Vitex
Raspunsuri - Pagina 2
marryan spune:
mariaraluca
multumesc pentru explicare, gata am reusit sa-l activezi.
lucialu
si pe tine si cu mare drag, eu nu am mai scris la endo despre simptoamele mele de endo care le am la "cap" zis io asa ca de... omu daca nu mai stie ce sa faca in cazuri de disperare se leaga de toate piedicile si le studiaza bine apoi se apuca de treaba ca sa le inlature...cred io ca ma aflu cam pe la mijlok...in studiere si in inceput de cale de tratare, sper sa fie cu Doamne Ajuta ca tare vreau sa ajung si eu
in brate....nu de alta dar cam ma ofilesc
incetu cu incetu si apu oi ajunge baba cind moi trezi ca misca ceva in burta![]()
pupici la toate iubitele

Maria
'Love is an act of endless forgiveness, a tender look which becomes a habit'
la Dumnezeu sa primesc in dar un 
marryan spune:
si ca sa continui cu povestea mea in lupta cu procrearea...tin sa iti spun ca nimeni nu mia zis clar de ce eu nu ramin si toate analizele care le am dat au rezultat ca organismul meu functioneaza in norme, si ca sa zic asa ca nu ma las cu una cu doua...am incercat tot felul de tratamente si alopate de mia distrus ficatelul...dupa ce am realizat io ca nici un medic nu ma poate ajuta si fiecare cu povestea lui in privinta fertilitatii, am hotarit sa ma pun cu burta pe carte si sa studiezi plantele in parte la ce si cum ajuta, sa mi fac o shema de tratament, mai intii am facut o cura de detoxifiere de unde am si slabit fr mult cu toate ca am minkat orice miam dorit nu tin o dieta speciala, pur si simplu sanatos am minkat..si acum continui, am studiat factorii negativi care provoaca endo la femei si cum se poate trata cu alopate sau naturiste, si uite asa incerc sa vad poate acest tratament va aduce roade, zic sper..ca de fiecare data cu asta incep tratamentul cu "Doamne Ajuta", si apoi "Dumnezeu cu mila". Eu fac tot ce se poate ca sa nu ajung la FIV, dar daca nu reusesc pina in toamna 2009 atunci asta imi va fi calea sper io spre succes.
Acum sunt la faza si de schimbare totala a gindirii, ca de si asta conteaza mult in cheea succesului, "asta o spun multi oameni care au reusit multe in viata" si asa mam hotarit si eu sa ma schimb ca sa pot obtine ceea ce vrea tare tare!
Va doresc la toate ceea ce imi doresc eu mie, sa fim binecuvintate cu copii sanatosi cit mai curind, sa fim familii fericite, si noi femei implinite pe acest pamint!
Maria
'Love is an act of endless forgiveness, a tender look which becomes a habit'
la Dumnezeu sa primesc in dar un 
lucialu spune:
Iubitele va astept sa ciocanim tastele la acelasi subiect!Unde suntem mai multe devenim mai muschiuloase
,cu cat mai multe creierase puse la contributie si in plus cate un pup senin pentru zile noroase cu atat mai multe lucruri bune!![]()
Va puuuuuuuuuuuup si va astept!

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...