Azoospermie - cap23 -
Raspunsuri - Pagina 10
dear_bambie spune:
Buna.
Pisix, saru'mana!
Ralmar, imbecili mai sunt unii doctori si vad ca s-au si inmultit!!!
toate feteleee!!!!!!!!
aniversare casatorie; asteptand o minune;
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."
RalMar spune:
Da, stii cum era vora "multi, da' prosti" M-am obisniut cu toate rautatile. Oricum, acum ma pregatesc de menopauza, m-am hotarat sa-mi arunc toate tampoanele si absorbantele de prin casa, si astept cu nerabdare sa ma ia caldurile, ca eu sunt mai friguroasa din fire
bytzi spune:
ralmar hai ca esti mortala ami placi...da chiar asa ti-au zis dr ca intri la menopauza?la 28 ani?
Pisik06 spune:
Buna fetelor!
Multumesc pentru urarile de ziua mea cu intarziere
Dalailana, felicitari! Sa iti dea Dumnezeu o sarcina usoara si bebe sanatos!
Pisix, Nusy, Miki (sper ca am citit corect), succes si sa veniti cu vesti bune! Va tin pumnii fetelor si incerc sa va urmaresc, chiar daca cu intarziere
Pupici
15+
amzulica spune:
Ralmar - si eu sunt la menopauza din februarie anul asta - asa mi-au zis la primul FIV ratat. Am o menopauzaaaa cu ochi si putza. Nu-i mai lua in seama, mergi si fa-ti inhibina B si calmeaza-te. Eu o luna aveam FSH 11 alta FSH 7 si tot asa. Primul FIV l-am inceput pe FSH 11 si nu am avut din 14 foliculi nici un ovocit. La al doilea - "pe menopauza" cu FSH 7 - din 16 foliculi, 10 ovocite.
Mult succes iti doresc.
Cami 18+
http://community.webshots.com/user/amzulica
evanescence spune:
Buna fetele....nu am mai scris demult,dar va urmaresc in fiecare zi...Felicitari Gravidutelor
Avem si noi o bucurie am repetat astazi spermograma dupa luna a 2 de tratament cu Gonal-F(face sotul pt FSH mic)....si rezultatul ne-a surprins avem 13.5 mil/ml cu 49% mobilitate de la 5.3 mil/ml......speram din tot sufletul sa creasca tot asa si pana la craciun poate ajungem si noi la 20 mil...
Mai am o nelamurire pe spermograma pe langa diag de oligoospermie mai scrie acum si HIPERSEMIE ce este asta????? nu am gasit nici pe net nimic,rog fetele care stiu ceva sa ma ajute....asta e cea mai buna spermograma care am avut-o vreodata si nu pot sa-mi explic de ce este trecuta si hipersemia asta,care nu gasesc nicaieri ce inseamna.
"Asteptand un ingeras''
bytzi spune:
mai fetelor dar se poate,ajusa sub pe pag 3....
eva super veti putea sa faceti o inseminare sau poate naturel.... nusy vreau sa-ti urez tot binele din lume si mult noroc ,nu stiu an ce stadiu mai esti cat mai ai pana la punctie sau ET ....te caut eu la FIV nu scapai deci-- doamne ajuta
bytzi spune:
nusym-am informatmult succes pt marti sa ai cati mai multi foliculi si grasi,doamne ajuta
nusy spune:
Pisik,Bytzi,Andra: ,multumesc ca va ganditi la mine,sper sa fie totul bine marti,la punctie.
Evanescence: felicitari pentru spermograma, hipersemie s-ar putea sa se refere la volumul prea mare al spermei colectate,uita-te la volum ce parametri are.Daca este prea mare,arata o afectiune a prostatei(asa ne-a zis nou adr.Soare).
Nusy