Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (25)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui Getutza81

Gabitza, multumesc mult, tare de ajutor imi este !
Dana, deci la fel am zis si eu, il feresc (cat pot) de zaharuri si saruri... dar ziceam ca nu gasesc alt fel de biscuiti in comert, ce sai dau in loc ? unde sa caut ??????? voi cum procedati fetelor ? cei dati in loc de biscuiti, sau ce fel de biscuiti i dati ?????

===============

Geta mami de Bogdan Silviu

Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !

Getutza, cum am scris mai sus, ii poti da cereale fara gluten. Scrie pe cutie care sunt fara si scrie de la ce luna i le poti da..

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

OAU, fetelor, sunt impresionata!!!!! Multulmesc din suflet pt urarile de bun venit: Miss P, LAurita, INais, Alina_anto, Ylari, Ancaurn,, Cleo, Andree, Adriana, Lorich, RAlu_t, DAria_Ioana, Simonix, Simonacip, Doloress, Vianne, Mi-bebelina, DAna. Scuze daca am omis pe cineva! Multumesc din suflet , stiam eu de ce mi-a fost asa dor de voi!!!

Promit sa pun poze cat de curand! Cred ca pe luni cand ajungem la noi acasica.

Imi pare tare rau de Mirici, Eva, Raducu....si in rest nu mai stiu, n-am ajuns la zi cu cititul.

Vad ca ati inceput diversificarea. Si eu i-am facut prima supa lui Vlad azi: am foert morcovi, cartofi, telina, le-am strecurat apoi si am pasat doar morcovul pe care l-am introdus in supica. I-a placut mult a papat o ceasca aproape plina. Tre sa ma interesez serios cum e cu diversificarea. Abia astept sa citesc ce mai spuneti si voi despre subiectul asta si sa ma inspir.

PS ca am uitat: DAna, eu iti sugerez sa plecati linistit, bebe oricum creste si are mai multa nevoie de o mamica odihnita si cu mult chef de viata. Eu personal m-am simtit f obosita si daca nu faceam pasul asta probabil ca oboseala se accentua si n-as mai fost atat de dispusa sa ma joc cu bebe si atat de fresh pt toata treaba pe care o am de facut. Du-te si nu vei regreta, iti promit eu!

Alina cu iubirea noastra, Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Getuta la fel voiam si eu sa zic, am vazut ca Simona deja ti-a raspuns, de ce trebuie sa-i dai neaparat biscuiti? Eu stiu ca sunt plini de E-uri si de cate si mai cate. Daca ii dai cereale fara gluten sau de orez ii asiguri foarte bine si sanatos necesarul de fainoase in organism. Si cerealele le poti amesteca cu piure-uri din fructe, de legume, cu lapte.
Imi pare tare bine sa aud ca puiul tau e bine, linistit.

Fetelor multumesc de sfaturi cu privire la paturica/sac de dormit. Am si eu 2 saci destul de grosuti, dar cred ca am nevoie de unul si mai gros. Acuma numai sa-l conving pe sot (si pe mine putin, de ce sa nu recunosc) sa duc copilul in camera lui. Am plans atata ca nu are copilul camera lui si acuma cand o are nu-l duc acolo. Adriana si eu am un Babyphone, e foarte util. O prietena are un dracusor de copil de vreo 5 anisori care stii ce a facut? A dus si a ascuns Babyphonul in casa vecinilor (cand a mers odata in vizita) si apoi statea si asculta ce vorbeau aia, Multe le mai vin in cap!

Doloress si minunea mea Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Simona, doloress, ok, cereale atunci....Bine, dar de unde gasesc eu astfel de cereale ??? Eu i dau acuma cereale facute cu apa, de la Humana, cu ceva fructe care i le dau seara, stiti la ce ma refer... Cerealele astea sunt alt fel de cereale ?

===============

Geta mami de Bogdan Silviu

Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelor.
Ralu_t merci ptr lamuririle referitoare la temperatura. Nu a mai facut, oricum... Si eu stiam ca dupa 37,5 intrarectal e febra. Dar sunt un pic paranoica, recunosc, ptr ca eu am nepotzelul care a ajuns la spital cu convulsii datorita temperaturii si eu ii iau foarte des temperatura Evei. Asa, preventiv... si ma alarmez cand vad ca creste...
Sunt tare trista, a murit bunica mea (ultima), gata, nu mai am bunici... Saraca de ea... Imi pare bine ca i-am trimis o poza cu bebeluna si a vazut-o si ea. Imi pare rau ca nu i-am trimis mai multe. Sarcaul tata plangea de numa... Sunt tare trista... Am sa incerc sa mai intru pe forum... dar acum sunt tare trista... Imi pare rau ca nu am mai fost pe la ea de ani de zile... In felul ei ne iubea pe toti... o femeie tare mandra... unguroaica... Si eu am iubit-o... nu stiu de ce m-am indepartat asa de ea... Poate si din cauza mamei mele, care nu s-a inteles cu ea... Acum imi pare rau.... Si mama a ramas asa certata cu ea... Of... ce-i si viata asta... Trista rau...

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Getuta pai alea cereale sunt foarte bune! O portie pe zi ii e de ajuns Gandeste-te ca noua ne dadeau biscuiti cand eram mici pentru ca nu existau cereale din astelalte care sunt acum.

Dana_H si eu ma gandesc cu groaza la momentele cand o sa trebuiasca sa duc lupta de lamurire cu el sa nu bea cola, sa nu manance dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Ylari, oof, Dumnezeu s-o ierte! Ai dreptate asa e viata, trebuie sa avem grija cum o traim sa nu regretam apoi...
Doloress, ce faza cu piticul prietenilor tai

Getutza, daca ii dai deja o masa de cereale, eu zic sa nu-i mai dai neaparat si la fructe cereale. Ii poti da fructele simple, sau daca vrei neaparat poti pune o lingura de cereale dintr-astea de orez in compozitia de fructe(scrie pe ele ca-s de la 4 luni mi se pare). Depinde cum e copilul, daca vezi ca se ingrasa prea tare trebuie sa le scoti. Sau daca vrei neaparat sa-i combini fructele cu ceva, de acum de la 5 luni ii poti da cu brinzica facuta in casa (o faci fie cu lamiie pusa cind a fiert laptele, fie cu calciu lactic - 8 pastile la un litru) Eu o lasam mai cu zer asa ca daca o scurgeam foarte bine era inecacioasa si nu-i placea lui David. Eu nu ma grabesc insa nici cu carnita nici cu brinzica...il las asa pe supita asta inca vreo 2 saptamini, sa se obisnuiasa bine cu ea..

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Ylari condoleante! Stiu cat e de greu si cat e de trist sa-ti pierzi bunicii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Fecian, DanaH, va multumesc ptr informatiile referitoare la temperatura si necesitatea de a administra Paracetamol... Asta e, acum i l-am dat! Oricum azi n-a facut temperatura deloc. Acum fac legatura cu ce a mai spus o fata aici pe forum, dar a postat dupa ce am dat eu supozitorul, ieri se agita foarte tare, dadea din manutze parca era o porumbitza care vroia sa zboare si din picioare parca era pe bicicleta. Poate de aia i-a crescut temperatura, care dup'aia am stat eu si m-am gandit ca nici nu era asa mare 37,7..... Asta e, acum stiu pe viitor, dar v-am zis, dupa ce l-am vazut o data pe nepotu' miu cum a facut (la spital) din cauza temperaturii... mi-e frica, convulsiile sunt oribile... Nu stiu ce temperatura avea nepotu' atunci dar vreau sa spun ca si acum la 6 ani a facut convulsii si eu mi-am jurat sa nu astept sa ajunga niciodata temperatura asa de mare... Dar nu ma supar ca imi spuneti, Doamne fereste, cum sa ma supar, pai doar de aia suntem aici, sa invatam una de alta, nu? Eu asa zic. Pupici la toate.

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Noi am iesit azi afara in sfarsit. Am stat ca si asta vara cu fetele. Am iesit la 10 si am revenit la 3. Ma dor picioarele de atata plimbare. Se vede ca m-am dezobisnuit.
DanaHAi dreptate. Mateias e din aprilie. Abia acum am realizat, datorita tie. Il mut pana deseara. Merci.
Fecian eu cred ca plange pt ca il doare inca gatutul si pt ca nu poate sa respire bine. Stiam ca bebeii nu stiu sa respire pe gurita cand au nasucul infundat si de aceea sunt atat de maraiti cand au mucisori.
Getuza exista si biscuiti speciali pt bb, fara gluten, dar coooosta. Eu am folosit la Cezara orez de la Nestle si porumb parca de la Milupa.
Ylari condoleante. Asa este. De multe ori in viata suntem luati pe nepregatite si nu mai apucam sa rezolvam anumite lucruri. Din pacate ramanem cu regretele.

POZE
Poze 2008

Povestea nasterii lui Dragos cel capos
Mami de Cezara (19.07.2003) si capos Dragos (11.06.2008)

Mergi la inceput