Pepenasi de iulie-august 2008 (11)
Raspunsuri - Pagina 4
Didi81 spune:
Si mai e reteta www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/11336/Mini-amandine/" target="_blank">asta de amandine.
Didi
de Aida Maria
ankalaura spune:
Fetele, dragelor, sunteti niste zapacite! Mi-ati facut voi poezici
Si ce de urari frumoase! Va multumesc tuturor din suflet, sunteti grozave!!!

Ce e drept, sunt "ramasa in urma"... Sambata am avut botezul, a fost grozav, Erika a fost extraordinar de cuminte - fata de eliza care a urlat toata slujba....
Sper sa reusesc sa va povestesc diseara sau maine si sa pun si niste poze...
Acum ma duc sa mai fac putin de treaba ca imi vine sotul acasa si sa ma gaseasca "in actiune"... sa spuna... ia uite ce nevasta harnica am, nu sa spuna ca stau si frec menta pe net ![]()
Anca mami de Eliza si Erika
Didi81 spune:
Hai ca m-am pus pe cautat
. Am mai descoperit reteta de www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/18674/Dorayaki/" target="_blank">dorayaki, tot vehiculata la odiseea noastra.
Didi
de Aida Maria
MissJJ spune:
Didi ms mult de ajutor.
Rontzy mi-a mai dat o idee buna le punem toate retele acolo si care le gateste punem poze sa vedem cum arata.
de
Ari si
Ami
locca spune:
Sun, inseamna ca tu erai. Dar te-ai facut blonda? Ca eu vazusem niste poze cu tine mai demuuult si nu erai blonda.
Anka, la multi ani! Pica si la mine fisa mai greu. Sa fii sanatoasa si fericita!
bufi spune:
Fetelor multumesc de raspunsuri.
Marina_1609 astept sa-mi spui cum a fost la eco...mi-ar fi de folos. 
SunSmile am mai citit parerea ta cu privire la anestezie generala, nici eu nu sunt de acord la copii asa de mici. nu se intampla nimic copilului daca ramane cu ochisorul asa? ma enerveaza asa de tare treaba asta...
o sterg in continuare cu ser fiziologic dimineata si seara sau sa o sterg cu Optiserum
fetelor asa cum am mai scris eu o hranesc mixt...pot sa tin laptele praf pregatit in biberon in frigider, fara sa manance din el, doar sa-l incalzesc? sa-mi fie mai usor noaptea sa-i dau de mancare...
si legat de asta daca mananca din biberonul cu lapte praf si mai ramane eu stiu ca trb aruncat, nici de cum pastrat la frigider sau la temp camerei
cum este cu dozatorul de lapte praf?
Bufi
MissJJ spune:
Finally dupa 30 si ceva de capitole am mai gasit niste retete.
Cozonac de la boti, amandine si eclere de la ella81it. Mai scotocesc dupa ce aduc pe ari jos si ii dau papa.
de
Ari si
Ami
narcisa.s spune:
suuunn...ce zice locca aici...te-ai facut blonda, hmmm
dana, ti-as petzi-o eu pe clara ca mie imi place de ea, dar ce facem cu ele, le facem lesbi...si in plus am ginere american...da daca mai astepti umpic, uite eu fac baiat si o iau pe clara de nora mai ales ca-i frumoasa asa, ca tine...
ankule, fa-te ca muncesti... astept nerabdatoare poze...cand a plans eliza acum sau la botezul ei
pus si noi cateva pozici pe picasa, cu fata maraita si mamica cu cearcane pana la buric
mada, mie imi place pagina.bine ca dorm fetele, se recupereaza
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais
Caruciorul rosu
diarux spune:
RONTZY 0-6 ani zici...Pai nu se vede pe mine ca da, ma incadrez??? se pune la minte sau la fizic???
ANA_A nu ai pentru ce sa-mi multumesti!@!! bine ca ebine!! si bine ca am fost pe faza!!!
ai pentru bebe 
TECKY deci acum te-ai linistit??? daca era votata bigamia...ma bagam sii o...da mi-e frica sa nu ma usiga SOR'MIA cai vazut ca e temperamentala de era sa ii bata si ope aia la spital...Nu stii ce-i poate pielea...![]()
GINI te rog fara din astea...cu prajituri la lehuze.. ai innebunit???Baga si reteta ca e nevoie. si daca mai aveti retete, bagati aici.
SUNam patit si io cu telefonul asa...

SERENITY si RONTZY va radeti de o biata mamica cu maseaua de minte "in between", adik nici afara nici inauntru ca tare mi-e ca ajung la cutit dupa cum se vede in oglinda crescanddd...of...
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
tiberica spune:
ANKA , La Multi Ani ! sa fii fericita !
ANA imi pare rau de ce ai patit, ai grija
, mie mi a dat sa iau fier pana la 3 luni ca tot asa aveam si eu stari de ameteala, cei drept, am luat pana la 2 luni si de atunci nu am mai luat, ar trebuie sa mi cumpar.
PICA daca mai vrei sa ti trimiti nepoata la modeling am rugat o pe Alinuta mea sa se interese cand mai e preselectie si se pare ca e sambata, 27 sept, la Sala Dalles, intre orele 10 - 12.Succes, sa ia cu ea 10 ron taxa de inscriere, banuiesc ca are mai multi bani la ea, dar eu mi am facut datoria, 
Fetelor, va las , nu prea am citit din urma , am o stare depresiva, nu stiu de ce, e decateva ore...o sa mi treaca, de aia nu prea stau prin preajma , oricum va pup.
Am primit azi facturile de la Cord Blood Center!
Va pup