Redoutistele fidele laredoute.fr (127)
Raspunsuri - Pagina 21
Ioana13 spune:
Fetelor nu pt focus grup au vrut sa va contacteze??
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
arcadia spune:
Sunt foarte suparata! Vreau sa ma mut in Franta
Nici eu nu voi cumpara de pe LR.ro decat daca vor avea aceleasi preturi ca LR.fr!
Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)
Poze bebe
fain
karina2oo4 spune:
buna fetelor, am citit si eu ceea ce se intampla si imi pare rau.
in cazul in care povestea cu lr.ro este adevarata - de la mine nu vor avea nici o comanda daca nu au aceleasi preturi precum lr.fr pt. ca la fel cum spuneati anterior pretul era cel care ma stimula sa fac comenzi, iar daca acesta se mareste.....eu voi renunta.
as dori daca poate una dintre voi sa imi spuna cum se poate cumpara de pe ebay (daca se poate din romania).
si eu zic sa trimitem mail-uri pe alte site-uri care vand haine online, la preturi bune, poate vom obtine ceva.
va pup.
si le doresc faliment rapid celor de la lr.ro
karina2oo4 spune:
pt. miki68
am incercat sa imi fac cont pe ebay.ie, dar de unde selectezi tara nu apare romania. poti sa imi spui cum ai facut?
multumesc mult.
adeea_ro spune:
)
Citat: |
citat din mesajul lui assa Fetele v-ati gandit ca poate fi doar o strategie de marketing?!? Madama asta care a aparut peste noapte si care culmea!!!! incearca sa va contacteze si sa va propuna colaborarea (suspicios mod de a pune in practica si dezvolta o afacere) este doar cineva care a facut un site, care poate incearca sa aduca LR aici, ceea ce privind la modul ei de abordare este total neprofi sau pur si simplu cineva care urmareste ceva, nu stiu ce poate fi acel ceva. afc.ro este o firma de intretinere situri. madam are adresa de email cu nume+afc.ro!!! Cate dintre cele care citesc nu au dat comenzi de ieri si pana astazi? Efectul, daca asta si-a dorit dumneaei este cel scontat. La ce consiliu director are LR credeti ca pune pe cineva sa testeze piata in acest mod? SAa fim seriosi!Lucrurile astea nu se fac asa, mie imi suna a ageamiu. Probabil la un anumit moment LR va deschide site si aici, dar nu asa: "vedeti ca de maine se muta magazinul" Orice , absolut orice firma (mai ales LR care este a 3 a in lume!!! la shopping online se preteaza la astfel de lucruri? Sa fim seriosi! Ah, si inca o chestie . Cine tine "corespondenta" cu aceasta doamna rugati-o sa va zica sloganul firmei. Daca il stie a castigat. scuze de greseli si coerenta zero, sunt foarte obosita... noapte buna! |
BRAVO!!!
exact asa ma gandeam si eu
ce are om de bussines care sa aiba pretentii de francizor LR se apuca sa contacteze niste maniace de pe un forum. oricat am fi de multe si de unite... ce IDIOT si-ar incepe afacerea un un grup de femei (frumoase, destepte ) ca noi.
eu zic ca e total neprofesional... doar daca au trimis-o pe Sabine singura cu trenul in Romania sa dezvolte o noua piata
Jasmine spune:
se pare ca am reusit sa-mi instalez Yahoo Messenger.Uraaa!
Cine imi da si mie pe PM un ID,sa vorbesc si eu cu cineva in seara asta?
Jasmine spune:
hai mai fetele,nu vorbeste nimeni cu mine pe mess?Sau ati plecat la culcare?Maine n-am acces de la birou.
iriss27 spune:
buna fetele,
si eu sunt printre cele care va citesc, am si vreo 5 comenzi la activ, toate in perioade de super reduceri si evidentcu produse mult mai ieftine ca la noi
am mai pus mesaje f rar, cand chiar aveam ceva sa va comunic
ce zi trista, am cam intrat in panica si zic sa comand si eu repede niste lucrusoare pt pitici, macar cele la 1-2E, ca sa nu imi para rau la vara ...
deja asteptam reducerile de iarna si pusesem diverse in cos pt la iarna, dar asta e
si eu sunt sceptica in ceea ce priveste preturile si evident ca la preturi mari nu voi comanda; mi se parea f avantajos sa iau de la ei, mai ales hainute pt copii (stiti si voi cat de repede trebuie sa le schimbi si ce preturi au); dar sa vedem in final ce va fi si cu acest LR.ro, poate ne vor vinde hainutele la jumatete de pret decat in fr, ce ziceti, nu ar fi bine?
am incercat si eu sa comand pe ebay.fr sau .uk, dar problema principala o reprezinta taxa de transport
de ex, pt o pereche de ghetute de copil, care erau la licitatie 3E, taxa ajungea la 16E; la banii astia gasesc si aici
probabil ca este avatajos daca vrei sa comanzi lucruri valoroase si care nu sunt grele ... nu stiu ce sa zic
fetele care ati comandat, cam cat v-au dus taxele?
nush, pe ce site din it ai comandat pt davidut?
Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)