Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (193)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

uitai sa va zic si eu de branza: intr-o zi la hypermarket, octavian a vazut un stand de prezentare a branzei feta DANISH WHITE, cu scobitori cu bucatele de branza si paine in ea..nu s-a miscat de acolo pana nu le-a mancat toate scobitorile :)..i-am cumparat DANISH WHITE, e super buna la gust, are consistenta untoasa..si moale...ii place... de atunci numai de aia mancam dimineata la dejun (pe langa castronul cu cereale)....evident, nu fara scobitori, nu are farmec!

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Sanatate multa copilasilor bolnaviori!

Mamaana
Dianav, mi s-a pus un nod in gat cand am citit de Oana cum o tinea pe bona de mana si se ducea lipa-lipa spre lift... Mai am 6 saptamani si incep serviciul si ma apuca jalea de pe acum...
Kikineata, Alexia nu vrea cascaval si branza de nici un fel.
Ruxandra, reteta de supa o am de la o mamica din parc.
Lacramioara, uite aici reteta de supa-crema de linte:
- o cana de linte
- 1 ceapa, 1 morcov mare, 1 cartof, 1 ardei gras rosu (ca e mai dulce), telina, radacina de patrunjel
- maghiran, cimbru, sare
Lintea se pune intr-un vas cu apa rece si sa lasa 5-6 ore sa se umfle (poti sa o lasi de seara pana dimineata, e chiar mai bine asa). Dupa aceea se schimba apa si se pune la fiert. Cand da in clocot arunci apa si pui peste linte apa fiarta, apoi adaugi si legumele taiate in 3-4 bucati. Apa pui in functie de cat de groasa vrei sa iasa supa. Cand sunt fierte toate, scoti legumele si le bagi la blender cu o parte din zeama in care au fiert, iar lintea o pasezi cu o lingura de lemn printr-o sita sau strecuratoare mare, ca sa scapi de coji. Separat, intr-o oala inabusi o ceapa taiata marunt in ulei cu putina apa si sare. Cand ceapa devine stravezie pui peste ea legumele facute la blender si lintea trecuta prin sita. Potrivesti de sare si lasi sa dea intr-un clocot. Ii opresti focul si adaugi maghiran si foarte putin cimbru. Servita cu crutoane e un deliciu. Pofta buna!

Noapte buna si pupici pentru fiecare in parte!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Aseara am fost in vizita la Denis .... nu s-a lasat cu sange... ; cred ca i-a placut foarte mult lui Luca tot drumul inapoi spre casa zicand intruna Denis, Denis... am mers pe jos, eu fiind dupa o bere bauta cu Cristi de Asiza... nu stiam cum sa ajung mai repede acasa, iar Luca se oprea la fiecare masina, numara rotile, frunzele din tufisurile de pe drum, fiecare cos de gunoi... credeam ca imi explodeaza vezica pana acasa... am ajuns cu bine insa
A adormit instant dupa baita, si eu m-am grabit sa dorm si eu de la ora 22.00... insa, am avut parte de o noapte horror... urlete si iarasi urlete... peste 3 ore din noapte a plans saracutul.. se pare ca ne iese prima masea din ultima tura . Sint rupta de oboseala.. se vede ca m-am invatat prost cu nopti dormite integral...
Va las acum ca vine seful sa ma trezeasca (dau repede un ness la fetele vrednice)

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Dianav, mai ce m-a induisoat faza cu bona cu fetita de mana...si cu funduletul ei mic in colantei!

Dia, branza Petit Louis a mancat pana acum Garga continuu dar as vrea si altceva care pot folosi la mancaruri. Asta e delicatesa.
Am priceput femeie ce zici cu carucioarele ca si io am incercat alte modele de la ei dar asta al meu e mai bun si decat Quinny si decat Graco crede-ma. Rotile astea mari m-au scos din incurcatura si mi-e usor ca-l pot manevra cu o mana. Dar dc tii neaparat iti dau tie dreptate.

Desiree io mananc branza feta din aia si e asa buna. Garga n-o vrea, inca:))

Flore, sa ne dai un semn si Dia sa ne arate burtica...a ta nu a ei

Donia, a-du-na-reaaaaaaaaa!! O poveste, o poza cand iti revii? Repede?

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

kiki, burtica mea nu vrei s-o vezi? nu de alta, dar acum poate concura cu una de
ps; nu vreau sa-mi dai dreptate, dar din pctul meu de vedere (si nu numai),cu quinny nu se compara nimic , mai ales dpdv al comfortului copilului si a pozitiei in carucior, iar la hartopelile din tm a facut fata cu brio, nici nu se simt gropile... se strange cu o mana (pe bune), se desface singur, si se manevreaza fff usor, oana cand a inceput sa mearga il plimba singura. dar gata cu pledoaria, ca doar nici una din noi nu mai cumpara carucior ff curand

dianav, cred si eu ca te-ai emotionat vazand=o pe oana asa ... of, e greu ca tb sa mergem la job .. mai zic o data: n-am nici un chef sa ma intorc la job!

yagmur, , ma bucur ca nu s-a lasat cu sange si mai ales ca v-ati distrat. o zi usoara la job si capul sus ca imediat trece saptamana si vine we! din pacate cu dintii stiu prea bine cum e, de curand oanei i-au iesti in 7 zile 3 canini si un molar ... cat chin pe ei saracutii!

teutz, super faina reteta de supa crema de linte, tb s-o incerc si eu... mi se pare un pic complicata pt gospodina de mine, dar incercarea moarte n-are ... am uita sa-ti spun ca ne-am tavalit de ras cu "cucoiul" alexiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Daca spun ca iarasi am chef de hoinareala, ma credeti? Nu am NICI un chef de munca..... si cand ma gandesc cate dintre voi va intoarceti la munca..
Ma bate gandul sa mergem la Timisoara... (din cand in cand revine gandul asta peste mine); fac un calcul si poate oct-noiembrie ajungem.. daca gasim si cazare ieftina si ok...
Dreams... dreams.... dreams...

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianav spune:

Branza asta Petit Luis cum e ambalata, sa cumpar si eu, ca Oana in afara de cascaval nu papa alte branzeturi. Adica e la cutie sau la punga, ca mozzarela?

Cum faceti voi sa scrieti cu caractere mici mici ca mai mic de 1 eu nu vad.

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yagmur

Aseara am fost in vizita la Denis .... nu s-a lasat cu sange... ; cred ca i-a placut foarte mult lui Luca tot drumul inapoi spre casa zicand intruna Denis, Denis... am mers pe jos, eu fiind dupa o bere bauta cu Cristi de Asiza... nu stiam cum sa ajung mai repede acasa, iar Luca se oprea la fiecare masina, numara rotile, frunzele din tufisurile de pe drum, fiecare cos de gunoi... credeam ca imi explodeaza vezica pana acasa... am ajuns cu bine insa

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

varsta Luca

Meeey, si eu am buda, zau asa ...pupam Luchita si mamica si poate mergem la bile in Polus zilele astea!

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Teutz Dani papa linte saptamanal, dar cu tot cu coaja, si neblenduite. Si nu i-a afectat burtica, mai ales ca el e sensibil la gaze...

Dia, cand zici ca mergem la lacdeverde? ai zis ca ati castigat 3 locuri, nu? Eu, tu, si pe cine mai luam?

branzeturi, cascaval la greu...branza proaspata tip ricotta, nu servim decat cu macaroane...dar musai sarat. budinca de macaroane cu branza dulce nu servim.

Fetelor cat e de frig in ro? adica mi-ar putea exemplifica cineva ce poarta cupilu' dvs dimineata la 10 de e acnd iesiti afara? maiue, bluzica, geaca? sau body+ pulover...sau?

Anul asta baieteii ce vor purta pe sub blugi?? Mai poarta cineva body, ca noi gasiram unul marimea 2 ani...si ma gandesc ca-i vine bine iarna asta la spate...

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianav spune:

Dbunny La 13 grade dimineata la 10 sau chiar 11 mie mi se pare frig de-a binelea. Asa cel putin e in Bucursti zilelea astea. Asa ca eu friguroasa cum sunt, am senzatia ca tuturor le e frig si o imbrac pe cea mica in consecinta, avand mereu in minte faptul sa nu fie totusi prea mult sa transpire (desi a mea nu transpira mai deloc, deloc, doar se incinge uneori). Deci: body pt varsta 3 ani folosim noi, plus o bluza sau helanca peste care o vesta din fas sau un pulover gen hanorac, depinde de grosimea lor. Si eu ii pun caciula la 13 grade, adica fes, sau o basmaluta ceva. Daca pantalonul e subtire, adica din alea care se pot purta si la 23 grade fara problema, pun dres, daca e un blug sau ceva ca un trening nu mai punem.

As fi vrut sa va intreb ceva. EU am sunat dr si l-am intrebat daca e cazul sa ii dau ceva pt imunizare. A zis ca nu, doar vit c. Dar eu mama nebuna ce sunt, vreau sa stiu, in caz ca imi trece vreo idee prin cap, daca voi dati Septilin de ex. copiilor si daca da, in ce doza? Ca pe prospect sau v-au indicat medicii altceva?

Diana

Mergi la inceput