Vitex
Poate cineva sa mi spuna unde pot cumpara Vitex in Bucuresti?
O adresa concreta de plafar sau magazin specializat in produse naturiste? Va rog mult tot?
Maria
'Love is an act of endless forgiveness, a tender look which becomes a habit'
la Dumnezeu sa primesc in dar un 
Raspunsuri
georgia_c spune:
ti-am raspuns si la endo ... o adresa exacta nu stiu insa la unirea este un plafar destul de bine aprovizionat de unde poti cumpara vitex ...
daca iti activezi PM-ul si esti interesata iti explic ce si cum
te pupacesc
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
marryan spune:
georgia multumesc mult, la mine e activat PM, poti sa mi explici mai exact ca sotul se afla la bucuresti acum si el 2 zile tot cauta prin farmacii nu gaseste, insa farmacistele nu ia spus mai exact de unde procura, si azi trebuie neaparat sa cumpere ca miine se intoarce.
unde se gaseste magazinul Unirea?
Maria
georgia_c spune:
sincer io nu vad PM-ul tau activ ... ar cam trebui sa-l ai mare scris cu rosu , lange celelalte unele de lucru , gen sterge mesajul , trimite mesaj cu citat ...etc ..adica exact in aceeasi linie cu numele tau scris mare PM..ceea ce la tine nu apare ![]()
oricum ca sa nu pierdem vremea ...
plafarul de la unirea de care povestesc este la statia de metrou unirea--> trebuie sa ajunga pe partea cu BDR-ul (caci sunt mai multe iesiri de la metrou)-este o sucursala nu f mare --->apoi cum sta pe trotuar si lasa BRD-ul in dreapta merge pe cheiul damboviteti si la a doua straduta face dreapta , iar acolo imediat este plafarul si are sigur ...sau io am cumparat mereu de acolo vitex agnus castus ... la 40ron
daca totusi activezi PM-ul, imi dai o adresa de eamil , iti fac o schita si ti-o scanez ..
Albert Einstein
mariaraluca spune:
Adresa farmaciei Naturaplant - de unde poti sa cumperi Vitex este:
Str. Caldarari
Mai exact: in incinta Hanului lui Manuc
Daca sotul tau ajunge in zona Piata Unirii si intreaba de Hanul lui Manuc sigur se va descurca.
Mult succes !
Va pup 
mariaraluca spune:
De la Naturaplant poti sa comanzi online.
Detalii poti sa citesti la:
naturaplant.ro/cumcump.php (cu www. in fata)![]()
Sunt seriosi si vei primi ceea ce ai comandat.
Aspiranta la 
marryan spune:
multumesc tare mult georgia si marialuca. am vorbit cu sotul sa caute pe aceasta adresa care mi-ati dat-o sper sa le gaseasca.
P.S. georgia eu mesaje private primesc insa nu stiu cum sa activezi PM, poate ma ajuti. multumesc tare mult!
Astepta vesti bune de la tine

si semnul
Maria
georgia_c spune:
nu stiu sigur , ca nu mai tin minte .. insa pt activare PM , te duci sus in contul meu (vezi ca este pe bara albastra de sub ratuste din capul site-ului), si acolo ai optiunea mesaje private ... probabil de pe acolo trebuie activata ..daca nu e de acolo .. promit ca ajung acasa si ma uit mai atent ...
Albert Einstein
mariaraluca spune:
Pasi pentru activare PM:
- Contul meu
- Mesaje private
- Options
- Bifezi: "Activeaza mesajele private"
Mult succes ! 
Aspiranta la 
lucialu spune:
Marryan
scuze de off topic,dar tocmai am vazut un iepuras la tine in sobect...MariaRaluca daca tot ne votezi tu colo sha
,deci inteleg ca iti suntem dragi...
nu treci pe la noi sa iti vedem urechiusele prietenoase?![]()

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
mariaraluca spune:

Ce primire calduroasa !!!
Superrrrrrrrrrr 

Nici nu ma asteptam 

Draga mea, Lucialu, imi sunteti foarte dragi, zi de zi va citesc, stiu povestea fiecaruia si ma gandesc la voi. 
Eu de felul meu sunt timida
, dar cu ajutorul tau ma voi trata.
Nici nu poti sa-ti imaginezi ce bucurie mi-ai facut 
Aspiranta la