Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(85)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana28 spune:

Mirtha, multumesc mult pentru informatiile despre cezariana!
Eu, dupa cum v-am mai spus, am facut anul trecut o operatie si stiu cam ce implica operatia in sine, dar acum sunt mult mai speriata pentru ca nu ma gandesc numai la mine.
O intrebare: Chiar e obligatoriu de sonda urinara? Cele care ati mai facut op de ceza, v-au fost introduse?Este in functie de anestezia pe care o faci? Eu anul trecut am avut rahianestezie si nu am avut sonda, ma sperie foarte tare lucrul asta.
Va pup!

29+baietel

http://good-times.webshots.com/album/567279092qngjIG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

De azi dimineata ma tot uit pe Mothercare sa vad ce sa cumpar. Am tot pus in cos si cand m-am uitat cat costa totul am avut un soc
Ori ma bate husbandul, ori imi vand masina ca sa iau tot ce vreau pt bebelina ...Ma mai gandeam sa o imprumut pe mama la vecinii care au nevoie de bone ...ca eu am facut economie cat a stat mama ca am ramas fara menajera si a trebuit sa faca mama curat. Bine ca mama nu citeste forumul, sa vada ce idei are fiisa .

==========
Corina 30+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

mariana eu am avut celebra sonda...e asa de 'placut mmm' de iti vine sa o strangi de gat pe asistenta cat o introbaga..pardon de expresie...eu la 24 de h am cerut sa o scoata si tinete usturimi si arzimi...ihh..prefer mersul la wc..dar dac stai in pat 24 de h nu vad cum poti ajunge la wc..mai ales ca iti fac perfuzii si tinete volum
32+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

aoleu...de asta mi-e mie tare frica..nu am trecut prin nicio operatie...ar fi prima..maine ma duc si eu la control...si cred ca o sa vbesc des pre cezariana sau despre modul ij care voi naste...eu sunt cam rea de durere...
azi ma duc la inca o tura de cumparaturi pt bebe...si pt mine o camsa de noapte pt spital

32+ DAVID ANDREI
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png

http://community.webshots.com/user/bebecris78

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

voi ce fel de halat / capot va puneti in bagaj, ca eu sunt total in ceata. Mi-as pune un halat de baie, dar este voluminos.Iar la categoria capoate tot ce am vazut mi se pare potrivit pt 50 de ani. Voi cum va descurcati la acest capitol?

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

33 s + poate Vlad (dar mai negociem)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VonHelen spune:

in primul rand vreau sa va spun ca ma simt mult mai bine, s-au oprit durerile de burta iar contractiile aproape ca au disparut..mai apar doar cand simt nevoia sa fac pipi, probabil prin spasme vezicale care se propaga. sotulmmeu e bun de pus la rana: a fugit de la serviciu, a venit acasa si a gatit el pentru muncitori. se pare ca au fost multumiti ca e prima zi in care-mi spun " sarut mana pt masa" !!!!
in al 2 lea rand, legat de cezariana: nu trebuie sa mananci nimic cu 12 ore inainte pentru a scapa de clisma, si nu trebuie sa bei apa cu 2 ore inainte (parca ) pentru a scapa de sondaj vezical. eu stiu persoane care au refuzat sonda si au scapat fara..asa e la noi cel putin!
cea mai dura faza la cezariana , in afara de anestezie bineinteles, mi se pare faptul ca te leaga de maini si de picioare; oribil! am sa-i rog sa faca operatiunea asta imediat dupa ce ma adoarme si nu inainte !

31+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VonHelen spune:

Citat:
citat din mesajul lui malinas

voi ce fel de halat / capot va puneti in bagaj, ca eu sunt total in ceata. Mi-as pune un halat de baie, dar este voluminos.Iar la categoria capoate tot ce am vazut mi se pare potrivit pt 50 de ani. Voi cum va descurcati la acest capitol?

33 s + poate Vlad (dar mai negociem)[/blue][/font=Trebuchet MS]

eu mi-am pregatit un halat de baie de vara, deci mai subtire, nu asa pufos si cu maneca pana la cot; si camasa de noapte cu maneca scurta- e f cald in spital.
Fetele nu am vazut inclus in bagajul propus pentru bb si manusi-2 perechi. eu stiu ca ei se zgaraie, isi scot ochii cu degetele alea mici cu unghiutii ascutite..asa ca in primele 2 luni parca sunt absolut necesare.

31+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

sonda urinara???? tuseu dureroooos????
eeeu cum naaaasc?

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 32+ Deniel Alexi
-----------------------------------------------

AMR 7 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Malinas eu am luat halat din Carrefour, sunt de baie dar nu seamana a halat de baie, oricum e bun de splital (erau in varianta alba, bleu, visiniu si bleumarin).

Leeloo
33 +

http://good-times.webshots.com/album/562902143JedOlt?start=12
http://bd.lilypie.com/KW8up3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Elilovce-ai tinut tu minte iubita cu prenatalul meu . Asa e vroiam sa vin pana pe 22 dar am mai venit si saptamana asta ca sa aiba timp sefa sa-mi gaseasca inlocuitoare. Vineri oricum e ultima zi si scap. Yupiiiiiii!

Am vazut ca ati vorbit de masaj pe burta dupa cezariana. Sora mea a nascut prin cezariana tot la medlife si nu i s-a facut nici-un masaj. Dupa operatie cand a stat la terapie intensiva a avut un tampon cu gheata pe burta, iar ziua urmatoare cand a venit dr la ea a apasat-o un pic usor pe burta sa vada cum se prezinta. Atata tot!

Of Doamne au inceput sa ma ia emotiile de nerabdare cu privire la nastere. Abia astept!

Pupici pe burtici!

Isabela fericita 31+ cu Rafael Nicolas

Primul nostru

Mergi la inceput