Infidelitate? Motive, efecte, pareri...

Infidelitate? Motive, efecte, pareri... | Autor: reiki

Link direct la acest mesaj

Haideti sa discutam un pic si despre infidelitate. Daca s-a intimplat, care au fost motivele pentru care ati fost infideli, daca nu,.... de ce nu? Sau daca s-a intimplat sa fiti voi "celalalt/cealalta"
Din cele trei puncte de vedere.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GabiG spune:

reiki, reiki...ne pui sa ne jucam cu focul!
OOoo, pai motive de infideliatte pot fi 10 pagini, daca chiar vrei. Si daca esti, poate nu-ti trebuie neaparat un motiv...Nu-i asa?

si Francesca 1an2 luni
Pe lumea asta exista un singur bebelas (copil) perfect! Si fiecare mama il are!
http://f1.pg.photos.yahoo.com/adigabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Nu! Nu as putea sa il mai privesc in ochi. Cand m-am casatorit, am facut-o in ideea ca este pe viata si nu cred ca as putea sa ma incurc cu altcineva, mai ales ca este si un copil la mijloc. Bine, daca ar incepe sa bea si sa ma bata, l-as lasa si gata. Dar tot nu as putea sa ma incurc cu altcineva pana nu ar fi divortul pronuntat. Nu mi s-ar parea corect. Nu stiu daca m-a inselat vreodata. Sper sa nu. Dar daca va fi sa o faca si as afla, n-as putea sa-l mai las sa ma atinga! Si mi-as pierde definitiv increderea in el! Si fara incredere... nu ar mai exista casnicie. Nu stiu, poate l-as ierta, poate nu, dar daca l-as ierta ar fi numai din cauza copilului. Sincer, nu stiu ce as face daca m-ar insela. Sper sa nu fiu pusa niciodata in situatia asta! Sa fim iubiti!
Claudia

Mergi la inceput

Reiki, incepe tu. Spune-ne punctul tau de vedere...

si Francesca 1an2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arhistefy spune:

Imi pare rau ca nu pot sa-ti fiu de folos, dar nu i-am fost niciodata infidela barbatului meu si nici el mie (pe bune!).Din punctul meu de vedere nu vad nici un motiv ce m-ar putea determina sa fac asa ceva. E drept ca am o viata frumoasa, sunt multumita de ceea ce fac si de omul de langa mine asa ca nu vad de ce m-ar interesa un alt barbat. Cat despre el, cum sa riste sa piarda o asemenea mandrete de femeie?! (glumesc, desigur).

Arhistefy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubutzu spune:

De ce oare atunci cand spunem:"sotul nu m-a inselat"trebuie sa intarim cele afirmate cu:"pe bune"sau"sigur"exista vreun DUBIU?
Eu,fetelor,l-as insela ,daca el ar fi cel care ar face-o primul;i-as plati cu aceeasi monedasi nu oricum ci cu prietenul lui cel mai bun.Sunt sadica,stiu...
de la Cristina si bb Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitzi spune:

Nu, nu l-am inselat niciodata. Nu pentru ca as fi o sfanta ci pentru ca nimeni si nimic nu a meritat...inca. Nu mi-am facut un tel din a il insela dar nici nu vreau sa trag linie si sa spun "niciodata" n-am sa o fac.
De ce? Pentru ca nu privesc asta ca pe un capat de drum.
Si Bubutzu, nu as face-o din razbunare, cu cel mai bun prieten, pentru nimic in lume. Ci doar cu cineva care ar aduce flacara si speranta si vis...si s-ar duce, s-ar stinge cum a aparut.

Mergi la inceput

Eu zic ca daca nu stii nu ai cum sa zici cu mina pe inima ca nu te-a inselat. Nu-i asa? Hotul neprins negistor cinstit. Dar oricum s-a deviat de la subiect, ma mir ca reiki nu e pe faza!

si Francesca 1an2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubutzu spune:

Care era intrebarea?a da:daca l-am inselat si de ce?Raspuns:"nu l-am inselat";si daca nu l-am inselat..de ce? PENTRU CA IL IUBESC la nebunie;
Gabi,acum am revenit la subiect?
Reiki,nu sterge inca subiectul,poate mai sunt si alte pareri;
de la Cristina si bb Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Nici eu nu mi-as insela sotul. De ce? Pentru ca nu am de ce sa ma leg la cap daca nu ma doare. Cu alte cuvinte sa imi pun in pericol ce am mai drag pe lume pentru cateva minute, sau ore, ma rog, de ? Ar trebui sa fiu tare batuta-n cap!
In alta ordine de idei, eu cred totusi ca tentatzia la femei poate sa apara in multe cazuri daca nu exista intzelegere si sunt probleme cu sotzul si in sperantza ca altul le poate oferi ceea ce acasa nu au, in general tandretze, comunicare (vezi la Barbatzi prea ocupatzi). Stiu ca statistic, cand femeile isi inseala sotzul, ele incearca sa rupa actuala casnicie si sa inceapa o alta cu celalalt. Barbatzii in general nu fac asa, desi mai sunt si exceptzii. Ei vor doar putzin divertisment de cele mai multe ori, fara sa vrea sa isi lase familia. Repet, sunt si exceptzii in toate cazurile. De aceea eu cred ca e mai periculos cand o femeie isi inseala sotzul decat viceversa, desi desigur ca nu pot fi de acord cu niciuna dintre variante. Daca sotzul meu ma inseala (si aflu :-)) nu stiu ce as face, in nici un caz nu ii platesc "cu aceeasi moneda", mi se pare o prostie.

Sa fim sanatosi cu totzii si sa lasam prostiile.

Numai bine!

ruxij

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

quote:
Originally posted by ruxij

Nici eu nu mi-as insela sotul. De ce? Pentru ca nu am de ce sa ma leg la cap daca nu ma doare. Cu alte cuvinte sa imi pun in pericol ce am mai drag pe lume pentru cateva minute, sau ore, ma rog, de ? Ar trebui sa fiu tare batuta-n cap!
In alta ordine de idei, eu cred totusi ca tentatzia la femei poate sa apara in multe cazuri daca nu exista intzelegere si sunt probleme cu sotzul si in sperantza ca altul le poate oferi ceea ce acasa nu au, in general tandretze, comunicare (vezi la Barbatzi prea ocupatzi). Stiu ca statistic, cand femeile isi inseala sotzul, ele incearca sa rupa actuala casnicie si sa inceapa o alta cu celalalt. Barbatzii in general nu fac asa, desi mai sunt si exceptzii. Ei vor doar putzin divertisment de cele mai multe ori, fara sa vrea sa isi lase familia. Repet, sunt si exceptzii in toate cazurile. De aceea eu cred ca e mai periculos cand o femeie isi inseala sotzul decat viceversa, desi desigur ca nu pot fi de acord cu niciuna dintre variante. Daca sotzul meu ma inseala (si aflu :-)) nu stiu ce as face, in nici un caz nu ii platesc "cu aceeasi moneda", mi se pare o prostie.

Sa fim sanatosi cu totzii si sa lasam prostiile.

Numai bine!

ruxij

Nicicum n-as fi putut sa-mi exprim parerea legata de subiect mai bine decat a facut-o Ruxij... Felicitari pentru punctul tau de vedere, sunt sigur ca sotul tau te va aprecia mult pentru asta!

Numai bine!

Mergi la inceput