Sotul meu vrea sa-si inregistreze o inventie! Stie cineva cat costa?
depinde de ce este vorba. trebuie sa depuna o cerere de oferta la OSIM sau sa apeleze la vreuna dintre agentiile intermediare care se ocupa cu asta.
Roxana
Sotul meu este inginer-programator. In domeniu acesta este inventia, nu pot sa spun exact ce pt ca sigur ar breveta-o altul! Se gandea sa o breveteze in Germania. Ma gandeam ca a mai facut cineva asta si stie mai multe amanunte.
m-au picat in mana niste referate pentru plata inregistrarii unor brevete, si valoarea de pe ele era de 5000. Bucata.
Gea, mami de Catinca-Ruxandra
pozele noastre
pai daca vrea brevet in germania, trebuie sa contacteze biroul de patente din tara respectiva. uite aici siteul lor:
http://www.dpma.de/
nu stiu cum e in europa, dar aici in State sunt avocati specializati care se ocupa de inregistrarea inventiilor (desi o poti face si singur, dar e o procedura complicata si anevoioasa).
philip&andreea
Citat: |
citat din mesajul lui BeLucci Sotul meu este inginer-programator. In domeniu acesta este inventia, nu pot sa spun exact ce pt ca sigur ar breveta-o altul! Se gandea sa o breveteze in Germania. Ma gandeam ca a mai facut cineva asta si stie mai multe amanunte. |
Alina multumesc foarte mult, daca nu este prea mult poti te rog sa-mi dai adresa de e-mail a sotului tau, pt sotul meu? Ca sa poata vorbi mai multe despre acest subiect. Multumesc anticipat!