Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(85)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Lorena si eu sunt de parere ca ar trebui sa mergi la spital. Mai bine sa sti sigur ce se intampla

Bebecris cred ca dau si eu o tura in weekend prin magazinul titan sa ma uit ce au pe acolo.

Isabela fericita 31+ cu Rafael Nicolas

Primul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Alexa daca a fost apa, pierderea nu a fost semnificativa si cred ca in urmatoarele 24 de ore as stii cum stau dupa restul simptomelor...momentan ma supraveghez sa vad care e treaba..la Bia am pierdut apa in cantitate imensa deodata....dupa ce am eliminat zile intregi dop...acum tocmai de aia intrebam daca se poate pierde apa fara sa pierzi dop, ca sa stiu si eu cum stau. Oricum in curind o sa stiu daca a fost alarma falsa sau ba!
Uite ce am citit de pe site la sapt. 34

Asigurati-va ca stiti semnele nasterii premature:

crampe de genul celor din timpul menstruatiei (uneori insotite de diaree, indigestie, stari de voma) scurgeri vaginale apoase, rosiatice sau maron (uneori precedate de eliminarea unui dop de mucus)
scurgeri de lichid amniotic din vagin

Bianca Andreea
Larisa Elena33+
A M R numai 7 saptamini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Loren vin dupa tine......daca nu-mi faci buletin info din ora in ora....ma iau contractiile....nu te culci...nu pleci de langa calc....nu dispari...stai aici lipita de taste...macar atat,ooooooooook??????????????????

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 32+ Deniel Alexi
-----------------------------------------------

AMR 7 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Lorena, te rog si eu, pleaca acum la spital!
O prietena de-a mea a nascut la 35s. I s-a rupt apa din senin, ei i se parea ca a curs prea putin lichid... nu o durea nimic, statea senina.... A trebuit sa insist destul de mult sa plece la spital (eu nu am putut ajunge atunci la ea).... si cand a ajuns la spital (dupa cateva ore).... au si bagat-o in operatie, desi dr ei nu era acolo!
A nascut fara sa aiba o singura contractie macar....
Nu-i de gluma! Nu mai sta pe ganduri!!!!!!!!!

35+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

Citat:
citat din mesajul lui loren@

Fetelor eu sunt destul de debusolata..azi cind am venit de la Mall, m-am dezbracat si mi s-a facut burtica ghem..zic sa ma duc la baie sa fac pp, ca asa fac cind simt burtica ghem si cind colo, ma trezesc ca fac pe mine, dar sincer a fost foarte ciudat ca nu am simtit ca fac, m-a trecut pur si simplu ca si atunci cind se rupe apa, asa ca nu stiu daca a fost numai pp 100%. Treaba este ca am niste junghiuri nasoale si bb super agitat, basca niste contractii nu dese de tot, dar dureroase...in fine, astept sa vad ce se ma intimpla si sper ca nu a fost totusi niste apa..Colul ma inteapa nasol si nici durerile de solduri si coloana si alea de burta ca la ciclu nu ma ocolesc.
Eu nici bagajul de spital nu il am facut, iar toate lucrurile lui bb sunt la mama care maine pleaca cu tata din Bucuresti. Sa mai zic ca maine vine si mobila pentru fetite?

Bianca Andreea
Larisa Elena33+
A M R numai 7 saptamini

sper ca o sa citesti mesajul asta, DUPA CE TE_AI INTORS de la spital
da-l in pana mea de bagaj si de mobila
du-te la spital!!!
ca m-a luat deja cu tremurat.
tu auzi?
k vin dupa tine...
mah, nu ii stiti niciuna adresa, k io ii trimit salvarea pe cap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

rezulttaul de la dr.
col scurtat.. daca vreau sa nasc maine, vorba aia, n-am decat sa ma agit in continuare si sa il ridic pe strumpf cat vreau.

bb e ok, io-s mai rau
nu e tahicardic deloc, si nici mic, asa cum mi s-a spus aseara

fetelor, a mai luat cineva gynypral?
eu am luat acum 1 ora, si mi-e rau de tot... imi tremura toate oasele
nu pot sa ma tin pe picioare

a mai avut cineva o asemenea reactie?

imi tremura mainile de abia pot scrie

ma duc sa vad ce zice prospectu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zairra spune:

Loren@, si eu cred ca ar fi bun un consult. Sper sa fiti ok!
Eu am mancat azi cat un purcelus, numai porcarii, cartofi prajiti, shaorma, ..nu stiu ce-i cu poftele astea ca pana acum mancam normal. A, inca mananc, mi-am facut niste lapte praf cu apa, cum mancam la bunici cand eram mai mica.

Intrebare: se vad pozele mele aici http://family.webshots.com/album/567303393AAlQsR ?Sa stiu daca am facut bine ce am facut...

Fetelor, voi vreti sa alaptati? Pe aici toti imi zic sa alaptez maxim 3 luni,...eu ma gandeam sa alaptez cat vrea bebe, nu? Doar nu e o data limita la care sa te opresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Spiridusule i-as trimite si eu salvarea....dar nu stiu unde e pititaaaaa Loren......

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 32+ Deniel Alexi
-----------------------------------------------

AMR 7 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Mai fetelor, ce s-a intamplat in seara asta?
Loren@ nici mie nu-mi suna bine lichidul ala care a curs fara sa te poti tine...exact asa curge apa...in plus, poate sa fie foarte putina..eu n-am avut cine stie ce..
Eu sunt de acord cu fetele, ca ar trebui sa faci un drum la spital, sa suni un medic.. Hai, curaj, ca noi tot aici o sa fim!
Spirudus sa stai cuminte la orizontala, lasa ridicarile... Ma bucur ca e bine bebe!

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 34+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

loren@...suna-ti medicul...sau da un telefon la salvare....nu stiu...vbeste cu un dr....sau du-te la spital...este cel mai bine!!!

32+ DAVID ANDREI
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png

http://community.webshots.com/user/bebecris78

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput