Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(85)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Eu am reusit iar sa dau laptele pe foc ca m-am luat cu forumul .

Sa raspund si eu de la capitolul trecut.

Nu am stat sa citesc pe internet dar cum naiba costa balansoarul acela 1500 RON, ii da cumva si sa pape? Totusi, este mai mult decat un carut bunicel si in care il poti pune pe bb si sa-l balansezi. De multe ori bb plange pentru ca vrea in brate la pieptul mamei si atunci nu ajuta cu nimic balansoarul. De aceea mi se pare mult mai util un sling sau un wrap, bb sta la pieptul mamei, mama poate face treburi usoare prin casa, se si poate apleca putin.
Poate vi se pare ciudat dar eu am stat si m-am gandit ca daca am si patut, si cosulet, si balansoar si carut si le folosesc pe toate pai bb cand mai sta la mine in brate? Eu sunt dependenta de bb, cresc atat de repede incat nu prea ma voi indura sa-l las din brate decat cand vreau si eu sa dorm sau merg la baie. Asa ca nici nu mai iau in calcul un balansoar sau un cosulet, sunt frumoase ele dar degeaba daca eu consider in cazul meu ca nu le voi utiliza decat foarte putin.
Vrabiuta, mersi de link, l-am salvat in caz ca ma hotarasc sa-l comand. Pare insa atat de simplu de facut. Doua cercuri de dimensiunile acelea le am deja de la esarfe, imi mai trebuie o bucata de material. Asta in caz ca este intr-adevar atat de simplu.
Si eu mai nou casa plina de ponei, a primit un set la ziua ei si de abia acum i-a bagat in seama, i-am mai cumparat inca doi si sa te tii, le pune margele, elastice, este ultima ei descoperire.
Carmendu, bancul, mai vrem .
Mirtha, nu se sta peste tot minim 5 zile la cezariana. Eu am stat intr-adevar 5 zile la Caritas dar am vazut ca la Municipal externau si la 1 zi dupa operatie, se intampla in noiembrie 2004, acum nu stiu exact. Dar mie nu mi se pare normal la 1 zi insa daca sunt spitalele pline alta solutie nu cred ca gasesc.
Kita, ma bucur ca ai mai dat un semn de viata.
Dea, vrei bataie, cum adica ne lasi balta, tocmai acum cand se apropie marele moment si incep diverse frici .
Elilov, roaga si tu sotul sa-ti faca putin masaj. Si pe mine ma doare dar ma asteptam sa apara durerea odata cu cresterea burtii. Acum and scriu stau pe covor si spatele il mai indoi de marginea canapelei.
Mav, chiar ma gandeam la tine ca pana termini cu proiectul ajungi la termen. De luni am zis gata, trebuie sa termin si eu ca uite Mav ce munceste. Azi am terminat calculele si sper saptamana aceasta sa scriu si raportul si sa termin cu proiectul acesta ca m-am saturat. Lucrez la raport din iunie .
Spiridusule, inca vomiti, ce nasol, poate de la mirositorul de langa tine . Pai inseamna ca stai bine cu kg, macar acest avantaj sa il ai.
Bebecris, sunt bune si pentru bb si pentru mama. Dar pentru bb mai mult pentru urgente altfel poti risca sa se irite. Noi le-am folosit cu drag prima luna si nu stiam de ce se irita bb. Dupa aceea am prins curaj si cum facea ceva cum o duceam la spalat funduletul la baie.
Vrabiuta, eu astept linkul, nu se stie cand voi avea nevoie de el. In ce limba este ca poate nu trebuie sa ni-l traduci.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 29+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

spiridus- nu ti-a zis nimeni sa nu iei gynipral mai tarziu de ora 6?
nu se ia asa tarziu, chiar daca ai de luat mai multe pastile. cel putin pana te obisnuiesti cu el.

31+ Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Spiridusule, stai linistita ca astea sunt reactiile adverse ale gynipralului. Eu am avut chiar azi, desi iau de 10 saptamani, pt ca l-am luat fara sa mananc ceva inainte. Eram la birou si comandasem mancare chinezeasca si nici nu eram in stare sa mananc de cat imi tremurau mainile.
Zairra, se vad pozele....dar eu n-am zis nimic ca m-am ofticat Pai e corect sa pui poze cu tine ca o ? Baga si tu o poza cu burtica, ca acum ma apuca depresi ca nu mai am talie de viespe ...glumesc!!!!
Lorena, fugi draguto pana la medic, pt linistea ta si a noastra. Mai ales a noastra, ca daca dispari fara nici un semn ne urcam pe pereti pe aici...

==========
Corina 29+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Loren, vrei bataita? Fugi la spital sau macar suna-ti dr si vezi ce spune...

Ramo 28+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zairra spune:

Acum le astept pe cele cu burtica, cica e-mail-ul e pe drum, erau salvate la el...Lasa ca avem timp sa ajungem iar cu talie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Carmendu, eu iau gynipral din 6 in 6 ore. Sunt zile in care daca nu-l iau cand trebuie nu am nimic, sunt zile cand cum am intarziat putin, cum am burta pietroi si nici la toaleta nu ma pot duce de durere.

==========
Corina 29+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

lorena-
sper ca ce ti-au zis fetele te-a convins daca nu sa te duci la spital, cel putin sa suni un doctor. pentru linistea ta.

31+ Victor

Mergi la inceput

corina -imi pare rau sa aud ca iei asa de des gynipral si totusi ai contractii. mie mi-a dat gynipral dupa o schema pe o durata limitata de timp. am zile cand am contractii multe 20-30 si altele cand am vreo 10. iau nospa si gynipral la nevoie.
dar mie mi-au spus 2 dr sa nu iau asa tarziu doctoria asta.

31+ Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zairra spune:

Gata, am pus si o burtica. Maine le caut si pe cele cu cap:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Zairra vazut pozici, esti o scumpica le asteptam si pe cele cu burtica mare.

Spiridudul felicitari pt bebitza cel sanatos . Menajeaza-te si nu face efort...nu de alta dar sa nu ne-o iei inainte cu nascutul

Isabela fericita 31+ cu Rafael Nicolas

Primul nostru

Mergi la inceput