zile natural si o jeneaza f.tare cusatura.Dr. ei nu i-a recomandat sa faca ceva in mod special si m-am gandit ca poate ne ajutati voi!
Multumim!

POZE , www.onetruemedia.com/my_shared?z=2ea770fc03cbe39a34ff7d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Ioana, minunea mea...
M-am facut mare!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Eu am folosit crema Carpicon, mi s-a parut foarte buna.

Edit: am mai gasit un topic cu sfaturi, sper sa te ajute.

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia / Bazar pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

am vrut sa raspund detaliat, dar am vazut linkul dat de kid...si acolo e raspunsul meu, asa ca...citeste-l acolo:)

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

o salata de MINUNATII, care din pacte s-au amestecat rau la up-loadare - proba de rabdare:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

eu am folosit o crema cu extrace din plante: Cicatrizin si s-a vindecat foarte frumos

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

M-am dat cu Oximed spray!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela.d spune:

Eu nu am folosit decat ceai de pelin. Dupa ce ma spalam, ma clateam cu ceai de pelin. Ceaiul de pelin este un foarte bun cicatrizant. Mie mi-a fost recomandat in spital.
In ceea ce priveste cicatricea, vreau sa spun ca nu se mai vede. Dar conteaza si mana doctorului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elvie spune:

Eu nu am folosit nimic si a fost ok,Conteazeaza ca locul sa fie curat si uscat pt. a se vindeca mai repede ,si nu m-am uscat cu prosopul am folosit uscatorul de par

Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

firele de la cusatura m-au deranjat 4-5 zile, pana mi le-a scos doctorita; local ma spalam dupa fiecare mers la toaleta si de fiecare data cand pierdeam o cantitate mai mare de lohii; am folosit niste tampoane ca cele de ciclu dar, atentie, nu always care au la suprafata ceva mai.."plasticos" si bella care au stratul de desupra de "hartie"; pe tamponul respectiv puneam betadina..

si cat de des putem stateam cu zona respectiva "expusa" , sa nu fie mereu umed acolo...

sa iti traiasca nepotelul si refacere rapida surorii tale

meg,dematei(9.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noa spune:

Multumesc pt raspunsuri!
O sa vedem ce alegem acum, din atatea recomandari!

POZE , www.onetruemedia.com/my_shared?z=2ea770fc03cbe39a34ff7d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Ioana, minunea mea...
M-am facut mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Cam in cat timp se vindeca?

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit

... once upon a time ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Eu nu am folosit hartia igienica, m-am spalat de fiecare data si ma uscam prin tamponare cu un prosopel.
Nu mi-a recomandat doctorul nici o crema, nici nu m-am interesat expres si din pacate, un fir de la cusatura nu s-a absorbit si a facut un granulom si ma jena teribil. Am fost la ginecolog si mi-a dat niste ovule, nu mai stiu cum se chemau. Abia la doua luni dupa nastere zona nu a mai fost sensibila si dureroasa.
Deci, poate mi-ar fi prins bine niste creme, unguente.

Razvan Gabriel

Mergi la inceput