Azoospermie - cap23 -

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

FELICITARI dalailana!!!!! SUPERRRRRRR
Pisik LA MULTI ANI FERICITITI si un copilas frumos si sanatos!

Mergi la inceput

evanescence cu vesti bune ai venit si tu. Ce ma bucur . Astept acum sa zici ca esti
miki-miki, mult succes sa ai si sa te intorci cu vesti bune.

Mergi la inceput

nusy, nu mai stiu in ce faza esti cu tratamentul, dar iti doresc sa mearga ca la carte!

Eu m-am intors din concediu cu o intarziere de CM. Probabil faptul ca am facut baie in apa nu tocmai calda. Ma enerveaza de mor. Vineri ma duc la dr. in Austria si mie inca nu mi-a venit CM. Oricum azi e ziua 34 cu un CM de 29-31 zile. A, si nu va ganditi ca sunt , ca nu am cu ce si mi-am luat temperatura azi dimineata si e 36,7.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evanescence spune:

nusy merci pt raspuns,cu greu am gasit dar hipersemia asta chiar se refera la volum ,sotul a avut 7 ml dar nu ma intereseaza asta,la prostata oricum nu are nimic asa a zis uro....sper din tot sufletul sa creasca nr in continuare
Iti doresc mult succes marti la punctie....sa nu uiti de noi sa ne anunti cum a fost
Moniland ce bine ar fi sa va anunt ca sunt ,bineinteles ca deja am simptome imaginare acum dupa aflarea rezultatului dar probabil imi vine CM in 3 zile.
Succes in Austria
Bytzi si iti tin pumnii strans de tot....

Apropo si eu mi-am luat temperatura zai dimineata si a iesit 37.3 ce inseamna asta,in 8 ar trebui sa vina CM e ok????

Va pup si va doresc succes la toate

"Asteptand un ingeras''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Moni: te pupic,marti am punctia.

Evanescence: ma bucur ca te-ai lamurit cu hipersemia.Temperatura mare inseamna ca inca n-are de gand sa vina CM.Oricum,mai ai 3 zile pana ar trebui sa-ti vina,asa ca deocamdata nu inseamna nimic.Doar daca-ti intarzie si se mentine mare,ar putea fi semn de bebel.Bafta!

Nusy

Mergi la inceput

wauw nusy, iti tin pumnii. bafta multa!
evanescence, si eu stiu ca temperatura scade inainte cu 1-2 zile de a veni cm. Daca se mentine peset 37 e semn de sarcina. Dar nu te stresa cu asta ca la cum a evoluat spermograma sotului tau sigur vei ramne pe cale naturala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Evanescence ma bucur ca spermograma sotului tau s-a imbunatatit, poate poate natura isi va spune cuvintul . Doamne ajuta
Nusy a mai ramas putin de parcurs pian vei fi mamica. Ma rog sa fei cu ochisori de data asta. Trebuie sa fi optimista si sa crezi in sansa
Bytzi
Moniland sunt cu gindul la tine

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Nusy – doamne ajuta, sa fie totul bine si sa ramanem toate gravide in acest octombrie plin de sperante
Moni – draga de tine, asta sa fie problema, ca a intarziat CM … dar restul va fi sigur bine
Evanescence – ma bucur din suflet ca s-a imbunatatit spermograma, chiar acum poti spera si la minuni pe cale naturala …totul e sa crezi

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

INFORMATII DESPRE O NOUA OPERATIE CARE POATE AJUTA PERSOANELE CU AZOOSPERMIE

Dragelor, vreau sa va aduc niste informatii noi care pe unele din voi sigur le va ajuta.

Am mers pe firul apei cu reportajul despre care s-a scris la noi pe forum, cel de la Fundeni in care se preciza ca se pot desfunda canalele blocate la barbatii cu azoo excretorie.

Candidatii optimi pt aceasta operatiune sunt barbatii care au analize hormonale si genetice ok, deci pt care, cel putin teoretic, azoo este excretorie.

Astfel, am aflat ca acum se face aceasta operatiune la Fundeni, de catre dr Voinea, dupa o metoda pusa la punct de o echipa de la o universitate din Olanda.

Mai concret: se face o eco rectala pt a vedea daca prostata e ok, o proba de fructoza din sperma (asta ne-a spus clar ca nu face decat dr Matei) si daca totul indica un blocaj, atunci se trece la operatie.

Dr Voinea poate fi gasit in sectia de urologie la Fundeni (am si un nr de mobil pt cine e interesata), et 2.

Eu am sperat foarte mult sa fim candidati pt aceasta operatie (déjà hotarasem sa sar peste FIV acum in speranta ca … voi ramane natural ) , insa se pare ca la sotul meu blocajul este pe canalul deferend insa in interiorul prostatei, ceea ce din pacate nu ne face eligibili pt operatie.

Insa cred ca suntem un caz, e posibil ca sotii vostri sa poata beneficia de acasta operatie si sa scapati de cosmarul FIV-urilor, tratamentelor, biopsiilor.

Eu am vorbit cu medicii si chiar pare o varianta viabila, daca va incadrati in “descriere” mergeti macar sa vorbiti cu medicii, e posibil sa fie o decizie care va va schimba viata.

Succes !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Nusy bafta multa, suntem alaturi de tine si sunt convinsa ca de data asta va fi bine pana la capat!
Pisix f interesant ce ai descoperit, poate sunt fete care vor beneficia de procedura asta, sunt convinsa ca sunt pe aici azoo care se incadreaza in acel "tipar". Tie bafta la FIV, mult a fost putin a ramas!
Eva super rezultate are sotul tau, baga tare pe natural ca nu se stie ce surpiza vei avea

Mergi la inceput