Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (25)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Vianne uite asta nu stiam ca adaugi 0.5 daca iei temp la axila...
Oricum, multimim fetelor de info: Simonix, Doloress
Eu m-am uitat putin pe prospectul de la Ventolin (dupa ce i-am dat de 3 ori ) si scrie ca e pentru copii peste 2 ani!
Ca in alaptare nu se ia ca e excretat in laptele matern!
SI culmea, imi ramasesera 2,5 ml si nestiind ca nu e un siropel de tuse si ca cu el se trateaza spasmul bronshic, astmul, am luat si io restul. acum imi tremura mainile. Nu stiu daca sa-i mai dau. cred ca o sa trec pe siropel. Mirci tuseste ca un om mare, dragul de el...imi e ciuda parca eu sunt sanatoasa si el tuseste si se chinuieste...
Aelita ce baiat mare ai tu acolo!
Camibine a mi-ai spus ca eu imi faceam probleme de costiinta ca dorm cu el in pat. Adevarul e ca pe mine mi-e greu sa ma dezobisnuiesc...
Mi_bebelina multi inainte fericiti si copii sanatosi si isteti!!!!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Incep dimineata cu un pt copilasii bolnaviori. Sa se faca bine.
Noi am avut parte tot de o noapte linistita. De data asta a adormit la 5 jumate dupa-amiaza, l-am trezit eu la 10 seara sa pape, s-a mai trezit el la 3 si la 7 fara un sfert. Per total a dormit de la 5 jumate la 8 fara un sfert, cu pauzele de masa. Sa-l pupe mama pe el.
Mi_bebelinasi la multi ani fericiti de convietuire in 3...sau poate 4?
Dolores Eu am optat pt sac de dormit. Cezara doarme si acum in sac si dorm si eu linistita ca nu trebuie sa ventilez de o suta de ori pe noapte intre dormitor si camera ei sa o invelesc. La Dragos am 3 saci de dormit de grosimi diferite. Cel mai subtire e doar o bucatica de bumbacel, groasa cat un body de exemplu. Asta mi-a prins tare bine vara. Acum il tin intr-unul putin mai grosut, dar nu foarte. Cel gros de tot nu l-am folosit niciodata si nici nu cred ca va fi cazul. Cel putin nu prin casa ca e gros cat o salopeta de iarna matlasata. Oricum, eu sunt fan sac de dormit la bb.
Cu bb in magazine e o adevarata poveste. Tu macar zici ca poti sa intri. Dragos cum il bag intr-un magazin, indiferent de care, urla de zici ca il injunghie cineva. Chiar si in brate daca e. Cum iesim tace. Am ajuns la concluzia ca: 1. E barbat si nu-i place la cumparaturi. 2.E zgarcit si nu ma lasa nici pe mine sa cheltui banii.
In rest sta in carucior, cu conditia sa ne plimbam. Merge si stat pe loc si impins in fata-spate (intelegeti voi cum vreau sa zic)dar nu pt mult timp.
Ceniamerci pt link. Incerc mai intai cu cea aleasa de tine si daca nu da bine, aleg alta.
Inais fac acum si modificarile cerute de tine.

POZE
Poze 2008

Povestea nasterii lui Dragos cel capos
Mami de Cezara (19.07.2003) si capos Dragos (11.06.2008)

Mergi la inceput

Laura La Cezara merge foarte bine siropul de patlagina cand tuseste. Oare nu merge si la bb asa mic? Ma gandesc ca fiind 100% natural... Sau de brad, de pin...

POZE
Poze 2008

Mergi la inceput

Scuze Laura. M-am uitat pe sticla de sirop dupa ce am scris si cica e de la un an. Vorbesc de ala de patlagina.

POZE
Poze 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancaurn

Scuze Laura. M-am uitat pe sticla de sirop dupa ce am scris si cica e de la un an. Vorbesc de ala de patlagina.

POZE
Poze 2008

Merci mult. ce bb cumintel ai si tu!!! AL meu nu are nimic cu magazinele daca e in brate. dar nu suporta carutul

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Sis, nu te mai stresa, cite raceli or sa inghita ei...Intreaba dr ce ti-am zis eu..nu pot intra pe mess ca e Mara la calculator, eu sunt cu laptopul si n-am messul aici. Aerosolii sunt cei mai grozavi si dc se poate, iti dau eu tot ce-ti tb. Am si babyhaler si aparat de aerosoli, numai intreaba cu ce sa-i faci si dozajele.
Vianne, interesant, nici eu nu stiam ca la axila adaugi 0,5...D#539;aia nu mi s eparea mie eficienta metoda, ca nu se potrivea niciodata cu realitatea cind luam de la axila.
Cami, am si uitat de avertisment..
Daria, v-am vazut si eu pozicile . Frumoase. Trista marea cind e frig, dar parca si mai romantica si melancolica
Mi_bebelina, pe sticlutza de imunobaby scrie si dozaj pentru 0-1 an, deci sigur se poate lua...De altfel are aceeasi compozitie cu oscilococcinum, care sigur se poate da la bbi mici.E bine ca ve incepe diversificarea treptata, e cel mai sigur pentru bb astfel. telefon inainte sigur, pentru a verifica dc nu sunt raciti in vizita, ca vezi ce viroza umbla Le iei si de afara, d#539;armite sa stai cu un bolnav in casa.
Andreeap, da am avut niste plimbari frumoase cu Elenuca zilele astea, dar acum iesim mai tz, pe la 12.00-13.00, sa fie mai caldut si poate si putin soare..Am vzt ca pana duminica e vreme nasoala, dee duminica insa se face frumos, sper sa tina cit mai mult vremea buna.

Ah, mi_bebelina, La Multi Ani pentru sarbatorirea casniciei, we asta facem si noi 6 ani!!!

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Ancaurn, mai dar chiar ca ai un bb cuminte..sa doarma el aproape15 ore, doar cu pauze de masa, e o raritate. am meu se culca e adevarat pe la 7.30-8.00, dar dimineata la 5.30 il apuca veselia si cheful de vorba..Si dc nu pe el, atunci pe frat-su...Ce sa le fac? sunt amindoi matinali...ca mami

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Simonacip, nici nu stiu ce sa mai cred cu dr .... o fi ea prea precauta(desi supa aia imi demonstreaza contrariul) si nu vrea sa indopam copiii cu medicamente, dar imunobaby am impresia ca e natural, nu stiu, nu am citit prospect.....in schimb eu cu de la mine putere si sfatuita de cummnata-mea care e la al doilea copil, i-am dat Deliei de 3 ori oscillococcinum(prima oara l-a vomitat). Uite ca de asta am uitat sa o intreb pe dr. Am intrebat-o insa de catina in care eu am mare incredere si a zis ca nu stie ce sa-mi spuna, mai bine sa nu ii dau Deliei......Eu i-am dat pana acum de 2 ori cateva boabe stropsitein ceai.....si pentru voi pentru aniversarea casatoriei de pe acum pentru ca nu stiu daca voi intra in week-end. Sa fiti fericiti si sa va bucurati de copilasi!

Doloress, si noi folosim sacul de dormit si chiar am mai scris aici ca mi-as fi dorit unul cu maneci detasabile cum parca zicea Miss ca are. Deliei i se mai racesc manutele, are probleme cu circulatia mostenire de la mine. Dar cand simt ca ii este frigut, mai dau drumul la AC.

Reallaura, micutul Mirci sa se faca bine. Uoff, pe mine numai gandul ca s-ar putea imbolnavi Delia ma sperie, asa ca te inteleg prin ce stari treci. Cred ca la al doilea copil treci mai usor peste astea, asa cum zicea si Sis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

'neatza si de la mine!
Sunt la birou de azi. Si am facut o duda. Trebuia sa scriu o lucrare pentru evaluarea de maine. Am scris-o acasa, si ziceam eu ca am dat-o pe mail. Sa fie al naibii, ca am dat pe mail o varianta intermediara, scrisa cam 3 sferturi. La 11 acum vine Costi sa ma duc sa-l mufez pe Raducu la tzitzi si ma duc pina acasa sa vad daca mai gasesc varianta finala, macar prin Recycle bin, daca cumva am sters-o din greseala. Imi vine sa imi trag singura un sut in fund, ca sunt cu capul. Drept sa spun cu mare greutate am scris-o, ca m-am deconectat cu gandul de la treburile de la birou, si parca scriam cu mana altuia.
Daca nu mai gasesc ultima varianta, mi-am facut de lucru pentru dupamiaza.

Cenia, ce puiutza motzata si dragalasa ai tu acolo!! Al meu e chelutz si ma minunez de alti pui pletosi.

mi_bebelinaCasa de piatra in continuare!

La Immunobaby stiu si eu ca este dat dozajul pentru 0-1 ani, nu scrie nici o restrictie de dat dupa o anumita varsta.

Raducu nu are temperatura deloc, doar il aud cum haraie din nas/gat, nu mi-e clar de unde. Nu iese nimic cu batista bebelusului. Mergem la pediatra azi du el sa-l asculte si sa vedem ce ne zice.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

'neatza si de la mine!
Sunt la birou de azi. Si am facut o duda. Trebuia sa scriu o lucrare pentru evaluarea de maine. Am scris-o acasa, si ziceam eu ca am dat-o pe mail. Sa fie al naibii, ca am dat pe mail o varianta intermediara, scrisa cam 3 sferturi. La 11 acum vine Costi sa ma duc sa-l mufez pe Raducu la tzitzi si ma duc pina acasa sa vad daca mai gasesc varianta finala, macar prin Recycle bin, daca cumva am sters-o din greseala. Imi vine sa imi trag singura un sut in fund, ca sunt cu capul. Drept sa spun cu mare greutate am scris-o, ca m-am deconectat cu gandul de la treburile de la birou, si parca scriam cu mana altuia.
Daca nu mai gasesc ultima varianta, mi-am facut de lucru pentru dupamiaza.

Cenia, ce puiutza motzata si dragalasa ai tu acolo!! Al meu e chelutz si ma minunez de alti pui pletosi.

mi_bebelinaCasa de piatra in continuare!

La Immunobaby stiu si eu ca este dat dozajul pentru 0-1 ani, nu scrie nici o restrictie de dat dupa o anumita varsta.

Raducu nu are temperatura deloc, doar il aud cum haraie din nas/gat, nu mi-e clar de unde. Nu iese nimic cu batista bebelusului. Mergem la pediatra azi du el sa-l asculte si sa vedem ce ne zice.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Uoffffff mai Gabitzule.....sa speram ca gasesti varianta finala ca numai de asta nu te mai ocupai tu dupa-amiaza. si iti tin pumnii!

Mergi la inceput