Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 78
Raspunsuri - Pagina 3
anaconda2 spune:
Spirala ...mda ....dar fara guru T ...parca nu mere...
(Se stie ca a facut multi ani yoga )
rocsy2007 spune:
neatza fetelor.
ana chiar o veste buna. mai vrem
eu la inseminarea trecuta am asteptat vreo ora pana a venit Tutu . eram cu inca o fata. am facut IA in aceeasi zi. a fost chiar amuzant in ziua aia. ne gandeam poate incurca borcanele matei sa vedem cu cine seamana copilul dar din pacate nici una dintre noi nu a reusit. ea stiu ca are probleme mult mai grave. are endometrioza a facut diphe. apropo chiar m-a sunat si m-a intrebat daca stiu la cat timp dupa ce a intrerupt diphe vine ciclul. nu am stiut sa ii raspund. spuneti-mi si mie sa stiu ce raspuns sa ii dau fetei ca i-am promis ca va intreb pentru ca ea nu are acces la internet.
georgia_c spune:
rocsy ..depinde de la organism la organism ; au fost fete care dupa 3 luni de injectii le-a venit mentra imediat , au fost carora le-a venit la 7 luni de la prima injectie ...asta e .. fiecare organism reactioneaza diferit ...
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
machus spune:
Rocsy, eu prima injectie am facut-o pe 11 august, ultima pe 6 octombrie, CM a venit pe 11 ianuarie. Deci in total menopauza 5 luni (3 injectii diphe).
Sunt alaturi de fetele putin descumpanite de nereusite si ma rog la DD sa daruiasca tuturor copilasul/ii atat de mult dorit/i.
Va imbratisez!
Anul acesta s-a intamplat
cu Bogdan Andrei
Bubu
Poze
georgia_c spune:
machus , sa inteleg ca tu ai ramas dupa ce ai facut diphe .. si daca tot te-am prins .. la cat timp dupa laparo , teai apucat de diphe .. imediat ?
Albert Einstein
lalitica2000 spune:
ana, e bine ca mai primim si vesti bune. Deci se poate si din prima!!!
mada draga sper ca azi esti mai bine, pentru gat bea si tu niste ceai de musetel cu miere si ia niste strepsils antiinflamator sau intensiv cu anestezic pentru ati diminua durerea.
machus spune:
Da Georgia.
Am incercat natural 3 luni inainte de diphereline.
Dupa laparo, dr T ne daduse 6 luni de incercari naturale, dupa care FIV (din cauza trompelor..). Mai era si endometrioza , care trebuia tratata si atunci i-am zis ca incerc doar 3 luni natural, apoi FIV. Atunci dr mi-a spus sa incerc cele 3 luni imediat dupa laparo, dupa care diphereline, si apoi FIV. Numai ca la al 2lea CM de dupa menopauza s-a lasat cu ochisori. Ne-a binecuvantat DD.
Anul acesta s-a intamplat
cu Bogdan Andrei
Bubu
Poze
georgia_c spune:
machus, cred io ca pe tine te-a pus spiridusul cel bun sa scrii aici ... si io tot asa am zis ca fac ..adica incerc 3 luni , apoi diphe , apoi fiv ... numai ca io m-am operat in luna iunie la final , si mi-ar fi placut sa incep din nov cu injectiile ... hmmmm ..sunt in z2 , si desi nu prea mai stiu ce mi-a zis dr t cu injectiile , m=ai pus pe ganduri ...
Albert Einstein
rocsy2007 spune:
multumesc pentru raspunsuri fetelor. o sa o sun sa ii spun .ea se speriase ca a facut ultima injectie in august si inca nu i-a venit.