PCOS (10)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marijan90 spune:

fetelor,nu stiu ce se intampla cu mine. Toata luna asta am am avut niste scurgeri maronii ca si cum ar fi trebuit sa imi vina ciclul. Azi, z22,au fost foarte abundente, dureri de burta, si maine cred ca o sa imi vina, dar este prea devreme. Ce se intampla oare? Ce este cu mine? Oare m-am dereglat asa de la metformin. Niciodata nu mi-a venit ciclul asa devreme. si imi este si foarte rau: am o stare de somnolenta si un pic greata, durere de burta, eu care nu aveam niciodata dureri. Ce sa ma fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

elenada,

In primul rand tin pumnii stransi sa se termine cu bine FIV-ul .
Ca sa-ti raspund strict la intrebarea ta: Vitexul este bun in PCOS ca tratament naturist. Ca o parere personala insa: tratamentele naturiste dureaza. Tu in aceasta faza de FIV cred ca trebuie sa te axezi pe tratamentul alopat si eventual ceva naturist tintit spre reusita FIV-ului, nu spre PCOS in general.
In legatura cu PCOS, ma tem ca-l aveai si inainte, dar nu ti s-a diagnosticat ca atare. PCOS-ul nu se capata in urma unui tratament de fertilizare.


marijan90,
DHEA-S ul este cam mare. El este ideal sa fie catre minima sau in jumatatea inferioara a intervalului de normalitate.

V-am pupat pe toate si va doresc weekend placut.
Acum trebuie sa plec repejor ca am intarziat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

elenada, imi pare rau ca ai si tu PCOS dar asa cum spune si gudinde, e un sindrom pe care il avem sau nu-l avem(din cauza rezistentei la insulina), nu se face de la stimulari. Si din pacate nici nu se vindeca, doar se tine sub control sa nu dam in altele pe masura ce inaintam in varsta.
Tu cum ai reactionat la celalalt FIV? Ai facut hiperstimulare? Ca eu am facut si inca rau.
Eu n-am luat naturiste in timpul FIV, nu stiu daca e bine sa le amesteci pentru ca naturistele dureaza pana isi fac efectul.

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Fetelor multumesc de raspuns
Gudinde inainte de primul fiv analizele hormonale nu indicau PCOS
Acum dupa un fiv facut mi-au iesit analizele hormonale care indica PCOS
am fost intotdeauna constienta ca voi ajunge aici pt ca de cand eram in liceu mi s-a zis asta.
PSJ si eu am facut hipestimulare la primul fiv.Am intrerupt tratamentul in ziua a 8-a. A fost un esec total ovocite proaste gigeii la fel dar mergem mai departe.
Imi este tare frica de hiperstimulare.
Mie mi-au dat sa iau de la clinica la care voi face fivul un complex de vitamine cu ginseng si cu scortisoara.
Cica scortisoara face minuni la ovarele noastre chinuite.
As fi vrut sa beau si eu un ceai ceva care sa ajute ovarele.
Dar intradevar timpul este prea scurt.
pupici si va doresc sa va vedeti visul cu ochii cat mai curand.

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

Asa e, scortisoara scade testosteronul si teoretic ajuta. Am luat si eu la un moment dat, o dizolvam in suc de telina(brrr).
Nu ti-au dat si metformin? Poti sa intrebi? Asa am vazut ca dau dr. mai "destupati" ca sa scada riscul de stimulare si sa se obtina ovocite bune. Si hepatoprotectoarele sunt bune pentru ca stimularile astea afecteaza ficatul.
Mai bine ca ai intrerupt tratamentul, uite mie nu mi l-au intrerupt si am ramas fara un ovar.

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montelimar spune:

Buna, tuturor !
Va citesc de mult timp si m-am hotarat in sfarsit sa va scriu,poate are cineva raspuns la intrebarile mele. Am 29 de ani, sufar de o acnee incapatanata care s-a inrautatit in ultimii ani, pilozitate medie, dar nu am probleme cu ciclul. Luna trecuta am inceput un tratament cu Vitex si mladite de zmeur, dar am intrerupt pentru ca mi-au iesit niste cosuri imense cum n-am avut niciodata. Ma intreb daca cele care au facut investigatii endocrinologice pentru acnee (Lisa Lashes, Galateea) mi-ar putea spune ce analize endocrinologice li s-a recomandat si daca au obtinut un raspuns clar si un tratament pentru PCOS. Vreau sa imi fac programare la doctorita Bajenaru si sa ii cer sa imi dea sa fac toate analizele posibile si mi-ar fi util sa stiu ce ar trebui sa fac inainte sa ajung la ea: o ecografie a ovarelor, banuiesc. Nu m-am lamurit inca daca analizele endocrinologice sunt acoperite de asigurarea de sanatate sau se platesc. Din experienta voastra, am vreo sansa de succes daca ma duc cu trimiterea de la doctorul de familie la Parhon, sau mai bine as incerca direct un cabinet particular ? Va multumesc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Noname- salutare- sper ca iti mai aduci aminte de mine
Ne-am mai conversat in trecut- avem cam aceiasi problema.

Eu am fost la dr Corina Neamtu acum 2-3 luni si mi-a dat tratament cu Siofor si Utrogestan pt ovare mpc.

Insa am fost vineri la dr.tutunaru si mi-a spus ca nu este bun trat.

Nu stiu ce sa fac- mi-a spus sa astept sa-mi vina cm naturau si sa incep stimulari, dar fara utrogestan nu-mi vine deloc

asa ca m-a trimis la un dr.homeopat-dr.vladutu luminita sa-mi dea un trat.

Momentan sunt in dubii- nu stiu ce sa fac.
Sa iau trat dr.Corina Neamtu si sa ma duc la inseminari la cocei sau
sa ma duc la dr.valdutu si la inseminari la tutunaru

Momentan nu pot lua nicio decizie- sunt intr-o pasa fff proasta.

De 3 ani si ceva fac tratamente si nu se intampla nimik


Mult succes.



Elly

http://tt.lilypie.com/nss9p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

PSJ mie mi-au mai dat predninson sa iau. Habar nu am la ce foloseste dar cred ca stiu ei mai bine.
Poate voi reusi cu fivul asta si voi scapa de atatea tratamente.
Poate vom reusi cu toatele ca mult ne mai chinuim.

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirimir spune:

Bine ai venit Montelimar,
Din experienta mea te sfatuiesc sa mergi la un cabinet privat pana ajungi la Parhon, eu am reusit sa ma programez la Parhon la distanta de 3 luni, timp in care am reusit sa-mi rezolv o parte din probleme la cabinetul privat.O parte din analizele hormonale poti sa le faci gratuit cu trimitere dubla de la medicul specialist.Succes.
Gudinde,sper ca am reusit sa-mi activez PM.
Marijan90,
"nu mai este timp" inseamna ca rezerva mea foliculara este diminuata, adica o menopauza precoce.
pentru toate fetele.
Succes Elenada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Mirimir ai PM.

elly_me dr Tutunaru ti-a spus cumva si de ce nu considera acest tratament ca fiind cel bun? Pt ca eu in toate materialele pe care le-am citit am vazut Sioforul ca tratament pt PCOS.
Stiu ca dr Tutunaru o recomanda pe dr Vladutu si recomanda tratam homeopat. Si eu fac un tratament homeopat, dar un tratament de fond si il fac in acelasi timp cu cel alopat. Depinde f mult cum stai cu rezistenta la insulina. Mie homeopatul mi-a spus ca in mod realist trebuie pt asta tinut tratamentul alopat, dar este f adevarat ca nu vorbeam despre PCOS in general, ci despre cazul MEU. Ori, la mine problema mare este insulina.
Stiu ca exista unele paciente ale dr Tutunaru care au fost multumite de colaborarea cu dr Vladutu.
Foarte grea decizia pe care trebuie s-o faci. Sfatul meu este sa stai un pic, sa ai o discutie cu tine insati, sa despici firul in cate vrei tu, sa analizezi situatia pe toate fetele si sa faci ce simti tu ca este mai bine, Sau acordati timpul sa incerci mai multe cai. Daca merge, merge, daca nu treci la planul B.
Eu personal, de fiecare data cand nu mi-am ascultat intuitia si acel gut feeling, mi-a demonstrat viata in timp ca am gresit.

montelimar,
Bine ai venit pe
Si bine ai venit in acest topic!
Eu iti doresc sa reusesesti la Parhon! M-as bucura f mult ca cineva sa reuseasca sa obtina ceva de pe urma acelei asigurari medicale de stat pe care o avem. Dar te sfatuiesc sa te inarmezi cu FOARTE multa rabdare si perseverenta.
Eu personal in 14 ani de probleme endocrinologice si Parhon, nu am capatat o dozare hormonala gratuita la Parhon. Ma bucur daca mirimir a reusit sa obtina niste hormonale gratuit.
Iar despre programare la Parhon, asa cum a spus si mirimir, programarea dureaza, deci muuuuuuuuulta rabdare sau mers la cab privat.

Mergi la inceput